3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,433
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Bir iki resimde bende olsun[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00113.jpg

DSC00116.jpg

DSC00119.jpg

DSC00122.jpg

DSC00142.jpg

Etiketler

Bir iki daha.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00120.jpg

DSC00123.jpg

DSC00135.jpg

DSC00143.jpg

DSC00133.jpg

..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC00124.jpg

DSC00121.jpg

DSC00130.jpg

DSC00145.jpg

DSC00136.jpg

Sabahın Erken saatlerinde göl..

Fotoğraf sitem:
www.wix.com/acdtrk/acd

[attachment=1]

10,07,04~28126.jpg

SEVAL' Alıntı:
Merhaba,
Festival goruntulerini Cumartesi ve pazar gunu saat 21:00 de Yaban Tv de izleyebilirsiniz.
2 bolum halinde yayinlanacak.

Konu duyuru ile ilgili olarak Yaban TV de Festival görüntülerini izleyebilen oldu mu arkadaşlar..
Çalışıyor olduğum için ben seyredemedim ancak bir kaç yakın arkadaşım da Yaban TV de festival ile ilgili
birşey olmadığını söylediler..

PajeroCat' Alıntı:
Konu duyuru ile ilgili olarak Yaban TV de Festival görüntülerini izleyebilen oldu mu arkadaşlar..
Çalışıyor olduğum için ben seyredemedim ancak bir kaç yakın arkadaşım da Yaban TV de festival ile ilgili
birşey olmadığını söylediler..
Ben izleyebildim :smiley: Güzel bir programdı.

PajeroCat' Alıntı:
Programın adı Neydi Nursel hanım?
Program oldukça geç başladı reklamlardan dolayı. Kanalı açtığımda başlamıştı. ''İzci'' diye düşündüm ama Okan Tozun'a rastlamadım.

Saat 21.05 de başladı ilk bölüm...
2.bölüm yarın aynı saatte..

ilk bölümde sık sık ropörtajlar..kano yarışı,gps-pusula bulma,duvar tırmanma vardı...güzeldi.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Bir iki resimde bende olsun[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
Orhan hocam güzel fotoğraflar eline sağlık ..

mdr' Alıntı:
Saat 21.05 de başladı ilk bölüm...
2.bölüm yarın aynı saatte..

ilk bölümde sık sık ropörtajlar..kano yarışı,gps-pusula bulma,duvar tırmanma vardı...güzeldi.

zorunlu nedenlerle izleyemedikte .. ilk bölümü kayıt edebilen oldumu acaba bir yerde yayınlanabilse iyi olurdu ::smiley:

Programı kayıt edip gezenbilirde yayınlansa nasıl olur? Eğer mümkünse yöneticilerimizden bunu istiyoruz.

zorunlu nedenlerle izleyemedikte .. ilk bölümü kayıt edebilen oldumu acaba bir yerde yayınlanabilse iyi olurdu ::smiley:
[/quote]

:-[ :-[

kenan akca' Alıntı:
Programı kayıt edip gezenbilirde yayınlansa nasıl olur? Eğer mümkünse yöneticilerimizden bunu istiyoruz.
Bildiğim kadarıyla ,Gezenbilir'in Yaban TV ile iyi ve yakın ilişkileri var.. daha öncede bu forumda dile getirdiğim gibi Helikopter çekimleri dahil tüm kayıtları CD-DVD şeklinde Gezenbilir ; isteyen üyelere Bedeli karşılığında gönderebilir ve gayetde iyi olur diye düşünüyorum ::smiley:
Hatta yönetimin vakti olamaz ise bu işi gönüllü olarak bende üstlenebilirim yani topluca gelecek DVD leri talep toplayarak kargolamak konusunu :smiley:

proğramı izleyemeyen arkadaşlar,sizler için rica ettim kabul ettiler. bu akşam 21 de ikinci bölümü var.kaçırmayın. ;D ;D ;D

Dün akşam programın tamamını seyrettim.Bu akşam yine aynı saatte yani 21:00'da 2.bölümü verilecek.Tüm yaban TV ekibine buradan teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel çekimlerdi.

Selamlar,
Murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR