3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,211
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Sanırım arkadaşların çoğunluğu henüz yorgunluklarını atamadılarki.. ne yazan var nede fotoğraf yükleyen ::smiley: bu kadar çok katılımcılı bir etkinlikten sonra foruma yüklenen görsellerden bir arşiv oluşması gerekir..... şu ana kadar paylaşılan görsellerdeki ağırlık kısmen off road .. ağırlıklı olarak Yiyenbilir bölümü görünüyor... :smiley:
Kanocular .. tırmanışçılar.. gece ve gündüz yapılan trekkingler...geocatching kısımlarından nerdeyse hiç görsel yok ... ???
bendeki son fotoğrafı ekliym bari ...

Birçok binek aracın Tamponunda yada altında Anısal çizik bırakan şirin küçük dere... ;D

[attachment=1]

DSC01606.jpg

Etiketler

Gezenbilirin 3.festivaline Ankaradan katıldım bu sene 2.ncisinin yapıldığı geçen sene izmit'den katılmıştım önümüzdeki sene nerde olursam olayım yine orda olacağım :smiley: Arkadaşlarımdan biri istanbul'dan biride izmirlerden kalktı geldi çünkü değeceğini çok iyi biliyorlardı ve fazlasıylada mennun ayrıldılar , tabi Ender gibi canıgönülden yardımsever arkadaşlarımız ve kendini bu grubun parçası hissedip arkadaşlık dostluk kelimesilerinin anlamını bilen paylaşımcı dostlarımız sayesinde oldu bu..

Kamp alanına ulaştığımızın 5.nci dakikasında Enderle tanıştım ve kamp kuracağımız alanı tanıttıkdan sonra numarasını vererek ne problem olursa olsun lütfen arayın beni dedi.. İşte buna dk.1 gol 1 derler..

Enderciğim herşey çokçok teşekkürler sen ve senin gibi onlarca arkadaşlarımızında ellerine emeklerine sağlık yeniden..

;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_0004.jpg

DSC_0016.jpg

DSC_0027.jpg

DSC_0098.jpg

DSC_0088.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9764.jpg

DSC_9771.jpg

DSC_9786.jpg

DSC_0022.jpg

DSC_9831.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9846.jpg

DSC_9987.jpg

DSC_9979.jpg

DSC_9944.jpg

DSC_9919.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_0591.jpg

DSC_9745.jpg

DSC_9812.jpg

DSC_9876.jpg

DSC_9877.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9904.jpg

DSC_9938.jpg

DSC_9985.jpg

DSC_9984.jpg

DSC_9755.jpg

Volk' Alıntı:
Merhabalar
Festival benim açımdan güzel geçti tanıdığım insanlarla görüşme fırsatım, tanımadıklarımla tanışma şansım oldu.
Başta Bülent(Kök) abi, Hasan(Çalışkan) abi, umutkaptan ve ekibi, sn Murat Vural ve adını hatırlayamadığım fakat görüştüğüm herkese çok teşekkür ederim.Gerçekten sohbetinize doyum olmaz.Ayrıca yönetimdeki arkadaşlara da samimiyetlerinden dolayı(Başta Mehmet Ali Yücesan ve Ender Kurutlu olmak üzere) teşekkür ederim.Başka bir faaliyette görüşmek üzere.
Sağlıcakla

Edit:Soyisim yanlışlığı.

Volkan'cım ilerde bizim yerimizi senin gibi genç arkadaşların almasını temenni ediyorum

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9869.jpg

DSC_9875.jpg

DSC_9880.jpg

DSC_9886.jpg

DSC_9889.jpg

endy' Alıntı:
Volkan'cım ilerde bizim yerimizi senin gibi genç arkadaşların almasını temenni ediyorum

doru senin yaş kemale erdi artık çol çocuk ;D

Teşe
ibrahim kazanci' Alıntı:
iyi akşamlar sayın mezeci 67(Adnan bey) güveçte yaptığınız mantarmı yok sa et mi yeğenle iddiaya girdik Zonguldak ın mederi iftaharı oldunuz tebrikler çok güzel tanıtıyorsunuz Zonguldağımızı

Teşekkürler İbrahim bey güveçlerin bir tanesi hindi ciğeri diğeri üzeri kaşarlı olan ise mantarlı karides güveç hayırlı akşamlar.

Altun' Alıntı:
Gezenbilirin 3.festivaline Ankaradan katıldım bu sene 2.ncisinin yapıldığı geçen sene izmit'den katılmıştım önümüzdeki sene nerde olursam olayım yine orda olacağım :smiley: Arkadaşlarımdan biri istanbul'dan biride izmirlerden kalktı geldi çünkü değeceğini çok iyi biliyorlardı ve fazlasıylada mennun ayrıldılar , tabi Ender gibi canıgönülden yardımsever arkadaşlarımız ve kendini bu grubun parçası hissedip arkadaşlık dostluk kelimesilerinin anlamını bilen paylaşımcı dostlarımız sayesinde oldu bu..

Kamp alanına ulaştığımızın 5.nci dakikasında Enderle tanıştım ve kamp kuracağımız alanı tanıttıkdan sonra numarasını vererek ne problem olursa olsun lütfen arayın beni dedi.. İşte buna dk.1 gol 1 derler..

Enderciğim herşey çokçok teşekkürler sen ve senin gibi onlarca arkadaşlarımızında ellerine emeklerine sağlık yeniden..

Mehmet Dostum;

Benim yerimde Gezenbilir'den hangi arkadaşımız olsa aynı şeyi yapardı; sen olsaydın eminim sende aynı şeyi yapardın ;

KEyif almanız bizim de keyif almamız, Yeni bir dostum daha oldu ; en kısa zaman da görüşmek üzere

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_9903.jpg

DSC_9884.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_9874.jpg

DSC_9887.jpg

Ben ilk mesajımda yönetime genel olarak teşekkür etmiştim ama madem özelede giriliyor bende Ender Kurutlu arkadaşımıza gösterdiği çok özel anlayiş .. fedakarlık ve yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum ... :smiley:

Yeni paylaşımlar ve fotoğraflar çok güzel teşekkürler ... devamını her katılımcıdan bekliyoruz ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR