3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,211

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

efe' Alıntı:
Babamın kucağında sağa sola gitmeyi çok seviyorum, gezerkende Gezenbilircilerle tanıştım. Herkes yanaklarımı sıkıştırmak istedi ama kimse bebek olduğum için kıyamadı bana))))

Ben seni yerimmmmmmmmmmm de, kıyamııyorum ki bende :smiley:
Seni sıkça sevebilmeyi başaran nadir Gezenbilir'cilerden biyim :D Behiç babaya, Sema anneye selam söyle
(imza Mavili :smiley:

efe' Alıntı:
Gezenbilirin en küçük üyesi olarak katıldığım ilk kapmtı Aladağlar Kampı:smiley:)))

Anne ve babamında benimle olan ilk kamp tecrübesiydi, başta biraz endişeliydiler; üşürüm, hasta olurum yada çok ağlarsam herkesi rahatsız ederim diye ama dağda da her zamanki uyumluluğumu görünce çokkkk mutlu oldular.

100_1532.jpg

8.jpg
Selam Efe,
hakikaten butun "efendiligini" gösterdin, bence gelecek sene yapılacak festival icin simdiden hazirliklara baslayabilirsin..
nice gezilerde gorusmek dilegi ile, ailene selamlar.. reha

muzafferYILDIRIM' Alıntı:
Gezenbilir ailesi büyük bir aile,büyük aileyi elimizden geldigi kadar,elimizin erdigi kadar ağırlamaya,off road oyunlarını hazırlamaya çalıştık.
Boloff dernek başkanı irfan beyin ve çalışkan üyelerinin üstün gayretleriyle kamp alanının işlevsel hale gelmesi için elimizden gelen çalışmaları yaptık,
Bolu Belediyesinden,Orman işletme müdürlügünden,Gençlik spor müdürlügünden verilen destekler netiçesinde organizsyondaki ufak tefek noksanlıklar harıci her şey yolunda ilerledi,
Degerli Başkanım irfan bey Boloff üyeleriyle seneye daha güzel organizasyonlara imza atacagımıza inancım sonsuz.
Nice güzel günlerde bir arada olmak dilekleriyle.
Bolu Belediyesi itfaiye müd V.
Muzaffer YILDIRIM
Muzaffer bey,
bu tür aktivitelerde, yerek ekiplerin desteği hayati önem taşıyor. Sizlerin sayesinde, Bolu bizler için unutulmaz hatıralar bırakan bir yöre haline geldi. Yıllardır, katıldığım bütün aktiviteler de, sizlerin sayesinde güvenle ve huzurla dinlendik, eğlendik. Çook çok sağolun, izin verirseniz, sizin nezniniz de, emeği geçen ve bizleri misafir eden bütün Bolu'lu dostlarımıza çok teşekkür etmek isterim.. hem bize bu olanağı sağladığınız hem de sıcak misafirperverliğiniz için.. sağolun, reha

aahhkatibim_34' Alıntı:
Hamdi bey festivalin olumsuz olup olmadığını 3 günsonra öğreneceğim diyorsunuz , neden acaba 3 günsonra,
ancak mı belirtilerini gösterecek, olumsuz yönlerrr???inşallah 3 gün sonra olumzuz yönler değlde
olumlu yönleri anlatırsınızzzzz
ilaçlamaya karşıyım demiştim daha önceki mesajımda.hain kene geldi beni buldu,sanamı kaldı pörtü böceği düşünmek dercesine! boluya indim ve kan örneği verdim temizdi.lakin muhakkak ücgün sonra yine baktırmalısın dediler. sanırım yarın burada yine kan testi yaptıracam.en ufakbir şüphem yok da canbu ihmalede gelmez.

güzel resimler, mükemmel bir eğlence olmuş..

hepinizin eline sağlık :smiley:

iyi akşamlar sayın mezeci 67(Adnan bey) güveçte yaptığınız mantarmı yok sa et mi yeğenle iddiaya girdik Zonguldak ın mederi iftaharı oldunuz tebrikler çok güzel tanıtıyorsunuz Zonguldağımızı

tebrikler Hamdi bey,festivalle ilgili ilk resimleri siz vermiştiniz ve yine ilk video görselinide siz verdiniz.Size geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Güzel bir etkinlikti,büyükşehirlerden kaçmak ve dinlenmek için iyi bir fırsat oldu,emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Umarım başka bir organizasyonda tekrar beraber olabiiliriz.

"Ayrıca kamp arkadaşlarımız Ürün ve Alp'e de sevgilerle :smiley: "

Taaa başından beri ,festivalle ilgili ilk duyurunun yapıldığı andan itibaren, tüm yazışmaları (etkinliklere katılamıyacağım için) sessizce takip ettim.Her an orada sizlerle beraber olmayı ve benimiçin ilk olacak offroad deneyimini yaşamayı çok istedim.Vuslat başka bahara...
Ama yaşadıklarınızı yazı ve görsellerinizden takip ettikçe sizlerle beraber olmuşum gibi hissediyorum.Paylaşımlarınız için teşekkürler.Ben ve benim gibileri bu paylaşımlarınızdan eksik etmeyin. :smiley:
Ama şu meşhur Paparazzi helikopterinin çektiği videoları sabırsızlıkla bekliyoruz. :smiley:
Gitmediğim halde çok keyifli bir etkinlik olduğunu anlayabildiğim bu organizasyonu gerçekleştiren gezenbilir ailesinin değerli yöneticilerine ve emeği geçen
kocaman yürekli güzel insanlara bir kez daha teşekküler ve tebrikler.
Bir sonraki etkinliğinize katılabilmek dileği ile herkese sonsuz sevgiler.

Merhabalar
Festival benim açımdan güzel geçti tanıdığım insanlarla görüşme fırsatım, tanımadıklarımla tanışma şansım oldu.
Başta Bülent(Kök) abi, Hasan(Çalışkan) abi, umutkaptan ve ekibi, sn Murat Vural ve adını hatırlayamadığım fakat görüştüğüm herkese çok teşekkür ederim.Gerçekten sohbetinize doyum olmaz.Ayrıca yönetimdeki arkadaşlara da samimiyetlerinden dolayı(Başta Mehmet Ali Yücesan ve Ender Kurutlu olmak üzere) teşekkür ederim.Başka bir faaliyette görüşmek üzere.
Sağlıcakla

Edit:Soyisim yanlışlığı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR