mezeci_67
Zirve
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Bunları biraz sindirelim devamı gelecek.
Bunları biraz sindirelim devamı gelecek.
efe' Alıntı:Babamın kucağında sağa sola gitmeyi çok seviyorum, gezerkende Gezenbilircilerle tanıştım. Herkes yanaklarımı sıkıştırmak istedi ama kimse bebek olduğum için kıyamadı bana))))
Selam Efe,efe' Alıntı:
Muzaffer bey,muzafferYILDIRIM' Alıntı:Gezenbilir ailesi büyük bir aile,büyük aileyi elimizden geldigi kadar,elimizin erdigi kadar ağırlamaya,off road oyunlarını hazırlamaya çalıştık.
Boloff dernek başkanı irfan beyin ve çalışkan üyelerinin üstün gayretleriyle kamp alanının işlevsel hale gelmesi için elimizden gelen çalışmaları yaptık,
Bolu Belediyesinden,Orman işletme müdürlügünden,Gençlik spor müdürlügünden verilen destekler netiçesinde organizsyondaki ufak tefek noksanlıklar harıci her şey yolunda ilerledi,
Degerli Başkanım irfan bey Boloff üyeleriyle seneye daha güzel organizasyonlara imza atacagımıza inancım sonsuz.
Nice güzel günlerde bir arada olmak dilekleriyle.
Bolu Belediyesi itfaiye müd V.
Muzaffer YILDIRIM
ilaçlamaya karşıyım demiştim daha önceki mesajımda.hain kene geldi beni buldu,sanamı kaldı pörtü böceği düşünmek dercesine! boluya indim ve kan örneği verdim temizdi.lakin muhakkak ücgün sonra yine baktırmalısın dediler. sanırım yarın burada yine kan testi yaptıracam.en ufakbir şüphem yok da canbu ihmalede gelmez.aahhkatibim_34' Alıntı:Hamdi bey festivalin olumsuz olup olmadığını 3 günsonra öğreneceğim diyorsunuz , neden acaba 3 günsonra,
ancak mı belirtilerini gösterecek, olumsuz yönlerrr???inşallah 3 gün sonra olumzuz yönler değlde
olumlu yönleri anlatırsınızzzzz