3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,214
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Gelemedim, artık fotoğraflarla idare ediceğiz. Paylaşım için teşekkürler. Daha fotoğraf bekliyoruz.

Etiketler

hadi bakalım inşallah:smiley:)
yabımda fotoğraf makinası yoktu. çok büyük kayıptayım:(

ceranus' Alıntı:
Son kontrollerin yapılabilmesi için orada bir gün daha kalan arkadaşlarımız çevre düzenlemesini gerçekleştirmişlerdir.

HERŞEY ÇOK GÜZELDİ.. ORGANİZASYONDA BULUNANLARA, EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER :smiley:

BİR SONRAKİ BULUŞMAYI İPLE ÇEKİYORUZ...

Bu yılda katılamadık şu etkinliklere bari görsellerle idare edelim paylaşan arkadaşların ellerine saglık

Off Off,

Çok şey kaçırmışım bir yönetici olarak.
Uzaktan destek verip PC başında duyuru sayfasının nöbetçiliğini yapmaktan başka birşey gelmedi elimden.

Festivale katılan tüm Gezenbilir Ailesi üyelerine teşekkür ediyorum.
Gezenbilir Ailesi üyeleri ile beraber bu festivalin sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Gezenbilir yöneticilerine ve festivalimize destek sağlayan başta Bolu Off - Road Kulübü olmak üzere tüm destekçilerimizi de tebrik ediyorum.

Nice festivallerde görüşmek dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgiler,

Murat ÖZ

Gezenbilirin en küçük üyesi olarak katıldığım ilk kapmtı Aladağlar Kampı:smiley:)))

Anne ve babamında benimle olan ilk kamp tecrübesiydi, başta biraz endişeliydiler; üşürüm, hasta olurum yada çok ağlarsam herkesi rahatsız ederim diye ama dağda da her zamanki uyumluluğumu görünce çokkkk mutlu oldular.

100_1532.jpg

8.jpg

Kampın gecesi ayrı, gündüzü ayrı keyifti tabii...

Aama benim için en büyük keyif; hafta içi çalıştıkları için az gördüğüm ve özlediğim anne ve babamın kucağında oluşumdu.

100_1531.jpg

100_1495.jpg

Bazen yorgunluktan uyuyakaldım

100_1520.jpg

Bazen de enerjim o kadar fazlaydı ki, annem beni giydirirken büyük çaba harcadı)))

100_1510.jpg

Bu kampı keyifli hale getiren başka bir şey ise annemin arkadaşlarının da bizlerle oluşu oldu. Hatice Teyze tecrübeli bir anne, Erol Amca da tecrübeli bir baba olduğundan rahat ettim, dünya tatlısı kızları Elif de iyi bir oyun arkadaşı))))

100_1525.jpg

100_1497.jpg

100_1475.jpg

Biz annemle beraber gece erkenden uyuyakaldık ama misafirlerimiz Özge ve Ali Murat kamp ateşinin keyfini çıkardılar)))

100_1476.jpg

Babamın kucağında sağa sola gitmeyi çok seviyorum, gezerkende Gezenbilircilerle tanıştım. Herkes yanaklarımı sıkıştırmak istedi ama kimse bebek olduğum için kıyamadı bana))))

100_1547.jpg

Saat 19:00’da yağmurla beraber çıktığımız yolculuğumuz İstanbul’da 22:30’da sona erdiğinde ben yorgunluktan ve sıcaktan sızıp kalmışım. Serin dağ havasından sonra evde hangi pozisyonda yatacağımı bilemedim)))

100_1587.jpg

ahmet abi gelemedik ama aklımız hep ordaydı cok da güzel bi haftasonu olmuş
söyleyecek birşey yok resimlerden de anlaşıldıgı gibi harika yermiş ooooof of

poryaz' Alıntı:
ahmet abi gelemedik ama aklımız hep ordaydı cok da güzel bi haftasonu olmuş
söyleyecek birşey yok resimlerden de anlaşıldıgı gibi harika yermiş ooooof of
Hepiniz için yedik ve içtik... :D

gezenbilirin en küçük üyesini Allah nazardan saklasın bak gelseydim kesinlikle yanından yarılmazdım MAŞALLAH

Allah analı babalı hayırlı uzun ömür nasip etsin

afiyet bal şeker olsun ahmet abi be inşallah seneye kısmet olursa kacırmam

Gezenbilir, yiyenbilir, içenbilir. Afiyet olsun, Yarasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR