3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,206
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

eftaLYa' Alıntı:
Çok keyifli vede özellikle bizim için çok yorucu bir hafta idi :D
1 gün daha kaldık festival sonrası işler için. Eve şu an girdim.. Pertik haldeyim.. Görüşemediğim çok arkadaşım oldu.. Gönüller bir olsun diyelim :smiley:

Kano, Duvar ve offroad ile kamp alanı fotoğraflarım var. 500-600 civarı.. Ama 2-3 günü bulabilir.. Şimdilik iyi geceler.
Bungalovlar bölümünde bulunduğum kısa süre içersinde siz pek yoğundunuzda Face ile tanışmak güzeldi ... bir ROT için dıştan görünümü ne kadar heybetliyse kendiside o kadar Dostaneydi ... :smiley:

Etiketler

devam..

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

21.jpg

gelemedim....bennnnnnnnnnn.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Baran 54' Alıntı:
gelemedim....bennnnnnnnnnn.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Gönüller bir olsun ... eminim bu son etkinlik değildi ... üzüntünüzün mertebesini o tek tek koyduğunuz sembollerden bile yeterince anlamak mümkün.....

Herkese merhabalar, bende bu sene ilk defa bir GEZENBİLİR festivaline katıldım. Gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Öncelikle festivalde görev alan, büyük bir özveri ile çalışan, her soruya cevap veren, her soruna çözüm bulmaya çalışan başta Sedat bey olmak üzere tüm GEZENBİLİR yöneticilerine çok teşekkür ederim. Bu festival bütün herşeyin yanında çok güzel arkadaşlıkların ve dostlukların kurulmasına vesile oldu. "Gezenbilir EFE" bunun canlı bir kanıtı değil mi? ;D (Maaşallah, Allah nazardan saklasın) Sadece avatarları ve yazılarıyla tanıdığımız insanlarla tanışma ve yüz yüze sohbet etme imkanı bulduk. Bu bile festivalin başarısının bir kanıtıdır. Bence katılmayanlar çok şey kaçırdılar, yada başka bir açıdan bakabiliriz, seneye neler görebileceklerinin ve yaşayabileceklerinin farkına vardılar :D

Herkese nice güzel festivaller dilerim, GEZENBİLİR ailesi iyiki varsınız. :D

Not: Resimler çok yakında.... biraz kendimize gelelim yaw ;D ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Bungalovlar bölümünde bulunduğum kısa süre içersinde siz pek yoğundunuzda Face ile tanışmak güzeldi ... bir ROT için dıştan görünümü ne kadar heybetliyse kendiside o kadar Dostaneydi ... :smiley:

Face pek çok dost edindi.. Bir tanesi de 10 aylık jack russel terrier "Miro" :D Neredeyse face'in kafası kadar ;D ;D ;D Miro FAce'e "naber abi" dercesine zıp zıp dolandı etrafında.. Edindiği insan arkadaşları ise sayısız diyebilirim :smiley: gezdi durdu 5 gün boyunca :smiley:

Ben kimle tanıştım kimle konuştum hatırlamıyorum :D Şuurumu kaybetmişim sanırım yoğunluktan :smiley:

Biraz daha yükleyim barii , gelemeyen arkadaşlarımızı büraz üzecek ama :p

bu ben ,

[attachment=1]

bu Ertuğrul abinin güsel def.i

[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

00.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

devam...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

Altun' Alıntı:
Biraz daha yükleyim barii , gelemeyen arkadaşlarımızı büraz üzecek ama :p
bu ben ,
[attachment=1]
bu Ertuğrul abinin güsel def.i

Anlaşıldı sana bir DEFENDER almak şart oldu ... ( zaten bu saatten sonra ona sahip olmadan rahat uyuyamazsın ... ) ;D

Off_Road' Alıntı:
Gönüller bir olsun ... eminim bu son etkinlik değildi ... üzüntünüzün mertebesini o tek tek koyduğunuz sembollerden bile yeterince anlamak mümkün.....
inanın çok gelmek istedim ama işler bazen izin vermiyor ama kısmetse birdahakine yanınızdayım bu güzel günleri kacırdığıma inanın üzgünüm :'(neyse ki mesajınız rahatlattı beni bir dahakine kısmetse ölmez sağ kalırsam ordayım. gezenbilir etkinlikleri bir harika ya . diyecek birşey bulamıyorum ... :smiley:

devam...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

10.jpg

11.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

devam...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

devam...

[attachment=1]

birazda bizlerden , gece ateş başı komşularımız ve festivalin liseli yakışıklıları Özkan ve Emir :smiley:

[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR