KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)
Enver dede en önemlileri derken aslında biraz mütevazi davrandım herkes anlar diye düşündüm ama megalomanlığımı hemen yakaladın karışıklığa mahal vermemek için hemen düzelteyim..
[attachment=1]
165 araç 400 kişi içinde en önemlisini çekmişsin Ahmet en az ıslanan,gittiğinde hazır kahvaltıya konan sucukçu mayıstosböcee..
mayıstosböce' Alıntı:
Enver dede en önemlileri derken aslında biraz mütevazi davrandım herkes anlar diye düşündüm ama megalomanlığımı hemen yakaladın karışıklığa mahal vermemek için hemen düzelteyim..
[attachment=1]
165 araç 400 kişi içinde en önemlisini çekmişsin Ahmet en az ıslanan,gittiğinde hazır kahvaltıya konan sucukçu mayıstosböcee..
Megolomanlık senin için uzak kavram bence.Sen kendinle barışıksın.Ancak sen olduğunda olmazsa olmazlardan mermer ve sucukları göremeyince karede, çoğulda yazınca anlayabilmem için oklu fotoğraf gerekti.
mayıstosböce' Alıntı:
[attachment=1]
Kiymali boreginden verirken elin titredi gozumden kacmadi sanma. Ama gozum acildi. Sucuk sonra borek iyice tecrubelendim. Zaten bizim obamiza hic ugramadin. Anlamaliydim oralarda damari buldugunu.
Resimler için çok teşekkürler ahmet hakan bey. O güzel anları tekrar yaşattınız.
Şimdi yeni bir gezi planlıyoruz. 12-13 haziran iğneada. VKOD derneğinin yıllık programında yer alan bu gezi için ayrıntıları hazırlıyoruz. Şimdiden planlamınızı yapın