hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)
WosWos alırsam geliyorum...
WosWos alırsam geliyorum...
hasanfb' Alıntı:WosWos alırsam geliyorum...
Mithatcan' Alıntı:Oğlum bus diyor kaplumbağa demiyor... Bende alıyım bitanede BUS yaparız birleştirirz ikisini..
hasanfb' Alıntı:WosWos alırsam geliyorum...
bekirgümüş' Alıntı:güzelbi gezi olacaya benziyor başka bir araçla katılmak mümkünmü acaba.
Mithatcan' Alıntı:Çok süper valla... Alıyomuyuz?
Evet mıknatıslı...benim imalat )))aslanahmet' Alıntı:Ömer Abi bu vw arması mıknatıslımı?
hiç' Alıntı:Herşeyden önce bu etkinlik için çaba harcayan ve katılanların memnuniyeti için koşuşup duran gönüllülere kucak dolusu sevgiler ve tebrikler...
Bir çıkar beklemeksizin gönüllü olarak çırpınan insanlar için ortaya konulacak tek bir ifade tarzı olabilir. Takdir etmek.
Şurası kıldı, burası tüydü gibi ukalalık edecek hazırlopçulara, uzaktan gazel okuyacağına ucundan sen de tutuverseydin de daha iyisini yapabilseydik diye bir yanıt vermek mümkündür ama, en iyisi gülüp geçmektir.
Daha önce de vosvos' çuların iki etkinliğine katılmış olduğum için şu değerlendirmeyi yapabiliyorum.
Sevgi, saygı, yaşatma, merak, ilgi, öğrenme, paylaşma, geliştirme ve dayanışma gibi ana noktalardan oluşmuş ortak bir ruhun içinde yer alan insanlar topluluğu.
Ülkemizin her ortamında maalesef bulunabileceği gibi onların arasında da, cıs teykın cıs teykın ( cıs tak cıs tak'ın uyduruk ingilizcesi ) ritminin, melodisiz saygısızlığına kendini kaptıranlar var ama, en azından sayıca azlar.
Bu nedenle de kendilerini bir kez daha kutluyor ve tekrar teşekkür ediyorum.