3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunvw Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,076

Etiketler
Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

güzelbi gezi olacaya benziyor başka bir araçla katılmak mümkünmü acaba.

Bence başka araçlar gelmesin,herkes yerini bilsin.Ben benim vordwagenle katılıyorum...benide listeye yazabilirsiniz.

mayıstosböce-vordwagen,vonnect

[attachment=1]

vordwagen.jpg

Mithatcan' Alıntı:
Oğlum bus diyor kaplumbağa demiyor... Bende alıyım bitanede BUS yaparız birleştirirz ikisini..

Mito genel anlamda kardeşim bu...Biliyorsun CJ ile giderim hiç olmadı yaştan kurtarır belki... ;D

Bu linkteki araç nasıl...

http://www.sahibinden.com/essiz_bir_karavan-29WQQaXQQ10536565WQQpXQQdisplayitem

hasanfb' Alıntı:
WosWos alırsam geliyorum... ;)

;)

bekirgümüş' Alıntı:
güzelbi gezi olacaya benziyor başka bir araçla katılmak mümkünmü acaba.

Ben ilk buluşmada oğlum küçük olduğu için günübirlik Toyota Corolla ile gitmiştim. Kimsede niye geldin demedi. Çektim arabamı bir kenara karıştım dostların arasına.
Maksat dostlarla birarada olmak ve beraberce vosvos ruhunu solumak. ;) Ayrıca katılımcı listesini incelerseniz bus dışında birçok aracında olduğunu göreceksiniz.
Vosvos almayı düşünenler için de iyi fırsat, işin bütün erbapları birarada olacak. ;) Her türlü fikir alışverişi yapılabilecek bir ortam.

Büs alınmadan büs buluşmasına gidilmez. İnsan bi eksiklik hissediyor :D Son model mecedesin de BMW'n de olsa o eksikliği hissedersin.

Bus yada VW diye bir zorunluluk yok..onlar tamamen arac, amaçsa dostsça birlikte olmak....

çanakkaleye bununla gittim....
bus buluşamasınada bu + çadırwan ile gidiyorum....
photoshop değil gerçektir.....

IMG_4308A.jpg

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Muhteşem bir organizasyon olacak. Her anı her dakikası unutulmayacak....

T-shirtler baskıya verilecek ve SINIRLI sayıda üretilecek. Ön-rezervasyon yapıp bu buluşmayı ölümsüzleştirmek isteyenlere duyrulur...

Herşeyden önce bu etkinlik için çaba harcayan ve katılanların memnuniyeti için koşuşup duran gönüllülere kucak dolusu sevgiler ve tebrikler...

Bir çıkar beklemeksizin gönüllü olarak çırpınan insanlar için ortaya konulacak tek bir ifade tarzı olabilir. Takdir etmek.

Şurası kıldı, burası tüydü gibi ukalalık edecek hazırlopçulara, uzaktan gazel okuyacağına ucundan sen de tutuverseydin de daha iyisini yapabilseydik diye bir yanıt vermek mümkündür ama, en iyisi gülüp geçmektir.

Daha önce de vosvos' çuların iki etkinliğine katılmış olduğum için şu değerlendirmeyi yapabiliyorum.

Sevgi, saygı, yaşatma, merak, ilgi, öğrenme, paylaşma, geliştirme ve dayanışma gibi ana noktalardan oluşmuş ortak bir ruhun içinde yer alan insanlar topluluğu.

Ülkemizin her ortamında maalesef bulunabileceği gibi onların arasında da, cıs teykın cıs teykın ( cıs tak cıs tak'ın uyduruk ingilizcesi ) ritminin, melodisiz saygısızlığına kendini kaptıranlar var ama, en azından sayıca azlar.

Bu nedenle de kendilerini bir kez daha kutluyor ve tekrar teşekkür ediyorum.

hiç' Alıntı:
Herşeyden önce bu etkinlik için çaba harcayan ve katılanların memnuniyeti için koşuşup duran gönüllülere kucak dolusu sevgiler ve tebrikler...

Bir çıkar beklemeksizin gönüllü olarak çırpınan insanlar için ortaya konulacak tek bir ifade tarzı olabilir. Takdir etmek.

Şurası kıldı, burası tüydü gibi ukalalık edecek hazırlopçulara, uzaktan gazel okuyacağına ucundan sen de tutuverseydin de daha iyisini yapabilseydik diye bir yanıt vermek mümkündür ama, en iyisi gülüp geçmektir.

Daha önce de vosvos' çuların iki etkinliğine katılmış olduğum için şu değerlendirmeyi yapabiliyorum.

Sevgi, saygı, yaşatma, merak, ilgi, öğrenme, paylaşma, geliştirme ve dayanışma gibi ana noktalardan oluşmuş ortak bir ruhun içinde yer alan insanlar topluluğu.

Ülkemizin her ortamında maalesef bulunabileceği gibi onların arasında da, cıs teykın cıs teykın ( cıs tak cıs tak'ın uyduruk ingilizcesi ) ritminin, melodisiz saygısızlığına kendini kaptıranlar var ama, en azından sayıca azlar.

Bu nedenle de kendilerini bir kez daha kutluyor ve tekrar teşekkür ediyorum.

Haldun Abi, sizler katıldığınız için çok güzel bir etkinlikti.

30684_1432870137496_1105171647_3012474_4959800_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR