3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunvw Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,076
Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)

hsbasar' Alıntı:
Yukarıdaki T1 çok güzelmiş, Allah sahibine bağışlasın.
Ankaradaki gizli cevherlerden biri sanırım :D

Gerçekten güzel T1. Yakından içini dışını inceleme fırsatı buldum. Sahibi genç bir arkadaş, herşeyi ile orjinaline sadık kalarak restore etmiş.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Gerçekten güzel T1. Yakından içini dışını inceleme fırsatı buldum. Sahibi genç bir arkadaş, herşeyi ile orjinaline sadık kalarak restore etmiş.

chatlak' Alıntı:
t1 ankara'dan mahmut'un. daha bir iki ay önce restoresi tamamlandı. t1'in ismi abbus (yani okunuşu "abbas").

Bende Ankarada yaşıyorum, genelde bu tür restorasyonlardan haberim olurdu ama bunu kaçırmışım :D
Mahmut beyle nasıl iletişim kurabilirim? Yada benim iletişim bilgilerimi kendisine ulaştırabilecek bir arkadaş varmı?

hsbasar' Alıntı:
Bende Ankarada yaşıyorum, genelde bu tür restorasyonlardan haberim olurdu ama bunu kaçırmışım :D
Mahmut beyle nasıl iletişim kurabilirim? Yada benim iletişim bilgilerimi kendisine ulaştırabilecek bir arkadaş varmı?

Mahmut burada. http://www.facebook.com/?ref=home#!/mahmut.vosvos?ref=ts

[attachment=1]

IMG_9446.jpg

165 araç, 400 kişi ve böylesine nitelikli bir organizasyon için söyleyecek söz bulamıyorum... Canı gönülden tebrik ederim.

Bu buluşmaya katılmayı çok istemiştim... Aracımızın önüne bir VW arması da uydurmuş olmamıza rağmen şartlarımız elvermedi... Fotoğraflarla avunacağız artık... :(

Sevgili Mustafa,
Şahsında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Orada olmak çok güzel ve keyifliydi.
Levent

Mustafa ve Tayfa ekibine sonsuz takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Verilen emek, gösterilen özveri ve fedakarlık gerçekten çok büyüktü. Zor ve kapsamlı, herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, Türkiye'de benzerleri yapılacaklarına örnek olacak bu etkinlikten doğa şartlarının azizliğine uğramalarına rağmen yüzlerinin akıyla çıkan bu gönüllü insanlara tekrar tekrar teşekkürler.

Belki abartıyorum ama bu yazıyı yazarken gözlerimin hafif buğulanmasına engel olamıyorum. Yıllar içinde yapılan etkinliklerdeki aksaklık ve sonrasında yaşanan tartışma ve kavgalardan tecrübe edinilip, katıldığım son etkinliklerdeki fark ettiğim uyum, saygı ve paylaşımın mükemmeliğe doğru yolculuğunu gözlemlemek bana büyük bir umut ve mutluluk vermekte. Organizasyon ekibinin büyük emeğinin yanında katılımcıların gösterdiği özen , çevreye ve insana saygı bu etkinlikteki gibi olduğu sürece daha da iyilerini yapmamak için hiçbir sebep bulamıyorum. Bu buluşma bana, artık örnek gösterilecek bir noktaya gelindiğini işaret ediyor.

Yaşanan sorunlar olarak bir iki şey söylemek gerekirse, bazı katılımcı gruplardan kaynaklanan ve sonradan Mustafa'nın yazısından öğrendiğim, büyük çöp poşetlerinin dağıtılıp ve çöplerin etkinlik sonunda nerede toplacağı hakkında bilgi verilmesine rağmen çöplerini kamp alanında dağınık şekilde bırakıp gidilmesi ve organizasyon gönüllülerine onca yorgunluklarından sonra böyle ekstra moral bozucu bir yük bindirilmesi beni oldukça üzdü. Yüksek sesle müzik dinleyip komşusunu rahatsız edenler yine yok değildi ama önceki etkinliklerdekileri hatırlayınca bunun oldukça azalmış olması ,olanın da kabül edilebilir seviyede olması sorunun tam olarak ortadan kalkmadığını ama hatırı sayılır ölçüde yol alındığını düşündürdü.
Sabah erken saatlerde çalıştırılan vosvos motorları, egzos kazanları ve uçları değiştirilmiş ve vosvos motorunun orjinal ve güzel zincir zırıltısı sesinden oldukça uzaklaşmış abartılı ve gürültülü böğürtü şeklinde çalışan vosvosların gereksiz aragazları içinde göl kenarındaki çadırımda uyandırılmak beni oldukça sinirlendirdi. Bu konuda hala bir arpa boyu yol alamamış olmamız üzücü. Ama gün gelecek bir gün bu arkadaşlar da kalabalık içinde nasıl davranacaklarını öğrenecekler diye düşünüyorum.

Dostluk sevgi ve saygı içinde, mükemmele doğru, yola devam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR