3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

dosod' Alıntı:
Öncelikle herkese selamlar, bu sene ilk gelicek olanlar için gprs sinize Düzce Kaynaşlı Yörükler köyü olarak yazmanız yeterli sizi kamp alanına ulaştırır. Ayrıca köy içine gelindiğinde tabelalar olucak bundanda yararlanabilirsiniz. Gelelim parkurla ilgili bilgiye cumartesi gecesi, Gece off road oyunları, pazar gündüzde tamamen engel parkuru hazırlıyoruz yani surat fazla olmayacak yeterince engelli, eglenceli ve bol ÇAMURLU bi etap sizleri bekliyor olucak. Bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza saygılar görüşmek üzere..

Selamlar, otobüs ile gelecek var mı bilmiyorum ama İstanbul dan otobüs ile geleceğim :smiley: düzce otogardan nasıl gelebilirim, kısaca bilgi geçerseniz çok sevinirim.
Saygılar

Etiketler

Yeşim' Alıntı:
Selamlar, otobüs ile gelecek var mı bilmiyorum ama İstanbul dan otobüs ile geleceğim :smiley: düzce otogardan nasıl gelebilirim, kısaca bilgi geçerseniz çok sevinirim.
Saygılar

Yeşim hanım merhabalar;
geliş gün ve saatinizi öncesinden bilirsek ulaşım konusunda yardımcı oluruz tabiki organizasyon saatleri dışında olursa seviniriz

Sizleri tanımıyorum ama tanışmak icinde bir vesile olur bir aksilik cıkmazsa aranızda olmak icin takip deyim ;)

suatgrbz' Alıntı:
Sizleri tanımıyorum ama tanışmak icinde bir vesile olur bir aksilik cıkmazsa aranızda olmak icin takip deyim ;)

Suat bey;
Katılımınız bizleri de çok mutlu eder sadece bizlerle değil çok değerli arkadaş ve dostlarımızla da tanışma imkanınız olur
güzel ve eğlenceli bir organizasyon geçireceğimizi bilmenizi isterim.

izmitten kımler katılacak bılmıyorum araştırıcam kımse yok ıse kendım katılıcam ılgılı arkadaşlarla ırtıbata gecmedk gerekır mı yoksa dırek katıla bılıyormuyuz ??? yardımcı olacak varmı ??

okays' Alıntı:
izmitten kımler katılacak bılmıyorum araştırıcam kımse yok ıse kendım katılıcam ılgılı arkadaşlarla ırtıbata gecmedk gerekır mı yoksa dırek katıla bılıyormuyuz ??? yardımcı olacak varmı ??
Tabiiki direkt katılabilirsiniz. Ama irtibata geçmek istersenizde biz buralardayız :smiley:
programadaki gibi gelirseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. eğer programa uyamayacaksanız da her türlü yardımcı oluruz. sileri aramızda görmekten mutlu oluruz.

gebzeli olguna da bir ekiple orda olacak umarım
Angaralı arkadaşlar,sizleri seymen oynamadan bırakmayız ona göre hazırlıklı(kaşık vs)gelin...

Arkadaşlar,offroad kulüp ve dernekleri bu tür etkinlikleri yapıyorlar sağolsunlar.ben birkaç yıldır bu etkinliklere katılıyorum ve birkaç kişi hariç diğerleriyle merhabalaşma fırsatım olmadı.
Benim önerim,Offroad araç plotlarının tanışma faslı olmalı ve programlara konmalı.nedersinizzz?
Olgun Aydoğan

olguna' Alıntı:
Arkadaşlar,offroad kulüp ve dernekleri bu tür etkinlikleri yapıyorlar sağolsunlar.ben birkaç yıldır bu etkinliklere katılıyorum ve birkaç kişi hariç diğerleriyle merhabalaşma fırsatım olmadı.
Benim önerim,Offroad araç plotlarının tanışma faslı olmalı ve programlara konmalı.nedersinizzz?
Olgun Aydoğan

Talebiniz gündeme alınacak çok güzel bir konuya değindiniz teşekkür ediyorum.

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Yeşim hanım merhabalar;
geliş gün ve saatinizi öncesinden bilirsek ulaşım konusunda yardımcı oluruz tabiki organizasyon saatleri dışında olursa seviniriz

Serkan Bey Merhaba,

Konuştuğumuz gibi irtibata geçeceğim :smiley: Tşkler destek için

merhaba,körfez offroad ekibinden araç sayısı kesin olmamakla beraber etkinliğinize katılmayı düşünüyoruz,görüşmek üzere

s.ender' Alıntı:
merhaba,körfez offroad ekibinden araç sayısı kesin olmamakla beraber etkinliğinize katılmayı düşünüyoruz,görüşmek üzere

Katılımınız bizlere mutluluk verecek görüşmek üzere

valla çok zevkli olacak gibi bir his var içimde .....yarışta kesin varım....inşallah kuru toprak değildir parkur....

mertbirincioglu' Alıntı:
valla çok zevkli olacak gibi bir his var içimde .....yarışta kesin varım....inşallah kuru toprak değildir parkur....

bol su ve çamurdan oluşmakta emin olun sizden çok seyrederken biz ve izleyiciler zevk alacak bu yarıştan ;D

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
bol su ve çamurdan oluşmakta emin olun sizden çok seyrederken biz ve izleyiciler zevk alacak bu yarıştan ;D

mevsim ortalaması nedir sıcaklık olarak o tarihlerde tahmin var mı? bi de kar yağarmış hiç şaşırmam valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri