Yeşim' Alıntı:ooo trek de mi var
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:yok kuraklık var yeşil Düzce nin çimenleri sararmış güneşten doping yapıyoruz yeşillensinler diye
Topuk Yaylasına araçlarla gidip orada çay molası vereceğiz yürüme mesafesinde değil zaten TopukYeşim' Alıntı:ilanda 14:30-18:30 Topuk yaylası gezisi diyor ayrıca elinize, emeğinize sağlık
Serko' Alıntı:harbi organizasyon süper, şimdiden tebrikler arkadaşlar...
bu arada Ankara grubu; biryer de toplanıp, konvoy halinde gitmeyi düşünüyormusunuz?
ok teşekkürler ele geçirdin eylem planlarını yaniYeşim' Alıntı:Serkan Bey Merhaba,
Ankara ekibi aşağıdaki linkten organize oluyorlar, işinize yarayabilir.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.4960;topicseen
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:Topuk Yaylasına araçlarla gidip orada çay molası vereceğiz yürüme mesafesinde değil zaten Topuk
Ayrıca Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde 17 Eylül Cumartesi biz gezi yaparken Tüm Dünya üzerindeki
Fenerbahçe Derneklerinin toplantısı var tesislerde
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:sorma asıl sıkıntı benim Düzce Fenerbahçeliler derneği Genel Sekreteriyim toplantıyı düzenliyoruz Dünya oraya geliyor
ben sizleri tercih edip beni mazur görün arkadaşlar diyorum neyse benim yaptığım organizasyonunda Düzce için önemini bildikleri için seslerini çıkartmadılar sağolsunlar