3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,448

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Takip

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Çok başarılı ve güzel bi organizasyon oldu çok eğlendik ... Organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum ...

Süper bir hafta sonu geçirdik alilem ve ve arkadaşlarım cok mutlu ayrıldık. Emeği geçen Düzceli arkadaşlarıma çok teşekkürler.

güzel bir etkinlik olmuş çamurdan bol bişey yok :smiley: :smiley::smiley::smiley:

jeomad' Alıntı:
Ankara Grubunun Resim ve Video Arşivi için...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79386.new
Katkılarınızı bekliyoruz.
:smiley:

Adaşım ayrı bir konu açmayı anlayamadım.??
Linki verdiğin konu ile bu konuyu birleştirsek diyorum.

Mekan aynı mekan , zaman aynı zaman.
Ne dersin.??

bu keyifli haftasonu ve oldukça iyi organize edilen etkinlik için çok teşekkürler...

Siyah cehorekenin hakkı yendi. Gece yarısında ben ordaydim kapıya çarpmadı pistin en pis zamanında hicbiryere takılmadan gecti gündüzde 2ciye 35 saniye fark attı cheroke açık ara birinciyken genel kılasmanda gecedenceza var diye ikinci yaptılar hatta sabah cezalar iptal dediler sonra baktılar birincilik elden gidiyor cezalar kalkmadı diyolar 39 numaralı araç açık ara birinci olmalıydı

(büyük harflerle) İtinayla organizasyon dersi verilir:smiley: Bu Düzce off road kulübünün sloganı olmalı bence...geçen seneden beri dört gözle bu etkinliği beklemiştik ve ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha görmüş olduk...Geçen yıl ki sıcaklığından samimiyetinden hiç bir şey kaybetmeden kat ve kat katılımcı sayısına ulaştı etkinlik...Herkesin yüzü gülüyordu ki bu en önemlisiydi...Evet teşekkür edecek çok kişi var..Elbette başta DOSOD un başkanından gönüllüsüne tüm misafirlerini mutlu etmeye çalışan ekibine sonsuz teşekkürler...Mülki amirlik nasıl yapılır makam ve mevki öcü olmaktan çıkıp hizmete saygıya nasıl dönüşür bu derside sayın kaymakam bey ,komutanımız ve belediye başkanımız verdi...Ayakta alkışlanmayı hakettiler en az geçen seneki kadar...
organizsayonla ilgili hangi birini anlatalım...daha gelir gelmez sıcak karşılamayımı ,ihti,yacınız varmı diye pervane olmalarını mı,kudurmak için cuma gecesi özel parkur yapmalarını mı, jandarmanın, beldeiyenin ,sağlık ekibinin her an yanımızda olmasını mı,aileleriyle gelen katılımcıların gönül rahatlığıyla kamp yapmasını mı,yerel halkın işin içinde olup etkinliğe destek verip gece yarılarına kadar yarışçılara destek vermesini mi....Analatacak o kadar fazla güzellik varki...Ve aksayan şey 0....

Bu yüzden ben bu etkinliğin devam etmesini istiyorum.başta Serkan arkadaşım olmak üzere canla başla çalışan bu ekibe yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum..Kolay iş değil bu kadar katılımcını olduğu bir etkinliği böyle alnının akıyla bitirmek...O yüzden bir dahaki organizasyonda bizlerede görev düşmeli...Kimimiz maddi kimimiz görev alarak destek olabiliriz bence...Paranın P sini bile etmeyen bu arkadaşlara karınca kararınca yardım etmek bize yakışandır...Gittiğimiz bir çok etkinlikte nasıl kamp parası yada yarışmacı parası ödediysek...bu sefer zaruriyetten değil içinde olmaktan keyif aldığımız bir etkinliğe gönüllü destek olmaktan bahsediyorum..DOSOF taki dostlarımızın gönüllülükleri parayla pulla ölçülemez elbette...Ama biz senede 2 defa olsun diye bağırıken biraz elimiz taşın altına sokmak istiyoruz dostlar..ve yanlış anlamazsanız derneğinizin hesap numarasını istiyoruz...

bir kaç foto da benden...

P1100682_r.JPG

P1100686_r.JPG

P1100697_r.JPG

P1100700_r.JPG

P1100706_r.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR