3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 246
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,448
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Çok Güzel bir etkinlikti.
Çok eğlendik. Herkese teşekkürler

Etiketler
Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

merakla bekliyorum :smiley:

ödül töreni

oFF-rOAD YARIŞ 402 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 404 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 407 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 410 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 409 [800x600].jpg

VE ORGANİZASYONUN BAŞINDAN SONUNA BERABER ÇALIŞTIĞIMIZ EKİP ARKADAŞLARIMIZ

oFF-rOAD YARIŞ 461 [800x600].jpg

oFF-rOAD YARIŞ 466 [800x600].jpg

Arkadaşlar tekrar katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
Ben kısaca resimlerle baştan sona bir özet geçtim başka bir konu yoksa ben şu kalan araçların startını vereyim ;)
tekrar güzel bir etkinlik de görüşmek dileğiyle ama birileri de bizi misafir etsin artık

ankara olara bır ödül alamadınızmı cık cık cık

hahah en son duyumlarıma gore ankara acaları parcalamıs hahahah ;D ;D ;D ;D ;D

bekle benı duzce 365 gun sonra ödül avcısı olacagım 8) 8) 8) 8) 8) 8)

(son dakıkaya kadar gelıyordum fakat annesının karnındakı kucuk kızım ızın vermedıgı ıcın gelemedım)

herkese merhaba tekrar düzce ekibine teşekkürler bu muhteşem organizasyon için tatilimi geçirdiğim fethiyeden düzceye 13.5 saatlik bi yolculukla ulaştım tatil boyuncadaa inanılmaz bi hareketlilikle 5 gün geçirdim cumartesi kamp alanına ulaştıgımda çook yorgundum. ama yine harika bi ekip harika bi etkinlik hazırlamış görsel ziyafet için hem emeği geçenlere hemde yarışmacılara teşekkür ederim :D

selim bey bende seneye benim unoyu modifiye edip geleceğiö yarışlara puhaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
selim bey bende seneye benim unoyu modifiye edip geleceğiö yarışlara puhaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D

selim beymı aaaa ayıp ayıp sen benı unutmussun ;D ;D ;D ;D sucukları yerken cekıp, benı gezenbılere rezıledıp arkasında aperatıf selım dıyen, daha sonra hıc batmayan hamdı abıyı batıran sen degılmısın cıgdemmm aaaa aaaaaaaaaa

hahahahaaa ;D ;D ;D

cok alındım sımdı selım bey demene ;D ;D

geçen sene katılmıştım ve çok memnun kalmıştım.
bu sene maalesef kızımın veli toplantısı nedeniyle katılamadım çok istememe rağmen.
inşallah seneye yine böyle okulların açıldığı haftaya denk gelmezde daha çok katılım olur ..
yine de emeği geçen tüm arkadaşlara tşkrler..
kaymakam bey aynı kalmış jan.komutanımız değişmiş sadece :smiley:

oooo selimciğim ne yapayım senin o -küçücük dediğin- sucuk ekmek aparatifinle göremeğince unutmuşum hahahahaha ama uzun zaman geçti aradan aparatif selim :D ben batmayanıda batırırım arkadaşım :D bu etkinliktede tüm ankara ekibinin araç sorunlarının gene günah keçisi ben oldum ama ;D ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
oooo selimciğim ne yapayım senin o -küçücük dediğin- sucuk ekmek aparatifinle göremeğince unutmuşum hahahahaha ama uzun zaman geçti aradan aparatif selim :D ben batmayanıda batırırım arkadaşım :D bu etkinliktede tüm ankara ekibinin araç sorunlarının gene günah keçisi ben oldum ama ;D ;D ;D ;D

sucugu bırakdım daha duzgun yoldan karnımı doyurmayı ogrendım :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

neyse konuyu dagıtmayalım

ankara grubunun aracları baya bı hasar almış senın parmagının oldugunu anlamalıydım cunku hambı abı mahfolmus ;D ;D

Ankara Grubunun Resim ve Video Arşivi için...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79386.new
Katkılarınızı bekliyoruz.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR