bencede inşallah yağar yağmurcenkcc' Alıntı:Parkur fenaaaaaaa hele birde yağmur yağarsa dahada fenaaaaaaaaaaa olacak
whiteagle' Alıntı:Kayıt zamanı tüm sınıflar için geçerlimidir.
Doğrudur
bircanefe' Alıntı:BEYOFF ekibine kolay gelsin..Çok keyifli bir etkinlik olacak muhtemelen...Benim bir sorum olacak .Bayanlar klasmanına katılan pilot ve aracı s2 de de yarısabilir mi?
Teşekkürler Zafer Bey...Şİmdiden kolay gelsin..zafertogay' Alıntı:Teşekkürler Bircan hanım sorunza şöyle cevap vereyim isteyen bayanlar Aracı hangi katagoriye giriyorsa o katagoride oyuna katılabilirler.
bu güzel organizasyonun tekrarlanmasında emeği geçenlere teşekkürler..benim 2 sorum olacak mümkünse.birincisi pazar sabahı kayıtlar için 8.20 sınırı 15-20 dakika esner mi?nöbetten çıkıp geleceğim için yetişememe korkusu sardı şimdiden..2. sorum yarışacağımız parkur ne kadar zor?yani ne bileyim şnorkeli olmayan veya diferansiyel ve şanzıman havalandırması olmayan bir aracın geçemeyeceği kadar derin su geçişleri var mı(tabi ekstra bir yağış olup planın dışına çıkılmazsa)? ya da aracın bi taraflarını kırmadan bükmeden geçilemeyecek kadar dik bölümleri oln kırıcı bir etap mı? ''abicim offroad oyunu bu ne biçm sorular soruyosun git asfaltta gez o zaman'' diyeceksiniz. olabilir fakat neticede offroad yapan(!)(yapmaya çalışan,seven,heves eden) arkadaşların önemli bir kısmı araçlarını günlük hayatta da kullanıyor ve bu durum da bu sorunun cevabını önemli kılıyor bence....saygılarcenkcc' Alıntı:Parkur fenaaaaaaa hele birde yağmur yağarsa dahada fenaaaaaaaaaaa olacak
darmunyan' Alıntı:bu güzel organizasyonun tekrarlanmasında emeği geçenlere teşekkürler..benim 2 sorum olacak mümkünse.birincisi pazar sabahı kayıtlar için 8.20 sınırı 15-20 dakika esner mi?nöbetten çıkıp geleceğim için yetişememe korkusu sardı şimdiden..2. sorum yarışacağımız parkur ne kadar zor?yani ne bileyim şnorkeli olmayan veya diferansiyel ve şanzıman havalandırması olmayan bir aracın geçemeyeceği kadar derin su geçişleri var mı(tabi ekstra bir yağış olup planın dışına çıkılmazsa)? ya da aracın bi taraflarını kırmadan bükmeden geçilemeyecek kadar dik bölümleri oln kırıcı bir etap mı? ''abicim offroad oyunu bu ne biçm sorular soruyosun git asfaltta gez o zaman'' diyeceksiniz. olabilir fakat neticede offroad yapan(!)(yapmaya çalışan,seven,heves eden) arkadaşların önemli bir kısmı araçlarını günlük hayatta da kullanıyor ve bu durum da bu sorunun cevabını önemli kılıyor bence....saygılar
teşekkür ederim ilginize.orada olacağımzafertogay' Alıntı:Merhabalar
Zaten cevabınıda vermişsiniz siz bizim yaptığımız parkurda insanların günlük hayattada kullanabildiği araçlarda parkura girip oyun yapıyoruz şansa kalmış düz yolda bile araba kırılabiliyor şans bu dün denemeleri yaparken düz yerde arabanın dış lalesi kırıldı mesela ama okadar komik bir yerde kırıldıki şaşırdık daha önceden arabanın 4 tekeri yerden kesildi sol on tekerin üstüne sağlam düştü hiç birşey olmadı siz gelin parkuru görün ona göre karar verin ama kırılacak yer yok.
15-20 dk uzar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
selamlar
zafertogay' Alıntı:Teşekkürler Bircan hanım sorunza şöyle cevap vereyim isteyen bayanlar Aracı hangi katagoriye giriyorsa o katagoride oyuna katılabilirler.
Evet asıl ögrenmek istediğim buydu...Sanırım bayanların etabıyla diğer etaplar farklı.. o yüzden sormustum...Tesekkür ederim..nrlates' Alıntı:Bu soruda ve cevapta bir yanlış anlama var sanırım.
Aynı pilot hem bayanlar klasmanında hemde S2 de yarışamaz. Sadece araç diğer sınıfta başka bir pilotla yarışabilir.
Zafer Bey doğrulasın isterseniz.
drhüsnü' Alıntı:kamp alanının durumu(su,wc,yakacak odun),yarışma için donanım(kask,tulum,rollbar)hakkında bilgi verebilirmisiniz.saygılarımla
nrlates' Alıntı:Kamp alanı ağaçsız açık alandır, rüzgarlı bir hava bekleniyor ve tabi beraberinde soğukta ancak yakacak odun su temin edilecek.
Yarışma için herhangi bir donanım aranmayacak emniyet kemerlerinin olması yeterli olacak.