28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,278
Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

...

IMG 1713 1600x1200


IMG 1712 1600x1200


IMG 1711 1600x1200


IMG 1710 1600x1200


IMG 1709 1600x1200
 

Etiketler


Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

çok güzel bir etkinlikti emeği geçen bütün kahramanmaraş ekibine saygı ve sevgilerimle............ ;) ;) ;) ;)
 

Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

etkinliğe katılan tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkürler.bizi onurlandırdınız gerçekten.bir kusurumuz oldu ise lütfen affedin..
 



Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

3mm' Alıntı:
evet maroff gene yapacağını yaptı.çok güzel kusursuz bir organizasyon.bizlere ilgi alakanızla bu kadarda olmaz dedirten maroff un değerli başkan ve üyelerine teşekkür ederiz.bu geziye spor amaçlı gittik,ama sanırım kilo alıp döndük.zengin menü ve görsel şöleninizle bize unutamayacağımız 2 gün yaşattınız.benim bir tarafım maraşlı olmasına rağmen bilmediğim ekşili çorbanın tadı damağımda.şuda olmasa buda olmasa iyi olurdu diyemiyorum çünkü herşey mükemmeldi.sanırım biz ayrıldıktan sonra arıza yapan araçlarla gecenin geç saatlerine kadar uğraşmışsınız.defalarca maraşa gidip gelmişsiniz.bu özveriniz takdire değer.şu ana kadar katıldığım örnek teşkil edecek en içten en sıcak en hatasız organizasyondu.sağolun varolun.katılan diğer off road cı arkadaşlarada birçoğu ile ilk defa tanışmamıza rağmen sıcaklıklarından dolayı kendim ve diğer arkadaşlarım adına teşekkür ederim.



değerli yılmaz kardeşim ve organizasyonumuza katılan veya katılamayan bütüüüün dostlarım; sizlerin katılmıyla renk kazanan güzel bir hafta sonu geçirdik, temennimiz offroad sporuyla başlayan dostluğumuzun daha nice birlikteliklerde devam etmesidir, buradan şahsım vede ekibim adına hepinize ayrı ayrı teşekkür eder birdaha buluşmak dileğiyle. saygılarımla.....



MAROFF KAHRAMANMARAŞ OFFROAD KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Servet GÜL
 

Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması


Arkadaşlar herkese yeniden merhaba Kahramanmaraş Offroad kulübü Maroff un düzenlemiş olduğu etkinlikten yeni döndük bizlere bu imkanı sağlayan başta Maroffun değerli başkanı Servet Bey ve üyelerine ayrıca etkinliğe katılan Gaziantep offroad,Kayseri offroad,Sivas offroad ve Çukurova offroad kulüplerinin değerli üyelerinede sonsuz teşekkürlerimizi bildiririz.
Cumartesi günü yola çıktık ve öğleden sonra Kahramanmaraş şehir merkezine ulaştık burada bizleri Marofflu arkadaşlar karşılayıp meşhur Maraş dondurması ikramı ile devam ettikten sonra şehir turu yaptık,buradan kamp alanı olan Başkonuş yaylasına yola çıktık mükemmel manzaralar eşliğinde kamp alanına ulaştık,burada yerleşimi tamamladık sonrada yemek faslına geçtik sağolsunlar çok güzel ve lezzetli bir menü hazırlamışlardı akşam yemeği yedikten sonra kamp ateşi etrafında sohbet ve muhabbet gecenin geç saatlerine kadar devam etti sabahleyin kalkmak kuş seslerini dinlemek çok güzeldi sabah kahvaltısında yöreye ait ekşili çorbamızıda içtikten sonra yaylanın üst kısımlarında doyumsuz manzaralar eşliğinde oyun alanına geçtik burada çamura batmak isteyenler dilediğince battılar ;D öğleden sonra şiddetli yağmur başlayınca kamp alanına dönüp öğle yemeği yedik ve Maroffun misafir kulüplere günün anlamını belirten şiltleri takdiminden sonra vedalaşıp yola çıktık.Etkinlik süperdi tekrar tekrar belirteceğim Çukurova offroad kulübü olarak emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ve Anadoluda böyle etkinliklerin devamını temenni ederiz fotolar geliyor...

Tuğrul bey size ve akibinize bizleri bu buluşmada yalnız bırakmadığınız için sonsuz sevgi ve saygılarımı belirtirim birlikteliklerimizin devamı dileklerimle...... SAYGILARIMLA



MAROFF KAHRAMANMARAŞ OFFROAD KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Servet GÜL
 


Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

degerli off road cı arkadaşlar arayı açmadan tekrarını yapalım şimdiden özledim off road tı durmak yok off road ta devam saygılarımla

DSC00383


29471 1460528041790 1491101334 31168478 5555472 s
 

Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması

Ben katılamadım ama katılanlardan dinlediğim kadarı ile çok eğlenmiş herkes...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, en kısa zamannda başka bir organizasyonla devamını yapmak lazım...
 











Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,248
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst