NOWELLA
Yeni Üye
Ynt: 28-29 Mayıs Maroffun1.Başkonuş Yaylası 0ffroad Kulüpleri kaynaşma Buluşması
..
..
bız tsk eder her zaman beklerız ,bundan sonra daha ıyı araclar tedarık et yımaz bey ona gore marofun arac tedarıkcısı3mm' Alıntı:evet maroff gene yapacağını yaptı.çok güzel kusursuz bir organizasyon.bizlere ilgi alakanızla bu kadarda olmaz dedirten maroff un değerli başkan ve üyelerine teşekkür ederiz.bu geziye spor amaçlı gittik,ama sanırım kilo alıp döndük.zengin menü ve görsel şöleninizle bize unutamayacağımız 2 gün yaşattınız.benim bir tarafım maraşlı olmasına rağmen bilmediğim ekşili çorbanın tadı damağımda.şuda olmasa buda olmasa iyi olurdu diyemiyorum çünkü herşey mükemmeldi.sanırım biz ayrıldıktan sonra arıza yapan araçlarla gecenin geç saatlerine kadar uğraşmışsınız.defalarca maraşa gidip gelmişsiniz.bu özveriniz takdire değer.şu ana kadar katıldığım örnek teşkil edecek en içten en sıcak en hatasız organizasyondu.sağolun varolun.katılan diğer off road cı arkadaşlarada birçoğu ile ilk defa tanışmamıza rağmen sıcaklıklarından dolayı kendim ve diğer arkadaşlarım adına teşekkür ederim.