serdar5261
Kamp II
Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?
umut bey dodikleri alan şahıs değilim.hiç görmedim de zaten.yorum yazerkende belirttim olmuştur yada olmamıştır bilemem diye.geri almak zorundamısınız değilmisiniz bilmiyorum.her şehirde valilik binalarında tüketici hakları komisyonu var.onu onlar bilir.benim başıma böyle birşey gelse ürünler de bir hasar yoksa geri alırım.domates değil sonuç olarak.dodik bunlar.son kullanma tarihleri yok.sevgilerle.
sword7' Alıntı:Abi ürünü sana satalı 6 ay olmuş sen bize ürünü bu aracıma uymuyor hatalı diyerek geri vermeye kalkıyorsun. Birdaha söylüyorum aracında spacer ve ya offsetli cant yoksa bu ürün aracında güzel durmaz. İyi araştırıp alsaydın ürünü ya da üzerinden bu kadar zaman geçirmeseydin. İlk başta bu ürün hatalı diyordun şimdi söylediğine bak. Sen 200 liraya arkadaşa sat onu. Bizim yapacak gerçekten birşeyimiz yok. Hatasız bir ürünü 6 ay sonra geri alma gibi bir mecburiyetimiz de hiç yok!
umut bey dodikleri alan şahıs değilim.hiç görmedim de zaten.yorum yazerkende belirttim olmuştur yada olmamıştır bilemem diye.geri almak zorundamısınız değilmisiniz bilmiyorum.her şehirde valilik binalarında tüketici hakları komisyonu var.onu onlar bilir.benim başıma böyle birşey gelse ürünler de bir hasar yoksa geri alırım.domates değil sonuç olarak.dodik bunlar.son kullanma tarihleri yok.sevgilerle.