275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,666
Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

MehmetTurk' Alıntı:
Britpart orijinal vidalı dodik Kayalarda var . Balıkesirden biri yapıyorum diye ilan vermişti bir çuval para verdik yaptırdık ölçüleri tutmadı olmadı dodikler de para da çöpe gitti.
Taha Beyin aracının dodiklerini de biz yaptık. İyi bakın ölçüleri tutmuş mu tutmamış mı. Siz ufak lastik ve spacer takmadığınız için aracınız da çok çirkin bir görüntü oluştu tabi. Lütfen kimsenin ekmeğine bu şekilde mani olmayın. Biz yaptığımız işin herzaman arkasındayız! Yaptığımız işte ortada. Orjinallerini alın isterseniz. Fark görebilecekmisiniz bakalım?

Etiketler
Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Göktuğ dodik mi gerekli canımm ? :smiley:

sword7' Alıntı:
Taha Beyin aracının dodiklerini de biz yaptık. İyi bakın ölçüleri tutmuş mu tutmamış mı. Siz ufak lastik ve spacer takmadığınız için aracınız da çok çirkin bir görüntü oluştu tabi. Lütfen kimsenin ekmeğine bu şekilde mani olmayın. Biz yaptığımız işin herzaman arkasındayız! Yaptığımız işte ortada. Orjinallerini alın isterseniz. Fark görebilecekmisiniz bakalım?
Hangi işin arkasındasınız ? Ustaya telefonda israrla söyledim bu dodikler büyük , içinden çamurluğun kenarları görünüyor , yerine takılamıyor. Göndereyim kesip düzeltin hiç olmazsa
Aldığım cevap = Bir şey yapamayız .
Merak edenler Trabzon ve doğu karadenizin en meşhur defender ustaları Ali İhsan ve Temel ustaya telefon açıp sorsun . Dodikleri neden takmadınız diye ...
Üzerinde durmayacaktım , " bu yaşta bir tecrübe daha olsun" deyip geçecektim ama bir de " biz sattığımız malın arkasındayız" demese ..
Lastikmiş mastikmiş . Araçta 265 85 16 toyo open cauntry lastikler var hem hiç takamadık ki vida yerlerini dahi delemedik olmuyor diye ...
arka tarafını çamurluğun kenarına getiriyorsunuz dodik önden farın yanından dışarı taşıyor ortalamanız lazım bu defa da çamurluğun kenarları dodiğin içinden görünüyor.
Taha , olmadı demez . Kimsenin kalbini kırmak istmez . Ayrıca aracı siyah içten çamurluk görüntüsü resimlerde belli olmuyor.
Alırım elime makinayı tahanın dodiklerini veya bendekilerin aracın kenarına tutup çeker resmini koyarım.
Malımızın arkasındayız demeyin. Bana dediğiniz gibi " beğenmediysen bakasına sat deyin.

MehmetTurk' Alıntı:
Hangi işin arkasındasınız ? Ustaya telefonda israrla söyledim bu dodikler büyük , içinden çamurluğun kenarları görünüyor , yerine takılamıyor. Göndereyim kesip düzeltin hiç olmazsa
Merak edenler Trabzon ve doğu karadenizin en meşhur defender ustaları Ali İhsan ve Temel ustaya telefon açıp sorsun . Dodikleri neden takmadınız diye ...

Taha beyin arabasında da aynı dodikler var iyi bakın onları da biz yolladık. Olmuş mu olmamış mı siz karar verin ya da ustanızı değiştirin! Orjinalleri nasılsa bizim yaptıklarımız da aynı!

Size gönderilen ürün de aynı Taha bey'e gönderilen üründe aynı! İddaa ediyorum orjinali de aynı.Hiçbir fark yok. Spacersız kullanmadan bu dodikleri takarsanız görüntü alamazsınız bu kadar basit! Her arabada çamurluk içleri gözükür. İsterseniz orjinalini getirin onda da aynı olacaktır bu! Aynı değilse ben orjinallerinin parasını cebimden vereceğim!

Ben bu konuya açıklık getireyim. Dodikler çamurluk ağızlarına birebir oturmuyor biz daha üsten taktık. Mehmet beyin dediği gibi çamurluğun kenarları görünüyor. Fakat bu görüntü beni rahatsız etmedi.

tahaozak' Alıntı:
Ben bu konuya açıklık getireyim. Dodikler çamurluk ağızlarına birebir oturmuyor biz daha üsten taktık. Mehmet beyin dediği gibi çamurluğun kenarları görünüyor. Fakat bu görüntü beni rahatsız etmedi.

O şekilde montaj ediliyor zaten. Orjinali de o şekilde zaten. Spacer ya da offsetli cant takmayınca çamurluk içleri daha çok gözüküyor. Arkadaşın sıkıntısı bu yüzden!

umut abi cihangir abinin aracındaki dodikleri siz taktınız sanırım gayet iyi duruyordu yakın zamanda alıcam bende inşallah puma kaput + dodik

sword7' Alıntı:
O şekilde montaj ediliyor zaten. Orjinali de o şekilde zaten. Spacer ya da offsetli cant takmayınca çamurluk içleri daha çok gözüküyor. Arkadaşın sıkıntısı bu yüzden!
kesiver blader şu çamurluk içlerini yav sende kurtul bizde kurtulalım ;D

Dodiklerin by kadar meraklısı varsa ,bende bir takım hiç kullanılmamış , vida delikleri dahi delinmemiş , 3 adedinin nylonu dahi açılmamış şekilde var. Sanırım 400 tl ödemiştim . İsteyene 200 tl ye 4 dodik hemen kargo yapabilirim .

onat' Alıntı:
umut abi cihangir abinin aracındaki dodikleri siz taktınız sanırım gayet iyi duruyordu yakın zamanda alıcam bende inşallah puma kaput + dodik

Evet bir takım dodik gönderdik 110 içinama taktımı bilmiyorum. Bu arada arkadaşın dodiklerini alabilirsin 200 tl ye veriyormuş nasıl olsa. 200 tl karda olursun. Bizde kaput şişirmeni göndeririz. Fotoğrafları da burada paylaşırsın inşallah :smiley:

sword7' Alıntı:
Evet bir takım dodik gönderdik 110 içinama taktımı bilmiyorum. Bu arada arkadaşın dodiklerini alabilirsin 200 tl ye veriyormuş nasıl olsa. 200 tl karda olursun. Bizde kaput şişirmeni göndeririz. Fotoğrafları da burada paylaşırsın inşallah :smiley:

taktı abi

(romorklu araç)

200tl dodik iyiymiş bi bakayım ben ona :smiley:

MehmetTurk' Alıntı:
Üzerinde durmayacaktım , " bu yaşta bir tecrübe daha olsun" deyip geçecektim ama bir de " biz sattığımız malın arkasındayız" demese ..
Lastikmiş mastikmiş . Araçta 265 85 16 toyo open cauntry lastikler var hem hiç takamadık ki vida yerlerini dahi delemedik olmuyor diye ...
arka tarafını çamurluğun kenarına getiriyorsunuz dodik önden farın yanından dışarı taşıyor ortalamanız lazım bu defa da çamurluğun kenarları dodiğin içinden görünüyor.
Taha , olmadı demez . Kimsenin kalbini kırmak istmez . Ayrıca aracı siyah içten çamurluk görüntüsü resimlerde belli olmuyor.
Alırım elime makinayı tahanın dodiklerini veya bendekilerin aracın kenarına tutup çeker resmini koyarım.
Malımızın arkasındayız demeyin. Bana dediğiniz gibi " beğenmediysen bakasına sat deyin.

valla dodikler olmuştur olmamıştır bilemem.
lakin telefon da "bizim yapacak birşeyimiz yok" "başkasına satın" gibi cevaplar verildiyse bu çok üzücü.
müşteri beğenmediyse (ürünlerde kırık çizik yoksa) sorgusuz sualsiz geri iadesi alınmalı.
esnaflık ve müşteri memnuniyeti bunu gerektirir.

serdar5261' Alıntı:
valla dodikler olmuştur olmamıştır bilemem.
lakin telefon da "bizim yapacak birşeyimiz yok" "başkasına satın" gibi cevaplar verildiyse bu çok üzücü.
müşteri beğenmediyse (ürünlerde kırık çizik yoksa) sorgusuz sualsiz geri iadesi alınmalı.
esnaflık ve müşteri memnuniyeti bunu gerektirir.

Abi ürünü sana satalı 6 ay olmuş sen bize ürünü bu aracıma uymuyor hatalı diyerek geri vermeye kalkıyorsun. Birdaha söylüyorum aracında spacer ve ya offsetli cant yoksa bu ürün aracında güzel durmaz. İyi araştırıp alsaydın ürünü ya da üzerinden bu kadar zaman geçirmeseydin. İlk başta bu ürün hatalı diyordun şimdi söylediğine bak. Sen 200 liraya arkadaşa sat onu. Bizim yapacak gerçekten birşeyimiz yok. Hatasız bir ürünü 6 ay sonra geri alma gibi bir mecburiyetimiz de hiç yok!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON MESAJLAR

SON KONULAR