275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,639
Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

Ankara dan Murat abinin aracı lastikler bildiğim kadarıyla 285 75 16 A/T 3cm spacer + 2" yükseltme + dodik..yanlışta biliyor olabilirim tabi..Bu görüntüde bile lastikler biraz içeride ama gayet hoş duruyor yükseltme baya değiştiriyo aracı onuda takıcam..ama şuan ona ayırıcağım bütçe ile panjur dodik puma kaput alabiliyorum ve onlar yükseltmeden daha cazip geliyor..o yüzden yükseltme 2. aşamada..ilk aşama dodik panjur kaput spacer jant..

3. aşama olarak 3.5 v8 motor atıcam araca o atıldıktan sonra lastiklerde büyüyecek takıcağım lastikte belli zaten

3.5 v8 den sonra bu lastikler gelicek plan bu şekilde yani..

Etiketler
Ynt: 275/75/16 lastik + 5cm spacer + land rover sac jant kombinasyonun görseli olan?

selamlar herkese bence spacer larını defender orjinal bijon ölçüsü değilde 5x120 bijon aralığı yaptırırsan birsürü seçeneği olan off road jantı kullana bilirsin ve aynı zamanda yol için discovery veya range rover jant lastikleri kullana bilirsin piyasada 1500 4000 tl ye 5li jant lastik takımları bulmak çok kolay. Tabiki bu benim fikrim olur yada olmaz burada tartışalım.

tuning-land-rover-defender-06.jpg

249368_141941575889857_100002220469196_265643_431562_n.jpg

v8 motorlar ne kadar ?

O tarz jantlar hiç hoşuma gitmiyor defender da SUV havası oluyo..şuanlık ilk tercihim sac ama eğer uyuyorsa Defender a aşağıdaki resimde bulunan jantı düşünüyorum

Buarada 3.5 v8 3 4bin arası bulunuyor diye biliyorum yanlış bilgide olabilir tabi..ama muhtemelen td5 den puma dan ucuzdur

göktu' Alıntı:
taha sendeki yükseltme nedir bu arada?
ön tampon ne çamurluklar nerden ve de?:smiley:

Öndeki +2 inch hd yay, arka +2inch stardart yay ve 5 cm get. amortisörler +5 inch. Ön tamponu ben yaptırdım. Çamurlukları Balıkesirden Umut Kılıç arkadaşımızdan aldım.

Derya kafamda yeni bir proje var her an defender ı satıp yeni bir defender toplayabilirim .

Temiz v8 yok malesef bulursam hiç düşünmeden girerim.

tahaozak' Alıntı:
Temiz v8 yok malesef bulursam hiç düşünmeden girerim.
Param olsa düşünmeden alırım senin defenderı. :D
tam kesinleştirdiğin zaman yine haberleşelim, Defender ın tamamı olmasada sana lazım olmayan parça bende hayat kurtarıyor biliyosun. :D
Selamlar.

dturan' Alıntı:
Param olsa düşünmeden alırım senin defenderı. :D
tam kesinleştirdiğin zaman yine haberleşelim, Defender ın tamamı olmasada sana lazım olmayan parça bende hayat kurtarıyor biliyosun. :D
Selamlar.

Tamam ;)

ben ilk defa gördüm sanırım komple bitmiş halini de harika olmuş ya:smiley:

tampon uçu kkaçık bi rakama yapılmadıysa özelden atsana kaça yapıldı yaptırabilir miyiz?

Teşekkürler :smiley:
Göktuğ ustaya sorar sana söylerim kaça yapacağını.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR