motorize06
ömer faruk aydın
waeco cf 35 400 euroya getirebilirim 12 24 volt calısabilir ve sıfır isteyen olursa yazsın
fiyat çok makul..TR de 750 euro civarı..2 gün önce bir arkadaşım izmir 5.sanayiden İndel-B 55 lt aldı 1700 tl..motorize06' Alıntı:waeco cf 35 400 euroya getirebilirim 12 24 volt calısabilir ve sıfır isteyen olursa yazsın
15 senedir tır söförüyüm daha bir tane yerli üretim görmedim varsa getirin tır shoplara alalım bizde öpülmeyelim yurt dısına ayrıca 5 senedir kullanıyorum dolabımı tık bile demedi ayrıca aküyü korur akü azalınca durur yani aracın aküsünü bitirmez ne oldugu belli dünyaca ünlü waeco sen bilmiyorsan o senin sorununberjer' Alıntı:selam ...arkadaşlar,yurt dışından getirmenize gerek yok burda zaten 750-800 civarında üretici firma var,ayrıca garanti kapsamında,neydi belirsiz yurt dışı gelmesi ne olacak 2 ay sonra? kime ve nasıl dönüp tamir ettirme şansınız olabilir ?
bi düşünün!!!
ayrıca bu waeco nun distrobutoru var...gerisini siz düşünün kaçak malzeme ile başa çıkamazsınız
10 yıldır izmirin dısına cıkamamıssınızberjer' Alıntı:izmir'de üretim yapmaktayız 10 yıldır...UND ve ukat tır parklarına sorarsanız ....söyliyeceklerdir !!!
Fahri bey,berjer' Alıntı:arkadaşlar izmir!de 12-24 v kompresörlü yani 134 gazlı soğutucu imal etmekteyiz gerekli bilgi verebiliriz
detaylı bilgi 0541 4733435
fahri çalışkan
Küçük otellerdeki mini bar denen buz dolaplarından 45 lt lik ben memnunum tüm buz dolabı aynı miktardasoğutma yapıyor dondurma bölümü farklı bir ısıda olmuyor tek kusuru bence bu ama çok da ihtiyaç duymuyorum dondurucuya.enginizm35' Alıntı:öner bey iyi akşamlar, forumda manisadaki arkaşdalardan çokça şikayet olduğu için cesaret edip bu firmadan bir dolap alamadım, şuan 220 v dolap kullanıyorum. bundan sonra solap alacak arkadaşların karar verebilmesi için dolabınızdan memnunmusunuz, kaç lt sarfiyat ne kadar biraz bilgi verebilirmisiniz?
keskint' Alıntı:Küçük otellerdeki mini bar denen buz dolaplarından 45 lt lik ben memnunum tüm buz dolabı aynı miktardasoğutma yapıyor dondurma bölümü farklı bir ısıda olmuyor tek kusuru bence bu ama çok da ihtiyaç duymuyorum dondurucuya.
http://www.otobuzdolabi.com/cool_marine.htm
linginde teknik özellikleri yazılı tabiki daha kalitelileri vardır ama 3 sistem den sonra bu bana büyük nimet geldi.
İzmirdeki üretim yapan arkadaş da buzdolabının özelliklerini yazarsa tercih etmek için yeni alacaklara bir alernatif olabilir yada kullanan birileri anlatır ise sevinirim.
Keskin kardeş, bahsi geçen üretici firma hakkında forum sayfaların da çok neşeli paylaşımlar oldu.keskint' Alıntı:http://www.otobuzdolabi.com/cool_marine.htm
İzmirdeki üretim yapan arkadaş da buzdolabının özelliklerini yazarsa tercih etmek için yeni alacaklara bir alernatif olabilir yada kullanan birileri anlatır ise sevinirim.
insel' Alıntı:Birsey sormak istiyorum. Bu buzdolabini 220 olarak invertorle kullaniyordum. Ayni amperi cekiyordu. 4 5 amper. 12 voltun avantaji nedir acaba?