2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 168,211

Etiketler
Selanik e gece vardım saat 22.00 civarı direk merkezdeki Choppers Club ün klüp binasına gittim.Sağ olsunlar bana yer ayarlamışlar.Efsane yi park edip şiir dinletisine katıldım.Bakmayın rock bar gibi olduğuna ünlü bir şairi getirmişler şiir dinliyorlar.İzmir ve Sakız dan gelen abilerinle buluştuk sonunda yarın akşam esas kuruluş yıldönümü partisi varmış.Bu arada çok misafirperver ve güleryüzlü Yunanlı arkadaşlar.Çok iyi evsahipliği yaptılar

Akşam barda takılınca sabah tabi uyanması zor oluyor şimdi brompton u çıkardım Selanik i tekrar keşfedeceğim.Akşam yine chooper club ün yıl dönümü partisi var.Aklım da elektrikli bisikletlerde.Bu brompton çok güzel el yapımı fenomen bir bisiklet.Festivalleri falan oluyor.Türkiye de satışı yok.Bu sene sonu elektriklisi çıkacakmış onu bekleyeyim diyorum.Karavandaki motor aparatını çıkardım.Bu sefer bisikletle idare edeceğim

Brompton un geldiğinden haberim yoktu.Ben karavan için katlanır araştırdığımda en küçüğünün be ünlüsünün bu olduğunu öğrenip Köln den almıştım ama bir tane alabildim ))

Önce Sakız'da ünlü otelin olduğu ve meydandan yukarıda ana cadde ile birleştiği yerin köşesinde çok fena bir börekçinin olduğu yürüyüş yolunda börekleri alıp aşağıda meydan köşesindeki Starbucks da kahvaltı ettim.Yalnız gezmenin güzelliği saatten bağımsız hareket etmek

Cumartesi akşamı karavanı bıraktığım Selanik chooper club ün kuruluş yıldönümüne katıldım motorcu abikerimle.Canlı müzik açık büfe grill Dev varillerde yakılan ateş başında sohbet harikaydı