2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,137
Ekli dosyayı görüntüle 62378 Bu karavanın arkası çok hoşuma gitti ben de Efsane yi böyle sticker ile arkasını donatmaya karar verdim
Çok güzel görünüyor ve çok güzel anı. Ben de üç tane almıştım ve gittiğim yerlerde de almayı düşünüyordum. İstambul'da bir sabah motokaravanın arkasına baktığımda çıkartmaların sivri bir cisimle bozulduğunu ve yırtıldığını, ufak çizikler olduğunu görünce tamamını çıkardım ve bu düşüncemden vazgeçtim.

Etiketler

Ben kullandığım gezilerdeki motorlara yapıştırıyordum.En sonunda heryeri sticker oluyordu.Karavanda da güzel duruyor.Ama tabi zarar verenler üzücü.Her yerde çıkabiliyor böyleleri.

Hemen 20-25 km ilerida St Goar karşılıyor bizi.Yol kenarında büyük campingler var nehir kıyısında.Köprü yok ama karşılıklı işleyen araç taşıyan küçük feribotlar var.Burası da büyük biryer.Ama sakin park yeri rahat buluyoruz.Pazar olduğundan da bedava.

Yol kıyısından yürüyoruz.Büyük bir guguklu saat mağazası var.Mağazada aynen böyle yazıyor Türkçesi :Biz kırarsak ağlarız,siz kırarsanız ödersiniz.Resim çekmeye de kızıyorlar yasak.

Koblenz'den Mosel'a girip, Cochem, Zell (4 senem geçti), Berncastel-Kues'a kadar gidip, Köln'e dönerken de Bonn'a hemen gelmeden Schlossdrachenfels'e uğrarsanız yazacak daha bi ton şeyiniz olur.
Home

Ben sizin memleketten kuş uçumu 200km. uzak iken (Mora) , siz benimkinin 100 km. yakınlarında volta atıyorsunuz.

Galiba havalar yine nanay oldu oralarda ?

Son düzenleme:

Evet hava biraz bozdu ama yağmur hep var.Dediğiniz yerleri gezmek çok isterim de uçak saati ertesi gün ve bir gece önceden bir aksilik olursa diye Leverkusen deki otoparka gitmek istiyorum zira yoldaşın da benim de işte olmamız lazım.Ama notumu aldım.Bir de bu Koblenz de Fritz Berger in 2400 m2 kapalı alana kurduğu en büyük mağazası varmış onu da bir dahaki sefere gezmek istiyorum

Rhen nehrinde yukarı doğru son kasaba Boppard.Burada da çok cafe ve dükkanlar var.Efsaneyi sokağa kasabanın içine park ediyoruz Pazar olmasının avantajını kullanarak.Park ettiğimiz yerde bir iki kiralama firmasından kiralanan karavan var.

Boppard da yürüyüş yapıyoruz.Biraz da yorulduk.Sabah Bacharach'ı gez.Ordan Oberwesel ordan Sankt Goar ordan bacharach.her seferinde park bul.Park et.Sonra tekrar yola çık valla biraz stresli oldu.Keşke fazla zaman olsa da nehir kıyısında keyif yapabilsek.

Artık akşamüstü oldu yoldaş gezelim diyor yarın gideriz diyor otoparka ben stresteyim aksilik olmadan artık Efsaneyi yerine koymak istiyorum.Gel diyorum Yoldaş'a sana 10 numara bir şarap ısmarlayayım Boppard da dostluğumuz bozulmasın.

SON KONULAR - FORUM