2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 159,009
Ekli dosyayı görüntüle 62378 Bu karavanın arkası çok hoşuma gitti ben de Efsane yi böyle sticker ile arkasını donatmaya karar verdim
Çok güzel görünüyor ve çok güzel anı. Ben de üç tane almıştım ve gittiğim yerlerde de almayı düşünüyordum. İstambul'da bir sabah motokaravanın arkasına baktığımda çıkartmaların sivri bir cisimle bozulduğunu ve yırtıldığını, ufak çizikler olduğunu görünce tamamını çıkardım ve bu düşüncemden vazgeçtim.

Etiketler
IMG_3982.JPG
IMG_3983.JPG
IMG_3985.JPG
IMG_3988.JPG
IMG_3994.JPG
IMG_3995.JPG
Kadeh olan önündeki yer belediye binasıymış.Rathaus yani.Almanyada kliselerden Sonra en görkemli şık tarihi görünümlü binalar belediye binaları.

Çok güzel görünüyor ve çok güzel anı. Ben de üç tane almıştım ve gittiğim yerlerde de almayı düşünüyordum. İstambul'da bir sabah motokaravanın arkasına baktığımda çıkartmaların sivri bir cisimle bozulduğunu ve yırtıldığını, ufak çizikler olduğunu görünce tamamını çıkardım ve bu düşüncemden vazgeçtim.
Ben kullandığım gezilerdeki motorlara yapıştırıyordum.En sonunda heryeri sticker oluyordu.Karavanda da güzel duruyor.Ama tabi zarar verenler üzücü.Her yerde çıkabiliyor böyleleri.

IMG_4005.JPG
IMG_4006.JPG
IMG_4007.JPG
IMG_4009.JPG
IMG_4013.JPG
IMG_4014.JPG
Hemen 20-25 km ilerida St Goar karşılıyor bizi.Yol kenarında büyük campingler var nehir kıyısında.Köprü yok ama karşılıklı işleyen araç taşıyan küçük feribotlar var.Burası da büyük biryer.Ama sakin park yeri rahat buluyoruz.Pazar olduğundan da bedava.

Koblenz'den Mosel'a girip, Cochem, Zell (4 senem geçti), Berncastel-Kues'a kadar gidip, Köln'e dönerken de Bonn'a hemen gelmeden Schlossdrachenfels'e uğrarsanız yazacak daha bi ton şeyiniz olur.
Home

Ben sizin memleketten kuş uçumu 200km. uzak iken (Mora) , siz benimkinin 100 km. yakınlarında volta atıyorsunuz. :yum:

Galiba havalar yine nanay oldu oralarda ?

Son düzenleme:

Koblenz'den Mosel'a girip, Cochem, Zell (4 senem geçti), Berncastel-Kues'a kadar gidip, Köln'e dönerken de Bonn'a hemen gelmeden Schlossdrachenfels'e uğrarsanız yazacak daha bi ton şeyiniz olur.
Home

Ben sizin memleketten kuş uçumu 200km. uzak iken (Mora) , siz benimkinin 100 km. yakınlarında volta atıyorsunuz. :yum:

Galiba havalar yine nanay oldu ?
Evet hava biraz bozdu ama yağmur hep var.Dediğiniz yerleri gezmek çok isterim de uçak saati ertesi gün ve bir gece önceden bir aksilik olursa diye Leverkusen deki otoparka gitmek istiyorum zira yoldaşın da benim de işte olmamız lazım.Ama notumu aldım.Bir de bu Koblenz de Fritz Berger in 2400 m2 kapalı alana kurduğu en büyük mağazası varmış onu da bir dahaki sefere gezmek istiyorum

IMG_4033.JPG
IMG_4034.JPG
Rhen nehrinde yukarı doğru son kasaba Boppard.Burada da çok cafe ve dükkanlar var.Efsaneyi sokağa kasabanın içine park ediyoruz Pazar olmasının avantajını kullanarak.Park ettiğimiz yerde bir iki kiralama firmasından kiralanan karavan var.

IMG_4035.JPG
IMG_4051.JPG
IMG_4052.JPG
IMG_4053.JPG
IMG_4057.JPG
Boppard da yürüyüş yapıyoruz.Biraz da yorulduk.Sabah Bacharach'ı gez.Ordan Oberwesel ordan Sankt Goar ordan bacharach.her seferinde park bul.Park et.Sonra tekrar yola çık valla biraz stresli oldu.Keşke fazla zaman olsa da nehir kıyısında keyif yapabilsek.

IMG_5400.JPG
IMG_5401.JPG
Artık akşamüstü oldu yoldaş gezelim diyor yarın gideriz diyor otoparka ben stresteyim aksilik olmadan artık Efsaneyi yerine koymak istiyorum.Gel diyorum Yoldaş'a sana 10 numara bir şarap ısmarlayayım Boppard da dostluğumuz bozulmasın.:tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR