Traktör+Karavan fikri müthişmiş gerçekten de !..
Bacharach da bir film platosu görüntüsünde adeta ...
Ama , bir yandan da köşe başından SSler çıkıverecekmiş gibi
((Bu aralar 1940'larla ilgili bir kitap okuyorum da!.. Korkum bundan,affola ))
Ekli dosyayı görüntüle 62404
Bu arada Sayın Moderatörüm -Akdeniz45-ün verdiği LiNK'ten de bir ev beğendim naçizane ...
Ancak fiyatında -herhalde- anlamadığım bir detay var (?!?)
Yoksa arsası kurtarmaz ... O fiyata bahçeli ev mi olur.....Bu devirde (?)
Komple göçelim olmazsa !..
Ekli dosyayı görüntüle 62405
Bir dahaki sefere inşallah diyelim.Şadan Bey hiç Türk ve Türk plakalı aracı olan karavancı ile karşılaştınız mı gezide ?2014 yılında Koblenz'den strazburg'a Giderken Rhen nehrinin karşı kıyısından sizin gezdiğiniz Bacharach güzel görünüyordu ancak yakında karşıya geçmek için en yakın köprü 40 km uzaklıktaki wiesbaden'de olunca yol gözümüzde büyüdü,bu kadar güzel olduğunu bilseydik karşı kıyıdan giderdik.sonradan öğrendik meğer yakınında feribot geçişi varmış.demek rotamıza iyi çalışmamışız Bacharach'ı kaçırdık.
Ben de bir bakayım ayrıntısına belki bir odasıdırTraktör+Karavan fikri müthişmiş gerçekten de !..
Bacharach da bir film platosu görüntüsünde adeta ...
Ama , bir yandan da köşe başından SSler çıkıverecekmiş gibi
((Bu aralar 1940'larla ilgili bir kitap okuyorum da!.. Korkum bundan,affola ))
Ekli dosyayı görüntüle 62404
Bu arada Sayın Moderatörüm -Akdeniz45-ün verdiği LiNK'ten de bir ev beğendim naçizane ...
Ancak fiyatında -herhalde- anlamadığım bir detay var (?!?)
Yoksa arsası kurtarmaz ... O fiyata bahçeli ev mi olur.....Bu devirde (?)
Komple göçelim olmazsa !..
Ekli dosyayı görüntüle 62405
benim aklıma şu geldi.Karavanlar falan çok para ya.Alalım traktör eski.Güzel sevimli boyayalım.Arkasına da prefabrik römork takalım.Sanırım bizdekç prefabrik ev..en baz fiyatı olsa gerek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malesef Burak bey Yunanistan gezileri hariç üç avrupa gezisi yaptık bir kez bile türk karavancıya rastlamadık,çoğunlukla kamp dışı yerlerde konakladığımız için olabilir.Bir dahaki sefere inşallah diyelim.Şadan Bey hiç Türk ve Türk plakalı aracı olan karavancı ile karşılaştınız mı gezide ?