2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Goldwingerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 778
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 158,739
IMG_3928.JPG
Bu karavanın arkası çok hoşuma gitti ben de Efsane yi böyle sticker ile arkasını donatmaya karar verdim

Etiketler
IMG_3929.JPG
IMG_3930.JPG
IMG_3931.JPG
IMG_3932.JPG
IMG_3933.JPG
IMG_3934.JPG
Boş alanı rezervasyon yapanlar belli oldu.Traktörcü Karavancılar.Bazılarını bayanlar kullanıyor.Birinci dünya savaşı pilotları gibi deri kasklar Ve gözlükler takmışlar.Pilot montları büyük deri eldivenler.Sanırsınız messerschmith Avcı savaş uçağı pilotu yanında traktör olamasa

2014 yılında Koblenz'den strazburg'a Giderken Rhen nehrinin karşı kıyısından sizin gezdiğiniz Bacharach güzel görünüyordu ancak yakında karşıya geçmek için en yakın köprü 40 km uzaklıktaki wiesbaden'de olunca yol gözümüzde büyüdü,bu kadar güzel olduğunu bilseydik karşı kıyıdan giderdik.sonradan öğrendik meğer yakınında feribot geçişi varmış.demek rotamıza iyi çalışmamışız Bacharach'ı kaçırdık.

IMG_2815.JPG

Traktör+Karavan fikri müthişmiş gerçekten de !.. :smileycat::smileycat:

Bacharach da bir film platosu görüntüsünde adeta ...
Ama , bir yandan da köşe başından SSler çıkıverecekmiş gibi :(:eek::eek::worried:
((Bu aralar 1940'larla ilgili bir kitap okuyorum da!.. Korkum bundan,affola :smiley:))
BALKAN38.jpg

Bu arada Sayın Moderatörüm -Akdeniz45-ün verdiği LiNK'ten de bir ev beğendim naçizane ...

Ancak fiyatında -herhalde- anlamadığım bir detay var (?!?)

Yoksa arsası kurtarmaz ... O fiyata bahçeli ev mi olur.....Bu devirde (?)

Komple göçelim olmazsa !.. :sweatsmile::sweatsmile::p

BALKAN39.jpg

Ama , bir yandan da köşe başından SSler çıkıverecekmiş gibi :(:eek::eek::worried:
((Bu aralar 1940'larla ilgili bir kitap okuyorum da!.. Korkum bundan,affola :smiley:))
Ekli dosyayı görüntüle 62404

Bu arada Sayın Moderatörüm -Akdeniz45-ün verdiği LiNK'ten de bir ev beğendim naçizane ...

Ekli dosyayı görüntüle 62405

Sanırım bizdekç prefabrik ev..en baz fiyatı olsa gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2014 yılında Koblenz'den strazburg'a Giderken Rhen nehrinin karşı kıyısından sizin gezdiğiniz Bacharach güzel görünüyordu ancak yakında karşıya geçmek için en yakın köprü 40 km uzaklıktaki wiesbaden'de olunca yol gözümüzde büyüdü,bu kadar güzel olduğunu bilseydik karşı kıyıdan giderdik.sonradan öğrendik meğer yakınında feribot geçişi varmış.demek rotamıza iyi çalışmamışız Bacharach'ı kaçırdık.
Bir dahaki sefere inşallah diyelim.Şadan Bey hiç Türk ve Türk plakalı aracı olan karavancı ile karşılaştınız mı gezide ?

Ekli dosyayı görüntüle 62404

Ekli dosyayı görüntüle 62405
Ben de bir bakayım ayrıntısına belki bir odasıdır :smiley:
Ben de bir gezide tüm Konsentration Camp ları ve ikinci dünya savaşı ile ilgili müzelere gitmiştim.
Bir hayli ürkütücü idi.
Traktör ile Türkiye ye de gelen gezen birini okumuştum çok önce habeerlerde.Hatta Alman amca otobanlara girip
devamlı ceza yiyormuş hız sınırınıın altında olduğundan ve devlete de dava açmıştı.İstanbul a da gelmiştir.İnanın
önce o amca sandım ilk gireni görünce.Hiç aklıma gelmemişti böyle bir hobby olduğu.Demek ki yaygın.

@iklil konyalilar:
Yoksa arsası kurtarmaz ... O fiyata bahçeli ev mi olur.....Bu devirde (?)Komple göçelim olmazsa !..

Verdiğim linkteki son dört ev icradan satılıyor. Fotoğraf hariç verilen bilgiler doğru. Satılan ev ve fotoğrafta görülen ev tek ailelik müstakil evler. Tek benzer nokta da bu zaten.:smiley: Resmin altında evin 1900 yılında yapılan bağdadi tipi bir bina olduğu ve bir süredir bakım görmediği yazıyor…

Bir dahaki sefere inşallah diyelim.Şadan Bey hiç Türk ve Türk plakalı aracı olan karavancı ile karşılaştınız mı gezide ?
Malesef Burak bey Yunanistan gezileri hariç üç avrupa gezisi yaptık bir kez bile türk karavancıya rastlamadık,çoğunlukla kamp dışı yerlerde konakladığımız için olabilir.

IMG_5393.jpg
Bacharach macerası bittince öğlene doğru çıkıyoruz yarın uçak saat 18.35 de Düsseldorf dan.Bu gün daha bizim yukarı doğru çıkıyoruz.Koblenz e doğru Rhein kıyısından

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR