Bana göre buradaki amaç yol hikayeleri veya özelleri paylaşmaktan çok bilgiye erişim.Özellikle ilk kez yurt dışına karavanlarıyla çıkacaklara yardımcı olacak bilgileri derli toplu aktarabilmek.Bu kişlere yardımcı olabilmek ve ilklerin yarattığı tedirginliği minimuma indirmek.
Yol hikayelerinede ihtiyaç olabilir can sıkıntısını gidermek için okunabilir.Ancak ve özellikle gezenbilirse bildiklerini aktarma esas olmalıdır.
Bu yıl ABD'yi karavanla gezmeyi planlıyorum.Sitede bu gezime yardımcı oalabilecek çok az şey bulabildim.Keşke benim yazdığım gibi hiç olmazsa genel hatlarıylada olsa bana yardımcı olabilecek bir rota,konaklama,ihtiyaçlar,yapılması gerekenleri
kapsayan bir toğige rastlaya bilseydim.
O zaman yeni bir başlık açıyorum....2014 ABD.gezimiz için Yardım......
Yol hikayelerinede ihtiyaç olabilir can sıkıntısını gidermek için okunabilir.Ancak ve özellikle gezenbilirse bildiklerini aktarma esas olmalıdır.
Bu yıl ABD'yi karavanla gezmeyi planlıyorum.Sitede bu gezime yardımcı oalabilecek çok az şey bulabildim.Keşke benim yazdığım gibi hiç olmazsa genel hatlarıylada olsa bana yardımcı olabilecek bir rota,konaklama,ihtiyaçlar,yapılması gerekenleri
kapsayan bir toğige rastlaya bilseydim.
O zaman yeni bir başlık açıyorum....2014 ABD.gezimiz için Yardım......