2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,323
Ynt: 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

Eeee yok mu yakın bir yer kamp yapalım diyen.Hiç olmadı bi Kuzuyayla yapsaydık.

Etiketler

Çok üzüldüm arkadaşlar, hani gelmek isteyenler ne oldunuz, Ankara'dan karavancı dostlarda mı yoklar :(

Gelecek olarak bir tek ben vardım. Hatta listeye adımı bile yazmıştım. Ama maalesef özel bir işim çıktığından dolayı gidemiyorum. Listeden adımı çıkarttım.

Ya ben en zorunu yaptım 'ben gideceğim sen annenlerle kal' dedim,boşu boşuna kendimi cendereye attım.

Bizim Levent in ufaklığı Türko nun yaşgünü ,babamın öldüğü güne yaşgünü denk geliyor bu yüzden hangi gün olacağı belli olmuyor bu cumartesiye karar verdiler hiç hediye filan istemezdi şimdi 10 gün önceden amca yaşgünüme az kaldı ona göre dedi yani artık yaşgününü bekleyecek yaşa geldi.Bilseydim Derya yı bu kadar zorlamazdım ben gidiyorum kardeşim demezdim,o da zaten ohhhhh dedi Türko nun yaşgününü duyunca.

fsirin' Alıntı:
Haydi Adabazar Gurubu durumu kurtarın bari. :-[

...kısaca gidemiyorum,durumu kurtaracaksak gelin Acarlar a,Kerpe ,Kefken, Cebeci ye durumu kurtaralım,bende cumartesi gecesi gelirim yanınıza.

Şöyle buz gibi havada büyük bir kumsalda,kapıyı açıp baktığın da yalnızca kum,rüzgar,deniz ,teneke de yanan küçük bir ateşi olan bir kamp neden olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR