2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,327
Ynt: 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

Kartepe bölgesindeki Kuzuyayla güzel bir alternatif ama hafta sonları oldukça kalabalık olacağını düşünüyorum.

Hep birlikte olmak adına, biraz da şartları zorlayarak, Sarıalan'a gitmek daha güzel olabilir. Sonuçta oralarda çok daha güzel kar oluyor. Yeter ki hava şartları çok olumsuz olup yollarda sorun çıkartmasın. :smiley:

Etiketler

Hiç sorma Ferhat orası çok uzak bana bende şartlarımdan emin olamadığım için taa orayı gözüme kestirebiliyorum.Bolu ise gezenbilir ekibiyle tanışıp kaynaşmak adına güzel bir etkinlik ama şartlarımı zorlamam lazım o da garanti değil bu hafta belli olur.Birde oraya gittiğimizde Gezenbilirden arkadaşlar çadırlarında ve araçlarında kalırken biz karavan da ibiş keyfi yaptığımızda kaynaşma fazla gelebilir herkese ,sanırım baya kulaklarımız çınlayacak ama ofroadçulara ve trekkingçilere karavanı sevdirme adına çok faydalı olur düşüncesindeyim.

aslanahmet' Alıntı:
Bende ki fotoğrafların linkini veriyorum;

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151391364873864.497760.655833863&type=1&l=c92e601e7c

Moderatörümmm!...

Benim bu mesaj eski yerine gitse. Burayla alakalı olmamış :D

Bülent, ben de aynı düşüncelerdeyim. Bir aksaklık olmazsa, şartları zorlayıp gitmek istiyorum.
Sarıalan'da bir karavan gurubu oluşturabilirsek çok güzel olur. Kaynaşma açısından da güzel olur. Adamlar çadırla gidiyorlar biz ısıtma techizatlı araçlarımızla gitsek mi diye düşünüyoruz. Belki bu kamp sonrasında karavancı sayısında artış bile olabilir. Kulak çınlamamızı da sıcak çay, çorba filan ikram ederek azaltabiliriz. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Bülent, ben de aynı düşüncelerdeyim. Bir aksaklık olmazsa, şartları zorlayıp gitmek istiyorum.
Sarıalan'da bir karavan gurubu oluşturabilirsek çok güzel olur. Kaynaşma açısından da güzel olur. Adamlar çadırla gidiyorlar biz ısıtma techizatlı araçlarımızla gitsek mi diye düşünüyoruz. Belki bu kamp sonrasında karavancı sayısında artış bile olabilir. Kulak çınlamamızı da sıcak çay, çorba filan ikram ederek azaltabiliriz. :smiley:

İllaki bi depo yakalım diyorsunuz, ben takipte olacağım.

Bilgi olarak; Maltepe'den Kuzuyayla yaklaşık 120Km gugıl maps 1:42h veriyor. Sarıalan ise 150Km daha uzak. 273Km 3 saat sürüyormuş.

Çarşamba günü hava durumu da netleşir son kararı veririz. :smiley:

Bu arada arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa memnun oluruz. :smiley:

mustafayetim' Alıntı:
Sevgili karavancı amcalarım ben Bilal: bende kar kampını çok seviyorum Bolu Kartalkaya'dan bol karlı geçen günün akşamından herkese selamlar...
Ya yeğenim ismini yazmasan seni hiç tanıyamıyacam maskeli silahşöre benzemişsin seni öpüyorum

Bana uyar gelecek olan olursa kararlaştırıp uygun bir yerde toplanılıp yola gurup olarak devam ederiz.Bence keyifli olur (3.59 dan mozat bulunur).

fsirin' Alıntı:
Bilgi olarak; Maltepe'den Kuzuyayla yaklaşık 120Km gugıl maps 1:42h veriyor. Sarıalan ise 150Km daha uzak. 273Km 3 saat sürüyormuş.

;D Üstad mesafeyi şirinleştiriyorsun; 3 saat sürüyor :smiley: muş :smiley: kısmı daha da hoşuma gitti 'hani ben demiyorum, gidenler öyle

diyor' dercesine :D

toffy' Alıntı:
;D Üstad mesafeyi şirinleştiriyorsun; 3 saat sürüyor :smiley: muş :smiley: kısmı daha da hoşuma gitti 'hani ben demiyorum, gidenler öyle

diyor' dercesine :D

Ortalaması 91 km ayrıca yol ayrımından sonrasını yazmamış, pazar günü poyrazlardan geri dönüşü var sormayın ulaşamayınca
Nermini aradım irtibat kuruldu bir yerlerde duruvermiş 80 km hızıma bile yetişemiyor :D

Hsonu hava kar yagisli gececek, cuma gunu yagis yogun olabilir. Gece -4 gunduz -1 civarinda sicaklik bekleniyor ancak hava acarsa Sarialan -10 bile gorebilir bu sebeple hazirlikli olmak gerek. Az once bilgi geldi su an 30cm civarinda kar varmis, dun bir kac cm yeni kar yagmis. Sonuc itibariyla kis kampi icin kosullar gayet uygun :smiley:

Mert Kiğılı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94585.msg1230805;topicseen#msg1230805

güngör' Alıntı:
Ortalaması 91 km ayrıca yol ayrımından sonrasını yazmamış, pazar günü poyrazlardan geri dönüşü var sormayın ulaşamayınca
Nermini aradım irtibat kuruldu bir yerlerde duruvermiş 80 km hızıma bile yetişemiyor :D
Poyrazlar dönüşünde, Nermin aradı benim arkamda olduğunu söyledi ben de kamyonların peşinden devam ettim ama yine de yetişemedin. :D :D

Evet arkadaşlar Sarıalan olursa kimler gelir?
Yok ben Sarıalan'a gelmem ama yakın yer olursa gelirim diyenler kimler?

Bana her türlü uygundur. Sarıalan'ı tercih ederim. :smiley:

Sarıalan yaylasına çok yakın olan Kartalkaya kayak merkezinde üç gündür konaklıyoruz.Kar yağışı gece hariç oda az miktarda yok.Yollar açık ancak dikkatli olmakta yarar var pazar sabahı otele gelirken önümüzde giden bir cip yavaş gitmesine rağmen kayarak yoldan çıktı.Yol Aladağlar göleti güreş milli takım kampına kadar rahat.Ondan sonrası yolda karlanma fazla dikkat.
Bu gün hava oldukça güzel idi.

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.