2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,322
Ynt: 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

Herkese merhabalar, haydi bu kış kampımıza hepinizi bekliyoruz, bir arada olmanın keyfini çıkaralım, özledim sizleri :smiley:

Zerrin Yiğiter

Etiketler

Arkadaşlar gidebilme ihtimali olanlar (buna bende dahilim) güzel bir B planı da yapsın araçlarımızın hiçbiri 4x4 değil gitmek var gidipte çıkamamak var ,çıkıpta bir daha gelememek var.Zaten orada ki keyfimizden dolayı kesin bize yardım etmezler biz burada donarken siz ibiş keyfi yapıyordunuz ,araçta kek börek yiyip sıcak içecekler içiyordunuz kalın şimdi burada derler mi derler,ismime bakarak tarih tekerrür edecekmiş gibi bir his var içimde.

He bir de bu var bunuda düşünmek lazım.

"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..

Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım.. ... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim.. Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..

Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum.. TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..

Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme.. Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç.. Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..

Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım.. Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için şükredin..

Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

Kanserden Ölen Erma Bombeck yazmış

Sarıalan benim için zor,( diyorum ama kapı kapatmıyorum ::smiley: ) lakin ,

Maltepe Sahil,Aydos, Riva, Şile,Kilyos ,Sarayburnu,Tarabya,Fenerlerden biri ve civarı Kavaklar dahil, veya tecrübeli üstadın biri ben

-şöle bi- yer biliyorum, gelin orda kamp yapalım tarzı bir girişim daha güzel değerlendirilir.

Herkezde bi kararsızlıktır gidiyor canlanın biraz hadi uyanın ...

tango' Alıntı:
Herkezde bi kararsızlıktır gidiyor canlanın biraz hadi uyanın ...

benden bu haftasonu için kamp imkansız hale geldi,
size iyi eğlenceler arkadaşlar

Hafta sonu, kayınbiraderin kızının nişanı var, bütün tekliflere kapalıyım...

Arkadaşlar bugün öğleden sonra Kartalkaya dönüşü Sarıalan yolundan geçtim.Yol genelde açık ancak E5 çıkışına yaklaşık 10 km uzaklıkta yolun kuzey yamacında buzlanma ve karlanma var bu kısmı motokaravan ile kış lastiksiz ve zincirsiz geçmek pek akıl karı değil hele birde kar yağışı başlarsa tehlikeli bir hal alır.
Sarıalan kavşağında kar yer yer erimiş aşağıdaki resim burada bugün çekildi.

image.jpg

image.jpg

Kartalkaya dönüşü Abant'a uğrayalım dedik.Tesadüfen bu geceyi göl kenarında geçirecek iki motokaravancı arkadaşa rastladık.Biri Eskişehir biri Bursa plakalı idi .Ayak üstü kısa bir tanışmanın ardından yarın Gönen'e geçeceklerini öğrendik.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Madem konu başlığımız kar kampı buyrun bu günden bol karlı Bolu Kartalkaya fotolarına...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Benimde yeğenimin yaşgününü pazartesi den cumartesiye aldılar gitmesem çok üzülür ama bu civarlara gelen olursa cumartesi gece gelmeye çalışırım.

Kış kampıyla ilgili yorumları okudukça (katılaamadığımız için)içim kıpır kıpır oluyordu.
Mustafanın güzel resimleride tuzu biberi oldu,
Katılabilen tüm arkadaşlara neşeli,sağlıklı,kazasız kamplar dilerim.

Galiba gidebilen yok .Yolda eşlik edecek bir arkadaş bile olsa ben varım...

Tanju Kamp duyurusunun yapıldığı sayfada listeye eklenirsen mutlaka yol arkadaşıda çıkacaktır,karavanların durumu
malum yol şartları zorlayabilir. Karavancıları temsilen kampa katılman bizleride mutlu edecektir.

Selamlar.

Levent ben karavancı arkadaşlardan yol atkadaşı olarak kastedmiştim.Madem bizden gelen yok bende rafa kaldımak zorundayım. :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR