2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,323

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Karavancı dostlar,

Gezenbilir'in geleneksel kış kampı 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde Bolu-Aladağlar Sarıalan yaylasında yapılacaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94585.0

Duyuruda detayları belirtilen Sarıalan yaylasında karavanları ile katılacak arkadaşlarımız için elektirik talep edebiliriz, su ve
umuma açık tuvaletler olup tesislerde talep edilirse sabah kahvaltı ve akşam yemeği alınabilir.

Kampımıza katılmak isteyen arkadaşlarımızın ilgili başlıkta isimlerini eklemelerini rica ederim.

Saygı ve Selamlar

Etiketler
Ynt: 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat

16-17 sindeki Bolu kış kampı için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar niyeti olan varmı... ;)

tango' Alıntı:
16-17 sindeki Bolu kış kampı için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar niyeti olan varmı... ;)

bana uymuyor,
yakın yerler belki.......... oda hava durumuna göre ;)

tango' Alıntı:

Benim son hafta belli olacak sorun çıkmaz ise niyetim var.

Bende ki fotoğrafların linkini veriyorum;

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151391364873864.497760.655833863&type=1&l=c92e601e7c

Ferhat;a katılıyorum yapalım birşeyler...

Sevgili karavancı amcalarım ben Bilal: bende kar kampını çok seviyorum Bolu Kartalkaya'dan bol karlı geçen günün akşamından herkese selamlar...

image.jpg

fsirin' Alıntı:
Ya buna gidelim ya da daha yakın bir yere, ama mutlaka bir kar kampı yapalım. :smiley:

Alternatif olarak,bana çookk uzak olan Acarlar longozunu önerebilirim.

fsirin' Alıntı:
Ya buna gidelim ya da daha yakın bir yere, ama mutlaka bir kar kampı yapalım. :smiley:

-yakın bir yere- kısmı daha cazip geliyor, Sarıalan, gitgel,benim için ;bir güne, 85 litre mazot dahasın da nereden baksam 12 saat yol

demek.

Yakın bir yer olursa, zıplarım, bırak zıplamayı, uçarım. ;D

Kar olsun ama Acarlarda kar varmıdır ki.

tango' Alıntı:
Kar olsun ama Acarlarda kar varmıdır ki.

Kar olabilecek en makul yer Kartepe lakin orada da kamp yapılabilecek uygur yer problemi var.

Kartepe'ye çıkılır. Dışarıya taşılmadan otoparkta vakit geçirilebilir. İsteyen kayak yapar, isteyen kızak, isteyen de telesiyeje biner. Parası çok olan otelin lobisinde şömine önünde içeceğini yudumlar :smiley: Akşam da yol üzerindeki kardelen tesisine dönülüp tesis bahçesinde kamp yapılabilir.

Arkadaşlar İstanbul da kar varsa burada da vardır ama durum itibarı ile kar filan olmayacak, Bolu da Gezenbilir kampında ciddi kar olacak

Ekli dosyalar

• bolu.jpg
    bolu.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 409

Konuyu Levent düzenleyince Sarıalan hakkın da yazışmak daha mantıklı,hava durumun da o gün için Bolu da hava sıcaklığına bakarak Sarıalan da kar olacağını düşünüyorum ,kar kampı isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.