2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dammak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,575
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de

cavdare' Alıntı:
slm...öncelikle savurma ile ilgili hiçbir sorun yok...bundan önce 2003 megan vardı yol tutuşu açısından ondan daha aşağı değil....arkanın savrulması ile ilgili belki kışın karda sorun yaşayabilirsiniz...aracın önü çok daha ağır...gaza sert yüklenirseniz (özelliklede yokuş çıkarken)arkayı ozaman savurabilir...onun dışında gözünüz arkada kalmasın... arkaya hiçbir yük koymaya gerek yok...taksi kullanıyormuş gibi virajlara girebilirsiniz... kabinlere gelince kullanıcıya göre değişir...benim tavsiyem camlı tam kabin...arka daha geniş olarak kullanılabiliryor...kısa mesafelerde gerekirse arkaya yolcu alabilirsiniz...araç jip gibi duruyor vs...su almaya gelince onun için biraz yalıtım yapmanız gerekebilir...özellikle bagaj kapağının yanlarına dikkat ederseniz aralık olduğunu görürsünüz...buralara fitil takabilirsiniz...ilgili başlıklarda fotoğraf vardı..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71035.10 (en alttaki resimlere bakarsanız)
kabinler farklı farklı olduğu için servisin takacağı ile ilgili net bir şey söyleyemem ama ışık görünen yerleri uygun fitillerle kendiniz kapatabilirsiniz.../(sürgülü kapaklar biraz su alıyor..en azından bendeki alıyordu...)

İlginiz için teşekkürler benim için en önemli olan şey su yalıtımı kesinlikle su almaması lazım, birde satıcı camlı kabin taktırırsam benden imzalı kağıt alıcaklarını kamyonet diye geçen aracın arka kısmında cam olacağı için yarın öbürgün devlet yeni bir satatü çıkarıp aracı başka bir sınıfa sokabilir vergi dilimini arttırıp farklı bir durumla karşılaşabilirsiniz oyüzden imza vermeniz lazım dedi bu konu nedir pek anlayamadım ?
 

Etiketler
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de

şu an için önünüzde var olan resmi işlem kabinin ruhsata işletilmesi, proje ve ruhsat değişimi yaklaşık 500 tl civarı....olmasa ne olur ? belki muayenede sorun çıkarabilirler...onun dışında satıcının dediği henüz bizim araçlar için var olan bir şey değil...bu minibüslerde var...camlı hususi minibüslerin vergisi kapalı kasa kamyonet geçen minibüslerin vergisinden fazla..bu nedenle kapalı kasa alıp sonra cam açtıranlara ek bir vergi oluşuyor...bunuda yatırmayınca sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor..bizim araçlar ise açık kasa kamyonetten camlı kapalı kasa kamyonete dönüyor...bildiğim kadarıyla bunun için düzenlenmiş ek bir vergi yok...olacağınıda zannetmiyorum...varsayalım oldu kabinin sökülmesi dört vidaya bakar....muhtemelen sizden imzalı kağıt istemelerinin nedeni ihtimal(çok zayıf) olarak ileride oluşabilecek vergi yükünden kaçınmak...ancak bana biraz gereksiz geldi...ruhsata işletecekmiler bir sormak lazım..ruhsata işletmiyorlarsa zaten onları bağlayan hiçbirşey yok...ayrıca varsayalım ileride kanun değişti camlı kasa kamyonetleri yeni bir sınıfa soktularr..kanunlar geri yürümez...dolayısıyla bizim araçlar için uygulayamazlar diye düşünüyorum...varsayınki yarın sedan arabaların vergisini artırdılar piyasadaki bütün sedan arabalardan ek vergimi talep edecekler?...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,753
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst