2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,720
Ynt: 2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Sabah 10.30 da Nermin & Ferhat ve misafirleriyle fuara girdik, beklentilerimizi karşılayacak holleri belirledikten
sonra biraz koşturmaca şeklinde yorucu bir gün yaşadık, öğlen saatlerinde Atilla daha sonrada Levent ve Salih
dostlarımızla tempolu ve bitap düşecek kadar yorgunlukla fuar ziyaretimizi tamamlayıp saat 17.00 de dönüş için yola koyulduk.
Fuara çok iyi hazırlananlar kadar birazda buradayız diye katılanlar yok değildi. Kayseri standında stand görevlisi Rus bayandan
çok aydınlatıcı bilgi ve belgeler alabilirken Hırvatistan standındaki Aleksandra'nın Türkçesine hayran kalmamak elde değildi.
Silifke standında yöresel tatların içinde ham çökelekle tanışmamız benim için bir ilkti.
İlgi alanımdaki standlarda özellikle yöre turizmi ve yol haritaları ve yöre yaşamını anlatan araştırma türü kitapları hep stand
arkasından taleple alabildim,geneldede İngilizce broşürleri tüketmeye özen gösteren görevlilerle biraz sohbetle ele geçirdiğim
kitaplar çok değerli kaynak olacaktır.
Birlikte güzel bir gün ve güzel bir buluşmaydı bizleri haberdar eden Nermin arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim.
Selamlar.

Etiketler

Gelemedim maalesef...
Delikanlılarımızın yorgun düştüklerini okuyunca biraz teselli buldum ne yalan söyliyeyim...

İmdiiiii
Malum İstanbul büyük metropol..Gelemeyenler için bir zahmete girilirmi acaba ?..
Bir güzel havada yapılacak Maltepe buluşmasında topladığınız belgelerle bize bir bilgilendirme görgülendirme tanıtımı yapsanız...
Bu da bir kültürel etkinlik olurdu kendi aramızda...

RÜZGAR' Alıntı:
Bir güzel havada yapılacak Maltepe buluşmasında topladığınız belgelerle bize bir bilgilendirme görgülendirme tanıtımı yapsanız...

Hüseyin abi iyi düşünmüşsün, raflara dizmeden broşürleri toplanalım ve birazda broşürlere bakıp gezi anılarımızı
tazeleriz sohbetimizde. Arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa zaman konusunda karar alabiliriz.
Selamlar.

Hüseyin Bey'in düşüncesi gayet güzel havaların dışarda oturup döküman incelenecek bir kıvama gelmesini dileyerek bu fikre tamamen katılıyorum gerçi 2 hafta sonudur havalar bizlerden yana ama bir türlü istediğimiz gibi değerlendiremedik.Çalışan insan olmak zorrrrr gel emeklilik gel....

İyi günler dileklerimle...

Tamer

RÜZGAR' Alıntı:
Hüseyin Abi, doğru düşünmüşsünüz ama bunları 2 kişi 4 seferde eve çıkardık. ;D
İşe yarar ne varsa topladık.
Biraz ayıklayıp inceleyebiliriz.

P2121264.jpg

Fuar çok güzeldi. Çok kalabalıktı. Bazı arkadaşlarla aynıu zamanda aynı yerde olmamıza rağmen görüşemediğimize üzüldüm. Hatta bir görüştüğümüz arkadaşı kısa bir sürede kaybeyttiğimiz de oluyordu. Bir dahaki sefere, gece konaklamalı yapıp daha rahat gezebiliriz. Son gün erken kaçan yabancı katılımcıları da gezme şansı olabilir.

IMG_1992.jpg

IMG_1995.jpg

IMG_2001.jpg

IMG_2006.jpg

IMG_2007.jpg

Ferhat bayağı uğraşmışsın...
Kağıt toplayıcıların senden öğrenecekleri çok şey var... ;D
O kadar çokmuş kiiii...Okuyamazsan kese kağıdı yaparsın artık. ;)

Maltepeye getirirken "küfecilik" yaparız merak etme !...

Görüntüler için çok teşekkür ediyorum.

Hüseyin Abi şimdi bir de bu dokümanları ayıklamak var. Off of. :(

Asıl fotoğraflar şimdi geliyor. Dün hepsini gönderemedim.

IMG_2014.jpg

IMG_2021.jpg

IMG_2024.jpg

IMG_2025.jpg

IMG_2027.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR