2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,720
Ynt: 2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

1- Küheylan ekibi - Nermin - Ferhat
2- Yiğido ve gelirlerse çıraklar - Levent
3- Muratburgul
4- Yusuf Aybek
5- Hatice - Kenan YAMA
6- Fırat
7- Alp - Arkın - Gülşah KAPLAN
8- Hakan EKER
9- Gültekin
10- Ayşegül&Levent

Pazar sabah geliyoruz, bol miktarda broşür alacağımızı düşünerek sırt çantası ve fuarda sizlere ulaşabilmek için telsizimi
kanal 4 ayarlayıp orada olacağız.

Etiketler

Merhaba arkadaşlar sanırım cumartesiden gelip, gece kalmayı düşünen yok. Bu durumda biz de pazar sabahı gelmeyi düşünüyoruz.

güngör' Alıntı:
Pazar sabah geliyoruz, bol miktarda broşür alacağımızı düşünerek sırt çantası ve fuarda sizlere ulaşabilmek için telsizimi
kanal 4 ayarlayıp orada olacağız.

PMR Telsiz yanımızda, 4. kanal açık olacak. Pazar sabahı görüşürüz. :smiley:

Selamlar
Pazar sabah 08:30 da tekirdağ köftecisinin karşısına karavanı park ettim. Standlardan iki sırt çantası broşür topladık, tanıdık kimseyi görmedim. Bu fuarın tekrarını ve genişletilmiş olanını merakla bekliyorum. Gezmek istediğimiz yerleri imkanı kadar ayağımıza getirmişler. Sağolsunlar.
Kenan YAMA

DSC06138.JPG

DSC06139.JPG

DSC06140.JPG

DSC06141.JPG

Biz de işi abarttık ve 4-5 büyük çanta broşür doldurduk, ama yine de gözümüz arkada kaldı :smiley:
Malesef kimseyi göremedik. :(
Fotografları hazırlayınca link vereceğim.
Selamlar.

IMG_7443.JPG

bizde Salih ağbiye beraber geldik, Gültekin ve Kenan beyle karşılaşamadık üzüldüm,
güzel bir fuardı bol bol cd ve yöresel gezi haritası topladık, lokumdan karpuz reçeline, trabzon ekmeğinden sucuğuna aklınıza hangi il gelirse yöresel yiyeceklerin hepsinin tadına baktık,
benden resimler,

1329042872428.jpg

1329042922717.jpg

1329044103797.jpg

1329045439463.jpg

1329048276852.jpg

Çok kalabalıktı, dostları göremediğime ben de üzüldüm. :(

160 küsur fotoğrafı picasa sayfama ekledim, bağlantısını veriyorum.
Herkese selamlar.
s40.gif

https://picasaweb.google.com/gultekinn/EMITTFuar2012?authkey=Gv1sRgCPXFq9yx3KSNFw

Fuar çok yakınımda olmasına rağmen katılamadım kızın ödevi anca bitti ödev için malzeme temini vs kes yapıştır belim koptu :-\ yaşlandıkmı ne :D neyse benim asıl beklediğim yat fuarı haftaya mutlaka katılacağım Allahın izniyle.

Fotoğraflarda, Manisa pavyonunda fayton gördüm; üretim yeri Akhisar'dadır, bilginize...

Cavid Sezen

Biraz geç gittim. Fuar yavaş yavaş toparlanmaya başladığından çoğu şeyi kaçırmışım. Ama yine de bir sürü broşür topladım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR