2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağ çiçeği Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,720
Ynt: 2012 İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Çaylar...
Gölge oyunu.
Bir ara köpekbalığı Levent'e saldırdı. Sonra Salih Bey balığa haddini bildirdi. ;D

P2121241.jpg

P2121243.jpg

P2121245.jpg

IMG_2109.jpg

P2121247.jpg

Etiketler

Biz de oradaydık ama yöreler bölgesinde değil, genelde otellerin bulunduğu Hall'da ve ağırlıklı yurtdışı seyahat acenteleri bölümündeydik.

P1080089_resize.JPG

P1080099_resize.JPG

fsirin' Alıntı:
Görsün diye koydum zaten Cavid Hocam. ;D
Seneye kesin uzaktayım filan demez fuara gelir artık. ;)

Şahin sucukları serisini çoktaaannn bitirdim şimdi Osmanlı ve manda sucuğu mod una geçtim ama bu görüntülere bakınca keşke son Osmanlı sucuğunu dün akşam yemeseydik diyorum.Ya o L.Güngör yine kapmış sucuğu yanarım ona yanarım.

salih çal' Alıntı:
Ferhat hocam fotoğraflar ve yarenliğin için teşekkürler.
Keyifli bir fuar gezisi oldu. Ben teşekkür ederim. :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Şahin sucukları serisini çoktaaannn bitirdim şimdi Osmanlı ve manda sucuğu mod una geçtim ama bu görüntülere bakınca keşke son Osmanlı sucuğunu dün akşam yemeseydik diyorum.Ya o L.Güngör yine kapmış sucuğu yanarım ona yanarım.
Afiyet olsun. Artık sucuk kalmadı mı yani. :'(

Kim ki buzdolabında sucuk stoğu yoksa bizden değildir gibi bir kuralımız var(sülale olarak) bu yüzden bizde stok bitmez,manda çok özel an lar için dipfriz de demleniyor.yanın da en son Mustafa lar la yaptığımız mangal dan kalan sucuklar var yani sucuk kardeşliği devam ediyor,farklı açıdan.

VAP' Alıntı:
Biz de oradaydık ama yöreler bölgesinde değil, genelde otellerin bulunduğu Hall'da ve ağırlıklı yurtdışı seyahat acenteleri bölümündeydik.

Ahmet abi; İşimiz bitip dönüşe geçtiğimizde sizin standı görünce durduk, seni andık, görüşemediğimize yandık ve yaklaşık 15 dakika misafirin olduk, haberin ola. :smiley:

Görüşmek üzre abi.
Selamlar.

Gültekin' Alıntı:
Ahmet abi; İşimiz bitip dönüşe geçtiğimizde sizin standı görünce durduk, seni andık, görüşemediğimize yandık ve yaklaşık 15 dakika misafirin olduk, haberin ola. :smiley:

Görüşmek üzre abi.
Selamlar.
Ah bak şimdi çok üzüldüm, keşke haberim olsaydı. :(
Fuar normalde Perşembe-Pazar arası 4 gün ama ben profesyoneller için olan ilk 2 gün, yani Perşembe ve Cuma stand'da bulunuyorum. Diğer günlerde görevli arkadaşlar devam ediyor ben şehirdeki diğer işleri takip ediyorum.

İnşallah bir başka zaman, başka bir yerde buluşur görüşürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,789
Kaydolan Son Üyemiz
tirpit

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR