manivela18
Yeni Üye
Ynt: 2012 Defender almak
ilginize teşekkür ederim, kullanım tarzı içerisinde uzun yol ve konfor önemli demiştim. yorumunuz benim için aydınlatıcı oldu... 2011 bir rubicon sahara alsam off-road ekipmanlarını uygun fiyat ve rahat bulabilirmiyim acaba? rubikonun ekipmanları pahalıdır diye düşünüyorum... saygılarımla
simurg2' Alıntı:Naçizane fikrim sıfır defendere o paralar verilmez eğer defender hastalığınız yok ise yada dünya turuna çıkmayacaksanız (gerçi dünya duru içinde daha iyi markalar var ama şimdi tartışma alevlendirmek istemem toyota fz 75 gibi ) jeep rubiconlar var 2,8 crdi motorlu ön arka kilitlı roll barlı hem daha güçlü konforlu hem bence arazide defenderden daha başarılı vede rahatlıkla 37 lastik takabiliyor bu lastikle arazide diğerlerine fark atar bir kez daha düşünün derim ben(birde defenderle daha önce seyahat ettiniz içine bindinizmi binin uzun yol yada arazide tecrübe edin birde rubiconu farkı göreceksiniz)
ilginize teşekkür ederim, kullanım tarzı içerisinde uzun yol ve konfor önemli demiştim. yorumunuz benim için aydınlatıcı oldu... 2011 bir rubicon sahara alsam off-road ekipmanlarını uygun fiyat ve rahat bulabilirmiyim acaba? rubikonun ekipmanları pahalıdır diye düşünüyorum... saygılarımla