2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,721
Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

Benim damak tadım, acılı yiyeceklere karşı duyarlı Haldun'un telefonla yönlendirmesi üzere "Foça'nın sakız dondurması meşhurdur" , girdik sıraya Yarım saat sıra bekleyişinden

sonra tadına vakıf oldum. Nasıldır derseniz, dondurmayı senede bir kere belki denemişimdir. Yalnız Bülent dostumla eşi Derya dondurmayı beğendiler.

DSCF4399.jpg

DSCF4299.JPG

Etiketler

İlk akşam mahşeri kalabalığı görünce şok olduk bu kadarını da beklemiyordum, yemek, çay,çevreyi araştırma... gibi düzgün bir analiz yapamadığımız gibi ne umduğumuz değil ne

bulduğumuz önemliydi. Ertesi günler acısını çıkarttık, canımmm...

DSCF4366.jpg

DSCF4412.jpg

DSCF4348.jpg

DSCF4426.jpg

İlhan ağbi Firdevs yengeme niye dondurma almadın, öyle küsmüş oturuyor

Park yerimiz aynı da, oturulan bank da mı aynı ? Tesadüfe bakın... ;D ;D
(Tek fark tarihler... Bizim tarih, 15.03.2011)

[attachment=1]
[attachment=2]

2.jpg

1.jpg

buralpdi' Alıntı:
İlhan ağbi Firdevs yengeme niye dondurma almadın, öyle küsmüş oturuyor

Levent usta, Bülent'in cimriliği sıraya girmişken bir külah daha alsa ne olurdu yengende küsüp Bafra Balkaymak dondurma isterim diye tutturdu.

Şaka bir yana pek dondurma ve asitli içeceklerle aramız yoktur.

berkcantp' Alıntı:
Cavid hocam, madem bu sıralar gezemiyorum, benim açımdan 2011 yılını gözden geçiriyim.

Bu gözden geçirmelerden biz çok memnunuz!.. :smiley:

Cavid Sezen

Sayın Egeli,

O kareler çok gezgine yabancı gelmiyordur, bizim orada bulunduğumuz sırada, Ömer hocam ve Ümit kardeşim de vardı, ayrıca eski tersanede ki Ankaralı yazlık sahibi buradan bir ay önce

Rüzgar'da geçti dedi, yanılmıyorsam Hüseyin abiden bahsetti.

DSCF4445.jpg

DSCF4500.jpg

Emeksiz park yerinin yanında bulunan kanalda boklu kefal vardı, hanım bayat ekmekten hoşlanmaz, balıkları besliyeceğim bahanesiyle karavanı hafifletti.

Su şişesiyle oynayan köpek karaya çıkınca, yoldan geçen bicirik kimin kucağına kaçacağını kestiremedi, teselliyi bizim desteğimizde buldu.

DSCF4350.jpg

DSCF4390.jpg

DSCF4395.jpg

berkcantp' Alıntı:
gezerken, genelde egede rast geldiğim lokma dağıtımını gördüm, sevapdır deyip sıraya girdim.

Vallahi işin kolayını bulmuş İlhan Bey'le Bülent; ekmek lokmadan, su çeşmeden, bir de mazota çare bulsalar!... :D

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri