2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,721
Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

İzmir yolundan Yeni Foça yönüne döndük, 20 dakika sonra mola verdik, mola yerimiz yüksekden, manzara seyrederken ilginç görüntüler de çekmiş olduk.
Ne görelim dayım sızmış ama oraya sızmadan önce mi sonra mı inmiş, uyanırken sakin davranır da kötü neticeler doğmaz.

DSCF4159_800x600.JPG

DSCF4174_800x600.JPG

DSCF4152_800x600.JPG

DSCF4154_800x600.JPG

DSCF4164_800x600.JPG

Etiketler

Foça'da hiç konaklamamıştım. Güzel yerler var. :smiley:

Sızan dayımız ayılınca nerdeyim ben yahu diye epeyce bakınır herhalde. ;D ;D

Merhaba,Bülend bey.Güzel bir güzergah.Cunta Adasi cok güzel.3 yil kadar önce 4 gün kalmistik.Ilk önce Ada Kampinge gitmistik,60 tl istediler,ben bu fiati biraz ucuk buldum.Sonra Patrisya koyunda kalmistik.Merkezede yakindi.Ilk firsarta tekrar gitmek istiyorum.Nesfis Baliklar ve cesit Otlardan Mezeleri ilk defa orada görmüstüm. :smiley:

Selamlar.

fsirin' Alıntı:
Foça'da hiç konaklamamıştım. Güzel yerler var. :smiley:

Sızan dayımız ayılınca nerdeyim ben yahu diye epeyce bakınır herhalde. ;D ;D

Dayım yavaş yavaş kendine gelmezse, kendini aşağıda bulma ihtimali yüksek, samimiyetle söylüyorum ben oradan yukarıya desteksiz çıkmaya cesaret edemezdim.

İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.

orsaalabanda' Alıntı:
Bülent, belki bir şeyler daha eklersin diye bekledim ısrarla ama bitmiş gibi görünüyor sanki.. İlk uzun gezinizin sorunsuz geçmesine -özellikle de Derya adına- çok sevindik...

Sizden bir gece sonra da biz Selçuk Kamping'de idik.. "gezenbilir.com'u bildiklerine göre bizimkiler epey bilgi vermiştir, belki biz kurtuluruz" dedik ama yine de meraklılardan kaçamadık. Kampingi de sevemedik açıkçası..

Ben selçuk kampingi sessizliğinden sevdim,ön tarafımız kapalı olmasa deniz kenarında bir çimenlikte gibiydik,hiç kimse yoktu bizden sonra insanlar gelmeye başladı bizde kaçtık zaten.
drares' Alıntı:
Bülent sonunda zincirleri kırıp gurbet ellere gitmişsiniz :D :D :D
Foça'yı ben de çok beğenmiştim ama farklı görüşte olan bir kaç arkadaşımız var, bu nedenle "acaba ben mi çok abartmışım?" diye düşünürken senin gezi yazını okudum.
Paylaşım için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Evet Haşmet hocam zincirler kırıldı,hatta eşimin ekim ayında da izni var (bu yıl çok birikmiş) nereye kaçalım diyor.Eğer havalar çok kötü olmazsa belki Haldun gitmeden onu kıskandırmak adına Küre dağları ,yenice ormanları filan,heee bu benim fikrim tabi eşimin hızını kesmemek adına heryere giderim.

gezgör' Alıntı:
Merhaba,Bülend bey.Güzel bir güzergah.Cunta Adasi cok güzel.3 yil kadar önce 4 gün kalmistik.Ilk önce Ada Kampinge gitmistik,60 tl istediler,ben bu fiati biraz ucuk buldum.Sonra Patrisya koyunda kalmistik.Merkezede yakindi.Ilk firsarta tekrar gitmek istiyorum.Nesfis Baliklar ve cesit Otlardan Mezeleri ilk defa orada görmüstüm. :smiley:

Selamlar.

Bu konuda haklısınız,bizede pahalı geldi ama geç vakit gitmiştik,birde neymiş kerameti bakalım diye gittik,İnsel in de dediği gibi 12 senedir geliyor ve çocukları saldığımda hiç korkmadan oturuyor olmasam bende kalmam.

buralpdi' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş'' Bülent kt toprakların dışında'' :D

Dün de oradaydım,kahvaltıda.ya düşünsenize 10 dk da ,sabah erken gidersen sessiz göle karşı kahvaltı hehehehe sizin adınıza üzgünüm bir cumartesi pazar gelinde güzel bir kahvaltı yapalım hep beraber.

mayıstosböce' Alıntı:
bir cumartesi pazar gelinde güzel bir kahvaltı yapalım hep beraber.

Gökhan'la konuştukda göl kenarında sucuk fikri sıcak gelmeye başladı, hemde şu poyrazları görmek nasip olur belki :smiley:

Bu haftasonu kaçabilirsem cuma akşamından Kerpe ye gitmeyi planlıyorum,balık tutacaz kamp yapıcaz eşimle,bu haftasonu gelmez daha sonra gelirseniz sucuklar benden olur .

mayıstosböce' Alıntı:
İyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederiz.

Evet Haşmet hocam zincirler kırıldı,hatta eşimin ekim ayında da izni var (bu yıl çok birikmiş) nereye kaçalım diyor.Eğer havalar çok kötü olmazsa belki Haldun gitmeden onu kıskandırmak adına Küre dağları ,yenice ormanları filan,heee bu benim fikrim tabi eşimin hızını kesmemek adına heryere giderim.

Benden önce Yenice ormanlarına gidersen tüm lastiklerini indiririm, mazot depona şeker atarım, egzosa patates tıkarım vs vs... ;D

Ya cidden kurban bayramında falan yapsak mı bir hamle o tarafa?

Sahi dün Poyrazlarda olduğunu duyupta üzülmeyeyim diye az daha telefonunu açmayacaktın...

Bizde o an şöyle bir yerdeydik... :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

bozcaarmut1.jpg

bozcaarmut2.jpg

zagor.jpg

Haldun çok güzel bir yer; kayıt altına almıştım ama... :(

Cavid Sezen

Bu ilk fotoğraf çakma değilse bir an önze oralara uçmalıyız.Kurbana terslik olmazsa ben yenice ye varım.

Haldun hocam direk damardan girmiş :eek:
kurban bayramına benim fethiyede olmam gerekiyor :(

toffy' Alıntı:
Levent Bey'im bize Aydos gözüktü, bir de sucuk masrafı yapmayalım. ;D

evet Gökhan öyle gözüküyor :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Bu ilk fotoğraf çakma değilse bir an önze oralara uçmalıyız.Kurbana terslik olmazsa ben yenice ye varım.

Üstad o fotoğrafın biraz daha soldan çekilmiş hali Turizm Bakanlığı nın Türkiye'nin tanıtımı afişlerinde kullanılmıştı, fotoğraf nasıl ise gerçeği
de aynen öyle.Süper bir manzara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri