taiga
Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça
Reis,
Benim dandik makinayla çekip boyutunu küçülterek yolladığım fotolar onlar...
Resim üstünde oynama makyaj vb. nanelerini ben bilmem de, sevmem de...
Cidden enfes çam ağaçlarının olduğu bir ortam...
12-13 m. boyundalar...
Lakin düz yer yok, en azından güzel manzaralısı yok...
2 tane porselen demlik kırdık bizim karavanda sırf eğimden dolayı, paso yerden çay tanesi temizledim...
Yani kalabalık bir hamleye uygun bir yöre değil, 2-3 karavan max.
Balık tutmaya gelen çok, civar yöredekiler biliyorlar göleti...
Aslında yol üzerindeki bir köy muhtarı "siz Bozcaarmutu boşverin, Küçükelmalı göletine gidin, orası çok daha güzel" dedi...
Bizde gittik, bildiğin piknikçi mekanı...
Elbet rotayı çevirdik gene ilk hedefe lakin vardığımızda gece olmuştu, o vakitte de saçma sapan park etmek zorunda kaldık...
Misal İlhan abi yataktan bir kalkıyor, doğru koşar adım şoför mahalline eğimden dolayı, durmak mümkün değil... ;D
Göletin son kısmına masalar, wc vb koymuşlar, oradan da göleti göremiyorsun...
Etrafta ayı ve domuz mevcut... (Şaka değil ciddiyim) Tek gidildiğinde ateş vb yakmakta fayda var...
mayıstosböce' Alıntı:Bu ilk fotoğraf çakma değilse bir an önze oralara uçmalıyız.Kurbana terslik olmazsa ben yenice ye varım.
Reis,
Benim dandik makinayla çekip boyutunu küçülterek yolladığım fotolar onlar...
Resim üstünde oynama makyaj vb. nanelerini ben bilmem de, sevmem de...
Cidden enfes çam ağaçlarının olduğu bir ortam...
12-13 m. boyundalar...
Lakin düz yer yok, en azından güzel manzaralısı yok...
2 tane porselen demlik kırdık bizim karavanda sırf eğimden dolayı, paso yerden çay tanesi temizledim...
Yani kalabalık bir hamleye uygun bir yöre değil, 2-3 karavan max.
Balık tutmaya gelen çok, civar yöredekiler biliyorlar göleti...
Aslında yol üzerindeki bir köy muhtarı "siz Bozcaarmutu boşverin, Küçükelmalı göletine gidin, orası çok daha güzel" dedi...
Bizde gittik, bildiğin piknikçi mekanı...
Elbet rotayı çevirdik gene ilk hedefe lakin vardığımızda gece olmuştu, o vakitte de saçma sapan park etmek zorunda kaldık...
Misal İlhan abi yataktan bir kalkıyor, doğru koşar adım şoför mahalline eğimden dolayı, durmak mümkün değil... ;D
Göletin son kısmına masalar, wc vb koymuşlar, oradan da göleti göremiyorsun...
Etrafta ayı ve domuz mevcut... (Şaka değil ciddiyim) Tek gidildiğinde ateş vb yakmakta fayda var...