2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,681
Ynt: 2011 Ramazan bayramı Erdek,Cunda,Foça

mayıstosböce' Alıntı:
Bu ilk fotoğraf çakma değilse bir an önze oralara uçmalıyız.Kurbana terslik olmazsa ben yenice ye varım.

Reis,

Benim dandik makinayla çekip boyutunu küçülterek yolladığım fotolar onlar...

Resim üstünde oynama makyaj vb. nanelerini ben bilmem de, sevmem de...

Cidden enfes çam ağaçlarının olduğu bir ortam...

12-13 m. boyundalar...

Lakin düz yer yok, en azından güzel manzaralısı yok...

2 tane porselen demlik kırdık bizim karavanda sırf eğimden dolayı, paso yerden çay tanesi temizledim... :mad:

Yani kalabalık bir hamleye uygun bir yöre değil, 2-3 karavan max.

Balık tutmaya gelen çok, civar yöredekiler biliyorlar göleti...

Aslında yol üzerindeki bir köy muhtarı "siz Bozcaarmutu boşverin, Küçükelmalı göletine gidin, orası çok daha güzel" dedi...

Bizde gittik, bildiğin piknikçi mekanı...

Elbet rotayı çevirdik gene ilk hedefe lakin vardığımızda gece olmuştu, o vakitte de saçma sapan park etmek zorunda kaldık...

Misal İlhan abi yataktan bir kalkıyor, doğru koşar adım şoför mahalline eğimden dolayı, durmak mümkün değil... ;D

Göletin son kısmına masalar, wc vb koymuşlar, oradan da göleti göremiyorsun...

Etrafta ayı ve domuz mevcut... (Şaka değil ciddiyim) Tek gidildiğinde ateş vb yakmakta fayda var...

Etiketler

saygıdeger karavancı abilerim ablalarım sevgili arkadaslar....

sizleri gıpta ederek takip ediyorum sizlerin arasında

olmak en büyük hayalimdir. şu an bu hayalimi defenderim

ve cadırımla bastırıyorum ancak en kısa zamanda cekili

karavan temin etmek onu restore edip hayallerime ulasmayı

sabırla bekliyorum. hepinize saglık sıhhat mutluluk dolu kamp

komşulugu diliyorum.....
saygılarımla

Konuyu tekrar Ramazan bayramı Foça tarafına getiriyim.

Bülent'in bahsettiği gibi Foça'ya devam ederken yolumuzun üstünde ki ilk kamp olan Sazlıca Kampinke girdik. İlk gözümüze çarpan günü birlik piknikcilerin çokluğu ve geniş görünümlü

yabancı karavan dikkatimizi çekti. Kamp sahibiyle de sohbet, ardından denize karşı çay ikramı, kamptan da birkaç fotoğraf çekerek ayrıldık.

Karavan+3 kişi+elektrik = 25 TL +1 kişi 5 TL

Çadır+2 kişi = 22TL

DSCF4189_800x600.JPG

DSCF4194_800x600.JPG

DSCF4195_800x600.JPG

DSCF4214_800x600.JPG

DSCF4216_800x600.JPG

dogan oto' Alıntı:
saygıdeger karavancı abilerim ablalarım sevgili arkadaslar....

sizleri gıpta ederek takip ediyorum sizlerin arasında

olmak en büyük hayalimdir. şu an bu hayalimi defenderim

ve cadırımla bastırıyorum ancak en kısa zamanda cekili

karavan temin etmek onu restore edip hayallerime ulasmayı

sabırla bekliyorum. hepinize saglık sıhhat mutluluk dolu kamp

komşulugu diliyorum.....
saygılarımla

Doğan Oto teşekkür ederiz.Sizleride bekleriz aramıza.

İlhan hocamın dediği gibi buralar genelde günübirlikçiler için (gerçi arkada karavancılar için bir yer ayrılmış ve sabit karavanlarda gördüm) ama bu zamanlarda tadına doyum olmaz herhalde.Yanlış hatırlamıyorsam 20 dönüm civarında bir alandan bahsetti işleten kişi,koyun tamamı bu alana dahil gibi bir durum var.

Kısa fakat keyifli bir gezi olmuş... Hep belirttiğimiz gibi Foça bizim favorimizdir. Beğendiğinize sevindik..
Daha uzun, daha güzel ve keyifli gezilere....

Paylaşımınız için teşekkürler...

Ayaz gecelerde, sıcak günleri anımsamakta fayda var.

Sazlıca Camping ten sonra yolumuz üzerinde başka bir koyda, Acar Camping karşımıza çıktı. Burasıda büyükçe bir alana sahip, yalnız önceki kampa göre daha çok günübirlikçi hakim.

Dağılım saati olması sebebiyle çevreyi tahmin edebilirsiniz. Bayanlar karavandan inme girişiminde bulunmadılar bile,

Kamp sahibiyle 3 dakikayı geçmeyen sohbet edebildik, sebebide piknikçilerin dağılım saati olması (hesap-kitap peşinde koşturuyordu)

Günübirlikçi kamptan birkaç fotoğraf çekerek Foça'ya gündüz gözüyle girmek için ayrıldık.

DSCF4243.jpg

DSCF4250.jpg

DSCF4252.jpg

DSCF4253.jpg

DSCF4255.jpg

kar kış kampı düşlerken, arşiv paylaşımınız,dışarda güneşli bir gün olması nedeniyle içimizi ısıttı, bas marşa dedirtecek nerdeyse :smiley:Ancak hava raporları bu hafta sonu biraz kar yağışı izle zevkini çıkart diyor.Umduğumuz gibi olursa hafta sonu kartepede bir sucuk ekmek niyetindeyiz.Sonrasına allah kerim.

enverdede' Alıntı:
kar kış kampı düşlerken, arşiv paylaşımınız,dışarda güneşli bir gün olması nedeniyle içimizi ısıttı, bas marşa dedirtecek nerdeyse :smiley:Ancak hava raporları bu hafta sonu biraz kar yağışı izle zevkini çıkart diyor.Umduğumuz gibi olursa hafta sonu kartepede bir sucuk ekmek niyetindeyiz.Sonrasına allah kerim.

Enver hocam, bu hafta sonu, hava raporuna göre bende plan yapamadım, eldekilerle avunuyorum, giderseniz keyifli geziler dilerim.

İlhan Bey'in sandıktan bakalım daha neler çıkacak; yavaş yavaş dökülmeye başladı!... :D

Cavid Sezen

Ben ise buraya park etmenin çok hoş olacağından bahsediyordum fakat Bülent imkansız dedi

Bir gün bir kolayı olur ümidiyle bir gecelikte olsa kalmayı arzuluyorum.

DSCF4417.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR