İzmir yolundan Yeni Foça yönüne döndük, 20 dakika sonra mola verdik, mola yerimiz yüksekden, manzara seyrederken ilginç görüntüler de çekmiş olduk.
Ne görelim dayım sızmış ama oraya sızmadan önce mi sonra mı inmiş, uyanırken sakin davranır da kötü neticeler doğmaz.
Merhaba,Bülend bey.Güzel bir güzergah.Cunta Adasi cok güzel.3 yil kadar önce 4 gün kalmistik.Ilk önce Ada Kampinge gitmistik,60 tl istediler,ben bu fiati biraz ucuk buldum.Sonra Patrisya koyunda kalmistik.Merkezede yakindi.Ilk firsarta tekrar gitmek istiyorum.Nesfis Baliklar ve cesit Otlardan Mezeleri ilk defa orada görmüstüm.
Dayım yavaş yavaş kendine gelmezse, kendini aşağıda bulma ihtimali yüksek, samimiyetle söylüyorum ben oradan yukarıya desteksiz çıkmaya cesaret edemezdim.
Bülent, belki bir şeyler daha eklersin diye bekledim ısrarla ama bitmiş gibi görünüyor sanki.. İlk uzun gezinizin sorunsuz geçmesine -özellikle de Derya adına- çok sevindik...
Sizden bir gece sonra da biz Selçuk Kamping'de idik.. "gezenbilir.com'u bildiklerine göre bizimkiler epey bilgi vermiştir, belki biz kurtuluruz" dedik ama yine de meraklılardan kaçamadık. Kampingi de sevemedik açıkçası..
Ben selçuk kampingi sessizliğinden sevdim,ön tarafımız kapalı olmasa deniz kenarında bir çimenlikte gibiydik,hiç kimse yoktu bizden sonra insanlar gelmeye başladı bizde kaçtık zaten.
drares' Alıntı:
Bülent sonunda zincirleri kırıp gurbet ellere gitmişsiniz
Foça'yı ben de çok beğenmiştim ama farklı görüşte olan bir kaç arkadaşımız var, bu nedenle "acaba ben mi çok abartmışım?" diye düşünürken senin gezi yazını okudum.
Paylaşım için teşekkürler
Evet Haşmet hocam zincirler kırıldı,hatta eşimin ekim ayında da izni var (bu yıl çok birikmiş) nereye kaçalım diyor.Eğer havalar çok kötü olmazsa belki Haldun gitmeden onu kıskandırmak adına Küre dağları ,yenice ormanları filan,heee bu benim fikrim tabi eşimin hızını kesmemek adına heryere giderim.
gezgör' Alıntı:
Merhaba,Bülend bey.Güzel bir güzergah.Cunta Adasi cok güzel.3 yil kadar önce 4 gün kalmistik.Ilk önce Ada Kampinge gitmistik,60 tl istediler,ben bu fiati biraz ucuk buldum.Sonra Patrisya koyunda kalmistik.Merkezede yakindi.Ilk firsarta tekrar gitmek istiyorum.Nesfis Baliklar ve cesit Otlardan Mezeleri ilk defa orada görmüstüm.
Bu konuda haklısınız,bizede pahalı geldi ama geç vakit gitmiştik,birde neymiş kerameti bakalım diye gittik,İnsel in de dediği gibi 12 senedir geliyor ve çocukları saldığımda hiç korkmadan oturuyor olmasam bende kalmam.
buralpdi' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş'' Bülent kt toprakların dışında''
Dün de oradaydım,kahvaltıda.ya düşünsenize 10 dk da ,sabah erken gidersen sessiz göle karşı kahvaltı hehehehe sizin adınıza üzgünüm bir cumartesi pazar gelinde güzel bir kahvaltı yapalım hep beraber.
Bu haftasonu kaçabilirsem cuma akşamından Kerpe ye gitmeyi planlıyorum,balık tutacaz kamp yapıcaz eşimle,bu haftasonu gelmez daha sonra gelirseniz sucuklar benden olur .
Evet Haşmet hocam zincirler kırıldı,hatta eşimin ekim ayında da izni var (bu yıl çok birikmiş) nereye kaçalım diyor.Eğer havalar çok kötü olmazsa belki Haldun gitmeden onu kıskandırmak adına Küre dağları ,yenice ormanları filan,heee bu benim fikrim tabi eşimin hızını kesmemek adına heryere giderim.
Üstad o fotoğrafın biraz daha soldan çekilmiş hali Turizm Bakanlığı nın Türkiye'nin tanıtımı afişlerinde kullanılmıştı, fotoğraf nasıl ise gerçeği
de aynen öyle.Süper bir manzara.