2010 Peugeot Boxer L4h3 Yapımı-vanbartu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vanBartu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,339
Kolay gelsin. Yan duvarlarda Keçeden sonra nemi keçeye vermeyecek ürün kullanmayacak gibi duruyorsunuz. Bir kat ABA kullansanız duvarlarda iyi bir nem tutuculuk sağlarsınız.

Kolay gelsin. Yan duvarlarda Keçeden sonra nemi keçeye vermeyecek ürün kullanmayacak gibi duruyorsunuz. Bir kat ABA kullansanız duvarlarda iyi bir nem tutuculuk sağlarsınız.
Selamlar,

Yalıtımı dediğimiz şekilde bitirdik. IzoBozz tedarikçim yan duvarlarda nem bariyerine lüzum olmadığını söyledi.

Yarın itibariyle kablolamayı yapacağız. Haftasonu bitirip mobilya işleri için aracımızı Marmara Karavan'a teslim edeceğiz.

Diğer tüm malzemeleri kendimiz alacağız.

Bu arada 10 m2 15 mm. IzoBOZZ malzememiz rulo halinde fazlalık olarak duruyor. Kullanmak isteyen olursa mesaj atabilir.

Hayırlısı olsun o zaman. Ben de keçeyi yeni aldım eksik kalırsa ulaşırım size. Kolaylıklar dilerim.

Herkese merhaba,

Yalıtım sonrası 12V ve 220V kablolama işimizin 95%’ini bitirdik. Toplamda 110 mt. 2x1,5 mm2 ve 25 mt. 3x2,5 mm2 kesitli halojen free kablo kullandık. Hepsini spiral boru içine aldık. Mobilya ve geri kalan işçilikler için Marmara Karavan, Atıf Bey’e arabamızı teslim ettik.

Forum açısından “Kendin yap” modeline aykırı bir konu oldu ise yönetici arkadaşlar ilgili kısma aktarabilirler.

Hıcam merhaba projeniz hayırlı olsun son durum nedir ne yaptınız

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON KONULAR - FORUM