2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,229
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Aracınızı güle güle kullanın.
Jantlarınızı nereden temin ettiniz?
Ofseti nedir?

Etiketler

Burak bey,öncelikle araç gerçekten güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Tamponu yapan Ahmet ustaya nasıl ulaşabilirim?Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler

Burak bey,aracınız hayırlı olsun.gule gule kullanın,cok sık olmus :smiley:

kackar3937' Alıntı:
Burak bey,öncelikle araç gerçekten güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Tamponu yapan Ahmet ustaya nasıl ulaşabilirim?Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler

0 532 326 66 17 no dan ulaşabilirsiniz, kendisine ,bendende selam söyleyin ;)

cihanülker' Alıntı:
0 532 326 66 17 no dan ulaşabilirsiniz, kendisine ,bendende selam söyleyin ;)

Çok yakıştı bu tampon ya, orijinal fabrika çıkışı gibi oldu resmen.
Darısı benim başıma :smiley:)

kackar3937' Alıntı:

kusura bakmayın cvp veremedim ama sağolsun cihan vermiş cevabı.

ii temennileriniz için çok teşekkür ederim.

orsa' Alıntı:
Aracınızı güle güle kullanın.
Jantlarınızı nereden temin ettiniz?
Ofseti nedir?

bostancıda tuğsanın bir arkadaşından aldım , ofset yok galiba diye biliyorum ama emin değilim sorucam.

fastjunkie' Alıntı:
kilidi nasıl ve nereye düşünüyorsunuz ?
Lsd sadece arkada mı vardı 4x4 Hilux'ta ?

evt arkada var , ama arb ön arka kilit düşünüyorum.

arkada LSD var ama pek işe yaradığını söyleyemiycem %100 kilt nasıl bir şey ? diferansiyel mi değişiyor yoksa sadece içine parçamı takılıyor ? sonuçta dişliler değişmiyorsa fiyatları çok pahalı gibi geldi .....

youtube de arb diye aratırsan çalışma prensibini gösteriyor , hafta sonu ön sol lastiğim kanala takıldı vinçlemek zorunda kaldım , heytem abinin arabasını görseniz aşık olursunuz asvaltta gider gibi rahat gidiyor :smiley:

eko' Alıntı:
evt arkada var , ama arb ön arka kilit düşünüyorum.

Toyota Hilux Dif. kilit diye bir başlıkta tartışalım bi ara, forumda Hilux başlıkları artsın :smiley:

fatihk26' Alıntı:
arkada LSD var ama pek işe yaradığını söyleyemiycem %100 kilt nasıl bir şey ? diferansiyel mi değişiyor yoksa sadece içine parçamı takılıyor ? sonuçta dişliler değişmiyorsa fiyatları çok pahalı gibi geldi .....

%100 pick up lar için sakıncalı değil miydi ? Yoksa o sadece orta kilit mi ?

Bu kadar etkili demek kilit, benim çok fazla bilgim yok kilit konusunda nereden temin edilir? fiyat nedir ? bunları paylaşalım lütfen... Birde bizim arkalar boş olduğundan asıl yük önlerde bu yüzden killit önlere şart bence ancak sakıncalıymış.

kilit koyduktan sonra aracını % 60 araziye hazır hale getiriyorsun, bende araştırıyorum ama bu konuda kendime örnek aldığım tuğsan , heytem abi , ersun abi var onlarda arb ye okey veriyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR