2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,230
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

eko' Alıntı:
KİT + SNORKEL 3.017 TL KDV DAHİL ( TAR OTO )
JANTLAR 700 TL
LASTİKLER 2 Cİ EL 450 TL
TAKMA İŞÇİLİK 350 TL

burak bey aynı yollandan bende önünüzden geçtim rakalar aynı nerdeyse ,inanın aracınız çok şık olmuş nazar değmesin ,vinç ve tampon işini çözdünüzmü iş tamam geriye ıvır zıvır kalıyor tekrar hayırlı olsun

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Nedemek dostum herzaman ayrıca daha dur yeni başladık :D

Belki reklam olacak ama,İstanbul Bostancı oto sanayi sitesinde bulunan Durukan Oto çalışanları ve ustamız Hıdır Beye ayrıca malzemeleri temin eden Tar Oto Tarkan beye şahsım adına teşekkür ederim.Kendisi yılların Amerikancısı olmasına ramen beni kırmayıp Toyota aksesurlarıylada ilgilenmesinden dolayı extra teşekkür ederim.

Al işte vay vay vaaayyyy
Buralara geliyosunda bi haber verrniyosun ok baba ok ;D
Sonrada bana ve Cihan'a biletleri kes babam kes,eyvallah ;D

Bu arada,araç oldukça iyi olmuş
Güle güle kullanın,kazasız belasız...

CDM-SUBARU' Alıntı:
Al işte vay vay vaaayyyy
Buralara geliyosunda bi haber verrniyosun ok baba ok ;D
Sonrada bana ve Cihan'a biletleri kes babam kes,eyvallah ;D

Bu arada,araç oldukça iyi olmuş
Güle güle kullanın,kazasız belasız...

hadi ben ankadaydımda sana fena olmuş erkancım ,ne istesen acaba tuğsandan ceza olarak ,( 1 şise ateş suyu ) kanımca ;D

Hiç sorma Cihan,hiiiiiçççç sorma ;D
Yaw var ya,dünde kukuman kuşu gibi oturdum boş boş :smiley:

cihanülker' Alıntı:
burak bey aynı yollandan bende önünüzden geçtim rakalar aynı nerdeyse ,inanın aracınız çok şık olmuş nazar değmesin ,vinç ve tampon işini çözdünüzmü iş tamam geriye ıvır zıvır kalıyor tekrar hayırlı olsun

tanpon için ahmet beyden haber bekliyorum , antalyada kendini kobay olarak kullandırıcak bir hilux bulursa şablon çıkarıcak , yada hilux cu bir arkadaşımızı ahmet beye yollamamız icap edicek , ondan sonrada vinç alıcam.

hayırlı olsun cok sık olmus araba iyi gunlerde kazasız belasız kullanamak nasip etsın allah sana ama bı su arkadakı mınubus göruntusunden kurtulamadın...

Yaaaa bende diyorum o kabini sök diye ama mal taşıyormuş.Bir aracı bukadar kötü gösteren başka bir aksesuar olamaz. :p

tugsancım burak aslında bırazda gazla calısır.... ıkımız bır olalım verelım gazı alsın iş için 2.el bı arac onun işini görecek...
ne bu böle yaa kadıköy pendık mınıbusu gibi :smiley:) bı havalı kornası eksık...

arkadaşlar ii temennide bulunan herkeze teşekkür ederim , arka kabin göze hitap etmiyebilir ama ben bu aracı iş için kullanıyorum hafta sonlarıda keyfim için , siz hiç 4 kişi kamplı dalışa gittinizmi , arka kabinim e malzemeler sığmıyor tıkıştırıyoruz. :smiley: hatta hatta tuğsan kardeşim hatırlarsan 15 gün önce şile saklı cennet e gittiğimizde arabada 3 kişiydik kamp malzemeleri arka kabini doldurmuştuve ara ara yağan yağmur malzemelerimizi ıslatamamıştı :smiley:.

sonuç görüntü kötü
verimlilik süper

Evet doğru sığmamıştı kamp malzemeleri,Şileye giderken İstanbuldan 100 kilo odun satın alıp,bagajına koyarsan geriye malzemeler için yer kalmaz ;D Hem tarihede geçtin,İstanbuldan oraya odun götüren tek sensindir. :D

ben işimi garantiye almayı severim , muhabbet sayfasına gelde orda tartışalım odun meselesini tuğsancım :smiley:

burak bey hayırlı olsun, aracınız çok güzel olmuş, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

hayırlı olsun Burak abi yeni hali çok güzel olmuş bol çamurlu günler dilerim kazasız belasız

siparişi verdim :smiley:

on yayları heavy duty olan ome 884 ile degistirdim, birde trim packers lardan aldım..

hepinize teşekkür ederim .

ömer kardeş senin kit inde hayırlı olsun sendende detaylı resim bekleriz , ama bunun için 70 günün var daha.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR