2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zafer Aksu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,975
Zafer Bey, hikayenizi bir solukta okudum heyecanla takip etmeye devam edeceğim. Maaşallah diyeyim de nazar değmesin. Çok güzel ilerliyorsunuz, son halini görmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim . Kolay gelsin...
Merhaba bir kaç ayı daha var ama hızlanacak artık çok teşekkür ederim görüşleriniz için

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba acelesi yok araştırmak hayal etmek araştırmak ta keyifli ama yapmak daha keyifli tabi

Selam kapı fitillerinden aşırı memnunum çok teşekkür ederim. Evet arkaya cam şık olurdu ama maalesef bütçeye takılıyoruz şimdilik

Merhaba hayırlı olsun ruhsat karavana dönerken zaten projede camlar çiziliyor yani sorun teşkil etmiyor ama faturalarını almayı unutmayın her zaman ulaşabilir fikir alabilirsiniz hayırlı olsun şimdiden

Merhaba Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Bu hafta bayram arası verdik. Ailece İstanbul'daydık. Hazır gelmişken birkaç malzeme aldım iç montaj öncesi. Dolap kapakları için Bas Çek kilit arıyordum klasik kullanılan 35 liralık kilitleri beğenmedim. 50 liraya iyi bir kilit buldum 12 tane ondan aldım resimlerini bugün paylaşırım. Haricen kapakların kenar bantları, ütü için koruyucu ( Pvc bantı yakmasın diye ) vidalar, 25 lik ve 45 lik metal uçlu. Menteşeler, bağlantı aparatları, raf için askı, Katlanır masa ayağı gibi malzemeleri aldım.

Bu arada aküyü neyin bitirdiğini buldum 2 hafta önce 200 liraya tamir ettirdiğim sarj dinamosu araç çalışmıyorken akım çekiyormuş
bu konuda sizlerinde fikrini alayım diye düşündüm benim düşüncem şu anki sarj dinamosu tamir edilebiliyorsa yine tamir ettirip yeni bir şarj dinamosu alayım diyorum. Yeni alacağım dinamo 1.000 TL yenisini araçta eskisini yaşam akülerin sarjında kullanayım diyorum. Böylece yaşam aküsünü hem güneş paneli hem şarj dinamosu hemde 220 sabit elektrik girişi ile besleyebilirim.

Cumartesi arka kapının son işlemleri, tavan sepeti ve merdiveni birde arka sabit yatağın profillerini yapmaya çalışacağız sonrasında yalıtımla devam edeceğim.

Yeniden cumhuriyet bayramınızı kutlarım

Aynısını geçen sene 20 tl den almıştım.Bu resmen soygun
20 liraydı bende geçen sene sorduğumda 30 35 lira olmuş onlar maalesef her geçen gün fiyatlar artıyor ama bizim maaşlar yerinde sayıyor
işte bunlar hep bütçe aşımı artık mobilya için 6.000 lira hesaplanmıştım onuda mümkün olduğu kadar kendim yapacağım.
Bu arada tüm Karavan yapanlar için güzel bir söz bence bunun üzerine düşünmeliyiz.

"Mükemmel iyinin düşmanıdır"

Kesinlikle katılıyorum.Basit olsun işlevsel olsun ve tabii ki ucuz olsun.Ben karavanımı bu mantıkla yaptım ve bu mantıkla kar amacı gütmeden satışa çıkarttım. Hiç beklemediğim kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştım.Kısmetse perşembe günü izmir den gelip alacaklar.

elinize sağlık, çok güzel olmuş. benim diyen boyacıya taş çıkartırsınız

Günü boş gelmedik Migrostan çift yorgan ve çift yastık aldık. Yorgan çok kalın değil ama 8 ay yazı yaşayan ege için ideal artı battaniye olacak. Yastıklar ise test edildi oldukça başarılı
yorgan 70 yastık 30 lira

Merhaba iyi akşamlar yarına hazırlıklara başladım. Araç planını birde içeriye birebir çizdim ama tabi montajda sapmalar alıştırmalar mutlaka ve mutlaka olacaktır. Genel hatlarıyla planım çıktı diyebilirim. Yarın arka bagaj kapısı ve tavan sepetini bitiririz diye ümit ediyorum uzun bir gün olacak Allah yardımcım olsun

Merhabalar iyi pazarlar,
Dün arka bagaj kapısının alıştırmasını yaptık. İçeriye iki tane sürgülü kilit takacağım. Üst sepeti bitirdik sepetini içini ahsapla kaplayacağım ayrıca dışınıda akşapla kaplayınca bence güzel olacak. Merdiveni yaptık ama hava karardığı için montajını yapamadık. Şarj dinamosunu değiştirdim 850 liraya yeni dinamo aldım. Eski şarj dinamosunuda tamir ettirip ikinci dinamo olarak kullanacağım yaşam akülerinin şarjları için. Artık dışarıda çok işim kalmadı önümüzdeki haftadan itibaren izalasyona başlıyorum

SON KONULAR - FORUM