Zafer Aksu
Kamp I
Selam araç dar olduğundan duş yapmayacağım ama portatif acil durum tuvaleti olacak ne kadar anlaşılır çizdim bilmiyorum ama hanımla mutabık kaldığımız proje bu şekilde olacak.
Üstad çok teşekkür ederim sade basit iddiasız bir araç olacak ama bana çok şey öğreteceği kesinZevkle okunan bir anlatım, karavan için güzel, uygun bir araç. Hayırlı olsun ve başarılar.
Çok teşekkürler çokta tez bitmeyebilir geç olsun güç olmasınhayırlı olsun..tez bıter ınsalah..Takıp
Çok teşekkürler yapamazsın diyenlere yasalara devlete sanayi esnafına alayına inat o karavan bitecekHer bir detayına hakim olduğunuz güzel bir çalışma başlatmışsınız. Plânlamanız ve işçiliğiniz hiç de fena değil. En güzeli ise bu işlerin olmazsa olmazı "inadınız" var
Ailenizle beraber güzel geziler diliyorum.
Arka kapı bitirdi beni onunla bizzat ilgileneceğim ama ne çıkacak ortaya bilmiyorum en kötü ben yaptım siz yapmayın derimSiz ilgiyle takip ediyorum.Lütfen arka kapı tkırdama sıkıntısını nasıl yok edeceksiniz veya ettiniz lütfen detayları ile yazarmısınız?Ayni şeyden bende çok sıkıntı çekiyorum
Teşekkür ederim o levela geldiğimde mutlaka detay yazarım kafamda bir kaç yöntem varbaşarılar gerçekten yazılarınız harika hepsini tek tek okudum umarım güzel günlerde kullanırsınız ruhsat işindede sabır versin size sigorta ve ruhsat masraflarınıda yazarsanız paylaşırsanız çok sevinirim
Yine arabamla başbaşayım işte neler yapsamki acaba diye düşünürken sanayide farlar çok kötü değiştirmeyeceksen zımparala biz pasta atarız dediler olur dedim. Bir kaç youtube videosu ve Yaklaşık 2 saat süreç zımparalama işlemden sonra farlar kaymak gibi oldu zımpara yaparken kendimi karete kid deki çocuk gibi hissettim sabunla zımparala sabunla zımparala. Güzel oldu güzel bir pasta yapılınca yeni far almaktan kurtulacağım inşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 515002
Ekli dosyayı görüntüle 515003
Ekli dosyayı görüntüle 515004
Ekli dosyayı görüntüle 515005
Ekli dosyayı görüntüle 515006
Ekli dosyayı görüntüle 515007
Çok teşekkürler fena olmadı ama üzerine sizin tavsiyenizle bu üründe alacağım. Sizin balinayı da bir ara ziyaret etmek isterizÖncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Benim de İzmir'de kendi yaptığım 17m3 ducato karavanım var, aynı şekilde farlar çok sararmıştı. Farları zımparalayıp parlatmak biraz zahmetli bir iş, bunun yerine Shell de 25 TL ye satılan far camı temizleme kiti var. Yaklaşık 10 dakikada 2 farı temizledim, ayna gibi oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.
Inşallah karavanınızı biran önce tamamlarsınız.
Kolaylıklar dilerim.
Çok teşekkürler fena olmadı ama üzerine sizin tavsiyenizle bu üründe alacağım. Sizin balinayı da bir ara ziyaret etmek isteriz
MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi