Selamlar,
işin sonunda güzel bir şey ortaya çıkacağı belli başarılar dilerim.
Benzer hayat hikayeleri görmek benim için çok güzel oldu. Bende bir sene önce İstanbul' dan İzmir'e kaçanlardanım 2 hafta öncede yine sizin gibi Gaziantep'e giderek 17 m3 Peugeout boxer sizin deyiminizle nam ı değer balina aldım. Antep de acil yapılması gerekenleri triger seti ve bir kaç ufak tefek işi hallettik den sonra İzmir'e yola çıktım. Araç bana kamyon kullanıyorum hissi verdi birde gece içinde yatıp ertesi sabah yola devam etmeden önce girdiğim benzincide gözümün tesbihlere takılması dedim ki tamam oldun sen bir günde kamyoncu.
Araç ufak tefek işleri boya ve cam açılması için şu anda sanayide.
Bende Bostanlı da oturuyorum hemen önümüzde Bostanlı pazarının arkasında müsait bir alan var karavanlarda arada oraya park eder bende burada çalışmayı düşünüyorum fikir alışverişi ve yardımlaşma dileği ile kolay gelsin.
bu da bizim mobidik
Ekli dosyayı görüntüle 515065
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için Facebook kullanmıyorum kullanmayacağım da ama Karavan bitince aracılığınızla tabii seve seve katılırım organizasyonlaraAracınız hayırlı olsun... Bir konuda dikkatinizi çekmek isterim... Bostanlı pazarının arkasında, karavanların park yerinden bahsetmişsiniz... Bizler, İKKD (İzmir Kamp Karavan Derneği) üyesiyiz... Buradaki park yerinde, birçok arkadaşımızın karavanı soyuldu... Hırsızların, en büyük merakı, jel yaşam aküleri... İhtisasları bu olsa gerek... Ayrıca, pahalı cinsten elektronik aletlere de, meraklılar... Facebook sayfasında İKKD üye olup konuyla, veya başka sorunlarınızı paylaşabilirsiniz... İKKD 'ye resmi üye olursanız ciddi gezilerimiz oluyor... Yaklaşık, 200 üyeyiz, toplu gezilerde ort.50-60 karavan oluyoruz... Bostanlı'ya park konusunu mutlaka facebook'tan paylaşın... Facebook üye sayımız yanılmıyorsam 10bin civarında...Kolay gelsin...
Selam çok teşekkür ederim evet pinotex artı vernik düşünmüştüm ama sizin öneriniz ile bu yağı deneyeceğimZafer Bey, elinize sağlık emin adımlarla ilerliyorsunuz. Sepetin içini ve dışını ahşap ile kaplayacağınızı yazmışsınız. Muhtemelen ahşabın hava şartlarından etkilenmemesi için bir önlem düşünmüş olmalısınız. Ben size bezir yağını öneririm bazı yerlerde zeyrek yağı da derler. Özü keten tohumu yağıdır, kısmen doğal malzeme diyebiliriz, ahşaba çok iyi tutunur ve bence vernikten daha etkili ve uzun ömürlü olur. Yağdan önce pinotex te uygulayabilirsiniz böylelikle hem korur hem de ahşabın dokusunu belirgin hale getirir estetik bir görünüm sağlarsınız . Kolay gelsin ...
Bezir yağı iç mekan için mükemmel oluyor(Ben uygulamıştım)Dış mekan için uygun olmaz,pinotex + vernik daha uygun olur.Selam çok teşekkür ederim evet pinotex artı vernik düşünmüştüm ama sizin öneriniz ile bu yağı deneyeceğim
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba evet sabitElinize sağlık çok güzel olmuş. Merdiveni sabit mi yaptınız?