2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zafer Aksu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,078
Bu arada masanın devamında da masa kadar bir parça var. İkisinide koltuk seviyesine indirince 120x180 bir yatak oluyor süngerini aldım onuda haftaya bitirmiş olurum açık haliyle ve yatak haliyle detaylı paylaşacağım arkadaşlar.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine bu arada portatif tuvaleti karaköy den 450 liraya aldım marka yok taklit no name
ünlü markaların takliti ama gayet başarılı ve kaliteli. Kullanmadım çok kullanacağımıda sanmıyorum bir kavancı arkadaş büyük yapıp test etmemi istedi ama şu an ters etmeyi düşünmüyorum
belki küçük testi yaparım
sünger 120x200 onuda sanayiden 60 liraya aldım
sevgiyle kalın

Selam herkese araç enerjisini tavandan sepetini altından verdim aracın alt kısmını delmek istemedim. Ayrıca tavanda sepet altında suya dayanıklı alana yerleştirdim kullandığım 3'lü priz ve girişlerde suya dayanıklı malzeme. Uzatma kablosunu elektrik çarpmasın diye bir erkek bir dişi yaptım. Araca 220 bağlantısı yapılınca otomatik olarak yaşam aküsü dolmaya başlıyor akü şarjı direk bağladım ancak duruma göre aracın kendi aküsünü de şarj edebileceğim bir geçiş kablosu çekeceğim. Dışarıdan aldığım 220 yi sandık içinden araca da bir çıkış vereceğim. Kampinglerde bu sayede elektrikli su ısıtıcı saç kurutma makinesi gibi 220 ile çalışan ekipmanları kullanabileceğim. 600 watt lık yaşam aküsünü 220 ye çeviren invertörden de sandık dışına bir priz ile çıkış yapacağım dizüstü VS gibi 600 watt altı ihtiyaçlarımı buradan kullanacağım. Tek 220 ile çalışan aksanı buzdolabı oda yaptığım testlerde 3/4 gün çalışıyor 200 amper aküm ile ancak araç çalışırken şarj dinamosu yaşam aküsünü de dolduruyor yani max 3 gün sabit kalacak enerjim var sonrasında ya 3/4 saat araçla hareket etmem ve ya aracı çalıştırmam yada 220 bulup 5/6 saat aküyü şarj etmem gerekecek. İşte tam olarak bu nedenle güneş paneli maliyetine girmedim
ki amonyaklı mini buzdolabımı da 12 volta çevirirsem araç 5/6 gün hareketsiz kalabilecek
son durum bu seygiyle kalın...

Birde sandıktan çakmak çıkışı yaptım 2'li güçlü bir usb çevirici ile telefonları masadayken şarj edebileceğiz. Ayrıca araç ön kısımda 2 ve bagajda da 1 tane çakmak çıkışı var. Acil durumlar ve ya yatak kısmında kullanılmak üzere 2 tane de 10.000 lik powerbank var. Enerji sandığında şu anda invertör ve akü şarj cihazının yanında birde arkadaşımın yaptığı sigorta paneli var. 200 amper inci marka sulu aküm canavar gibi. Yavaş şarj ile uzun yıllar verimli kullanacağımı düşünüyorum. Maliyetinin 1.000 lira olduğu düşünülürse fiyat performans gayet başarılı

Buda daha karavan yokken bizim çocuklarla Migrostan görüp bunu karavana alıyorum dediğim tozlu sandıklarımda gizli olan Led ışıklar
herşey hayal etmekle başlar umarım hepimiz hayallerimizi gerçekleştirecek zamana sahip oluruz

Merhaba seramik montajını yaptım ama anam ağladı zor işmiş kesmesi yapıştırması birazcıkta kırdım ama fazla belli olmuyor tek başına çalışmak zor arkadaşlar valla

Süngeri bedava almışsın. Ben 120*180*5 cm 150 tl ye aldım. 32 dns.

.Site sorun veriyor. Beğeniyorsun hata veriyor, yanıt veriyorsun hata veriyor, tekrar tekrar paylaşmak zorunda kalıyorsun sonrada silemiyorsun. Can sıkıcı..
Aynı durum bende de var birde resim paylaşmak için Tapatalk ücretli üyeliği almak zorunda kaldım. Sitemizin bence mobil olan daha pratik bir çalışma yapılması iyi olur.