2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,318
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

Çok güzel bir hi-lux çıkmış ortaya...

Özellikle dodik tatilatındaki yaratılıcığınız harika olmuş...

Kazasız belasız, keyifle kullanmanızı dilerim, maşallah...

Etiketler

yılmaz45' Alıntı:
ömer abi 31x10.50r15 lastikler hilux a olurmu sürtme yaparmı 2088 model araç yükseltilmemiş vaziyette şu anda.

ben yukseltmeden once 265-70-16 takmistim , surtme yaptigi icin 255-70-16 ya dusurdum sorun cozulmustu , fakat bu dedigim cooper st idi . stt daha disli , yaklasik 1 cm farkeder . istediginiz lastik boyutu metric olculerde yaklasik 265-75-15 yani 265-70-16 ya cok yakin , surtme olucaktir bence cok az tadilat gerekebilir dodiklerde.

abi zaten yükseltme gerekebilir diye ömer abiye danıştım lbide lastikçi bi arkadaşla konuştum sürtmez dedi ondada cj var örnek olarak kaba taslak oturacak gibi duruyo ama eğer yükseltme gerekirse çözüm bulcam maddi açıdan zorlancam ama yapcak bişi yok gönül verdim abi aranızda yeniyim yardımcı olursanız cok sevinirim .ömer abi teşekür ettim şimdiden.

slm arkadaşlar bendede 2012 hilux var 4x4 sürtme olmadan yükseltmesiz ,,,hangi lastik olur bende merak ediyorum yükseltme takmayacam standard 4x4 arac yaniii....

2inç ome,dodik tadilatı ve 285/75/16 takıldı sürtme yok

IMG_20111208_105413.jpg

IMG_20111209_091127.jpg

slm bilgi için teşekkür ederim 2 inc yükseltme fiyatları nerelerdedir acaba....saygılar

NVR01' Alıntı:
slm bilgi için teşekkür ederim 2 inc yükseltme fiyatları nerelerdedir acaba....saygılar
Ben taroto dan aldım fiyatı ordan öğrenebilirsiniz.Tam olarak emin olmamakla birlikte Huma oto da olabilir birde ordan sorarsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri