Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adam manyak ya resmen.. Chip Foose.. Discovery Channel'dan sürekli takip ediyorum.. Adamın tasarım amaçlı çizdiği resimler bile birer harika.. Yaptıkları araçlara söz söylemek imkansız.. Helal olsun sana Foose
Bu adam manyak ya resmen.. Chip Foose.. Discovery Channel'dan sürekli takip ediyorum.. Adamın tasarım amaçlı çizdiği resimler bile birer harika.. Yaptıkları araçlara söz söylemek imkansız.. Helal olsun sana Foose
Aynı programı izlemekteydim bende Yine bir inanılmaz araç daha yaptı.. Hayran olmamak imkansız.. Bikaç araç yapmaya Türkiye ye gelse de bize denk gelse ne harika olur die düşünmüyor değilim.. Her programda gözlerim doluyor.. Bu programda çocuk biraz duygusuzdu heralde.. Hiç sevindiği belli olmuyor.. Onun yerinde ben olsam ( ki bu kadar manevi değeri büyük olan bir araç) heralde ağlamaktan aracı göremez hale gelirdi gözlerim...
chip foose kesinlikle yorumsuz
adamın elinin deydiği sey efsanevi oluyo
programı izleyenler yaptuğı çizimleri görmüştür
tek kelimeyle inanılmaz
ama bilgisayarda çizebileceğinden daha iyi çiziyo eliyle
Fotoğraflar photobucket hesabımda sorunsuz görünüyor. Yeniden link verdim ama olmadı. Sorunun ne olduğunu bulup yeniden yükleyeceğim. Açtığım başka konularda ki fotoğraflarda da aynı sorun mevcut. En kısa zamanda düzelteceğim...