2008 Ford F-150 Foose Edition

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,950

AYDURAN

Zirve
Yer
İstanbul / Maltepe
1-25.jpg

2-21.jpg

3-21.jpg

4-13.jpg

5-12.jpg

Etiketler
Ynt: 2008 Ford F-150 Foose Edition

pickup yada jipleri cadde aracı gibi modiflemeleri hiç güzel bir görüntü çıkarmıyor bence

bence çok güzel ve estetik olmuş.
maalesef size katılamıyorum bu konuda. ben bu resimdeki arabada aşırı bir modifiye görmedim.

Bu adam manyak ya resmen.. Chip Foose.. Discovery Channel'dan sürekli takip ediyorum.. Adamın tasarım amaçlı çizdiği resimler bile birer harika.. Yaptıkları araçlara söz söylemek imkansız.. Helal olsun sana Foose

doktor_33_01' Alıntı:
Bu adam manyak ya resmen.. Chip Foose.. Discovery Channel'dan sürekli takip ediyorum.. Adamın tasarım amaçlı çizdiği resimler bile birer harika.. Yaptıkları araçlara söz söylemek imkansız.. Helal olsun sana Foose

şu an bir araç yapıyor zaten tv de :D

Aynı programı izlemekteydim bende :smiley: Yine bir inanılmaz araç daha yaptı.. Hayran olmamak imkansız.. Bikaç araç yapmaya Türkiye ye gelse de bize denk gelse ne harika olur die düşünmüyor değilim.. Her programda gözlerim doluyor.. Bu programda çocuk biraz duygusuzdu heralde.. Hiç sevindiği belli olmuyor.. Onun yerinde ben olsam ( ki bu kadar manevi değeri büyük olan bir araç) heralde ağlamaktan aracı göremez hale gelirdi gözlerim... :smiley:

chip foose kesinlikle yorumsuz
adamın elinin deydiği sey efsanevi oluyo
programı izleyenler yaptuğı çizimleri görmüştür
tek kelimeyle inanılmaz
ama bilgisayarda çizebileceğinden daha iyi çiziyo eliyle

Fotoğraflar photobucket hesabımda sorunsuz görünüyor. Yeniden link verdim ama olmadı. Sorunun ne olduğunu bulup yeniden yükleyeceğim. Açtığım başka konularda ki fotoğraflarda da aynı sorun mevcut. En kısa zamanda düzelteceğim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR