2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,156
Ynt: 2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

Merhabalar,

Bu yaz Artvin ormanlarında akademik anlamda yoğun bi çalışmam olacak. Bu yüzden hem orman yollarında beni yarı yolda bırakmayacak hemde yakıt bakımından ekonomik olabilecek arazi aracı arıyorum. Suzuki vitara ile daihatsu terios seçimi arasında kaldım. Şu anda baktığım 2005 model 135000 de Daihatsu terion SX ile 2002 model 136000 de suzuki vitara JLX arasında seçim yapmaya çalışıyorum. Her ikisi de tüplü. İki seçenekten hangisi daha uygun olur. Bu arada, Suzukiler için 100000 den sonra motor arızası veriyor diyorlar doğrumu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Benim benzinli Vitara JLX 280 binde ve motor, mekanik vs. hiç bir sıkıntısı yok. 100 binden sonra arıza verme bilgisi yanlış. Ancak tartışmalı bir konu olan LPG'nin motora zarar vermesi açısından olaya yaklaşırsak belki 100 bin km boyunca LPG lkullanılan bir araçta motor arızası görülebilir.

Sn.Juniper aramıza hoş geldiniz.Umarım hayrlı bir çalışma yaparsınız.Vitara 3 kapımı ? eyer 3 kaıpılı ise bence terios.5 kapı ise vitara derim.Vitara şaseli ve içi teriostan geniş.terios ise vitaradan %20 gibi daha az yakar.terios 2 yaş daha taze diyelim.Bu aralar bende sizin gibi bu iki arac üzerine yoğunlaşıyorum.ilk başta tercihim vitaraydı halada öyle ama son zamanlarda vitaracılar.bilmem nelerini kaldırıp tereğe koymaya başladılar.yaklaşık bir bucuk senedir takip ediyorum,15 liralık bir arac oldu sana 19 -20 lira.Ben de buna sinirlenp başka arayışlar içine giriyorum.Yoksa Vitara favori olanıdır.Selamlar ve kolaylıklar diliyorum.

yaklaşık bir bucuk senedir takip ediyorum,15 liralık bir arac oldu sana 19 -20 lira.Ben de buna sinirlenp başka arayışlar içine giriyorum.

Belli bir amaca iyi hizmet eden araçların aldıkları olumlu yorumlar sebebi ile fiyatları yükseliyor. Gezenbilir kurulduğundan biri landcruiser fiyatları tavan yaptı. Burada önemli olan amacı kontrol etmek. Herkesin amacı aynı değil, kimi offroada gidiyor, kimi yayla gezintisine gidip arada bir çamura giriyor.

vallah ne desem ki,evet biz bu kadar ayran budalası giibi ağzı açık dolaşırsak,bu arac daha da pahalı olurlar.Hani bedava da versinler,demiyoruz.ama bu kadarı da abartılı.bu gidişle de yükselecek gibi bir durum var.Hakımızdan hayrlısı.

Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler.

Suzuki de Motor arızası ver dedikleri için bir seçenek olarak Teriosları da değerlendiriyordum. Ancak terioslarda tek alternatif yakıt gibi görünüyor suzukiler ile karşılaştırıldığında. Sonuç olarak Suzukide karar kıldım.

2002 modelin fiyatı 23000 TL, 136 binde, manuel vitesli, tüplü. Başka bir alternatif, 2000 model,19500 tl, 134 binde, otomatik vites ve tüpsüz. Otomatik vites olması sebebiyle sanırım 2000 medel olanı alacağım. Umarım pişman olmam.

Juniper' Alıntı:
Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler.

Suzuki de Motor arızası ver dedikleri için bir seçenek olarak Teriosları da değerlendiriyordum. Ancak terioslarda tek alternatif yakıt gibi görünüyor suzukiler ile karşılaştırıldığında. Sonuç olarak Suzukide karar kıldım.

2002 modelin fiyatı 23000 TL, 136 binde, manuel vitesli, tüplü. Başka bir alternatif, 2000 model,19500 tl, 134 binde, otomatik vites ve tüpsüz. Otomatik vites olması sebebiyle sanırım 2000 medel olanı alacağım. Umarım pişman olmam.
olmazsın dostum vitaranın rutin bakımlarını yap korkma dağa bayıra vurdukça açılıyor kerata

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri