Ben kamp, tarla, sahil, ufak tepeler denince bunları biraz daha belirsiz gördüğüm için yükseltme gerekebilir diye düşündüm. Tarla deyince ne derece çamurdan geçilir, kamp denince ne tür yollardan geçilir tam bilinmez diye düşünmüştüm. Zaten dikkatli okursanız, belki ilerde arkadaşın içinde daha ciddi off road beklentileri olursa araç değiştirmek zorunda kalmasın diye düşündüm.olasiliksiz' Alıntı:"kampa,tarlaya,sahile,ufak tepelere" gitmek için mi yerden yükseltilip yol tutuşu bozulmuş, yakıt tüketimi modifikasyonlar sebebiyle yükselmiş bir araç kullanacaksınız? Belirtilen amaçlar için terios bariz bir biçimde daha iyi.
Ben kamp, tarla, sahil, ufak tepeler denince bunları biraz daha belirsiz gördüğüm için yükseltme gerekebilir diye düşündüm. Tarla deyince ne derece çamurdan geçilir, kamp denince ne tür yollardan geçilir tam bilinmez diye düşünmüştüm. Zaten dikkatli okursanız, belki ilerde arkadaşın içinde daha ciddi off road beklentileri olursa araç değiştirmek zorunda kalmasın diye düşündüm.
Ama öyle büyük bir hata yapmışım ki daha soru sahibi bir şey demeden tepki gelmiş. Sözümü geri aldım, özür dilerim yanlış yazmışım. Hatta Terios'ta AT veya MT lastik seçeneği daha az diyecektim ama heralde belirlenen şartlarda HT ler yeterli olur.