2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,231
Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

Oyunların başka yere alınma gerekçesini ben "offroad" arkadaşımızın yazısı üzerine "binek arabayla gelinmesi" olarak yazdım, yoksa gerçek gerekçeleri hakkında bilgim yok.

Ama şu an itibariyle ISOFF'un sitesinde bu etkinlikle ilgili hala bir bilgi yok :(
merakla sonucunu bekliyorum.

Etiketler

gerçekten de, "eğlence" amaçlı bir organizasyonda olmaması gereken şeyler...

Mustafa Bey,

açıklamalarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Çünkü biz, ilk kez katılmış olduğumuz 2006 oyunlarında bunları farkedememiştik, aksine de organizasyonun ne kadar başarıyla, kavgasız gürültüsüz geçtiğini gözlemlemiş ve konusu her açıldığında da ballandıra ballandıra bu oyunları gitmeyenlere anlatmış ve bu senekini heyecanla bekler olmuştuk.

Her türlü güçlüğe rağmen yine de bu tür etkinliklere imza atan İSOFF'u ve bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi birkez daha ANAKAMP adına kutluyor, teşekkür ediyor, organizasyonun başarıyla ve büyüyerek devamını diliyorum.

çok üzücü gerçekten, ayrıca biz verdik ancak bir çok kişi organizasyon katılım ücretini vermemişti stickerları alırken

Eyvah, çok üzüldüm . sapanca sıcak ve çamursuz olur heralde . ne çok heves etmiştim yeri bolu diye :(

merak ettiğim isoff sayfasında sapanca diyor sizin bilgiler farklı

sapanca deniyor isoff sayfasında henüz güzergahta belli değil o açıdan dedim

Bildiğim kadarıyla belli, yani İSOFF sitesinde. Ercova yaylası, İnönü yaylasına çok yakın.

http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=476 linkinde yukarıdaki bilgiler var..

pardon ya ben baktığımda kulübün açıklaması yoktu.ya hep soracağım yevgeni balıkesirden haldun abi tanıştırmıştı gecen oyunlarda aynı kşisinizdeğilmi ercova yaylasında görüşmek üzere selamlar

Geçen yılki oyunlarda yoktum. Ama Haziran 2006'da Karasuda'ki Baja 350 sırasında karşılaşmış olmamız muhtemeldir..

forumda üyelerden birinde gördüm gezen bilir offroad grubu yazıyordu çok şekilli :smiley: onu izniyle maslakta sticker cıda yaptırayım 20 30 tane isteyen alsın yapıştırsın arabasına değişik form ve boyutlarda ?

aynı zamandada bence bi telefon zinciri kurulmalı böylece herkezin herkezden ve organizasyonlardan haberi olur !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler