2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YEVGENI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,231
Ynt: 2007 İSOFF Offroad Oyunları Hazırlık

güzel römorklar var sen bir tane al heryere onla götür hem hesaplı hem asfaltta araç yorulmaz etaba dal çık yolda rahat et :smiley:

Etiketler

Römork olmaz, nato kancasına ( disco da yoksa takarız bitane karizmatik olur) demir nato tipi çekme çubuğu (adı her ne ise) bağlıcaz... disco zaten dağ tepe dinlemez, benim lastiklerde 40 hava bastınmı, arkada 1.5tonluk CJ mi var belli bile olmaz valla.... romork sakat iş abi... bende çay servisi yaparım discoda :D

çeki demiri var bende ama kafası yok, ona çekme çubuğu takılır mı bilemem tabii
sen malzemeyi ayarla hocam gerisi kolay, 300TDI zaten en çok çekmeye yarar :smiley:

Deep' Alıntı:
çeki demiri var bende ama kafası yok, ona çekme çubuğu takılır mı bilemem tabii
sen malzemeyi ayarla hocam gerisi kolay, 300TDI zaten en çok çekmeye yarar :smiley:

olmazsa ben çekerim mert zaten V8 le boluya kadar ortak bulmadan gidemem ;D

Geçtiğimiz aydan nöbet, icap, izin gibi olayları hallettik, sabırsızlıkla beklemedeyiz...
Sağlık vb. gibi sorunla karşılaşmadıkça ailecek oradayız...

Not: Sanıyorum her grup/kulüp ayrı olarak kamp yapacaktır...

En kötü kamyon kiralıcaz, 3-4 araba koyunca benzinden daha ucuza geliyor :smiley: bide yol yorgunluğu olmuyor... bolu'da da buralarda kalırız korkusu olmadan gönül rahatlığı ile arabalar hırpalanır...yükler kamyona döneriz :D

yol' Alıntı:
Haldun abi bence muhabbet için bu gibi faaliyetlerden daha iyisini zor buluruz. Mümkünse geniş bir alanda hep berbaber olalım?

Sedat hocam,

Aynı temenniyi taşıdığım için mesaja o notu eklemiştim, bir nevi soru babında...
Açıkçası gezenbilir, anakamp, kodosk, edok vb. grupların olabildiğince birarada olmasını isterim...
Sonuçta hepimizin ortak noktası doğada keyifli zaman geçirmek, enduro ile, land roverla, mountainbike ile, karavanla, CJ ile ve/veya parapentle, dağcılıkla, mağaracılıkla, sörfle, fotoğraf ile vb. aktivitelerle...
Her birimizin diğer alanlardan öğreneceği pek çok deneyim, keyifli anılar vardır...
En azından benim öğrenmek dinlemek istediğim tonla şey var... ::smiley:

Biz de Haldun dostumla aynı görüşteyiz.
En azından mahallelerimizi yanyana kurmamız daha keyifli ve paylaşımlı bir kamp yaşatacaktır.

Ancak, ISOFF'un sitesinde dahi henüz hiç bir bilgi yok etkinlikle ilgili ? ?

offroad' Alıntı:
bildiğim kadarıyla
gecen sene yasanan binek arabayla gelınme, kontrolsuz ates yakılması, cöplerin etrafda bırakılması ve aşırı kalabalıkdan dolayı güvenlıgın zor sağlanmasından dolayı bu sene aynı yerde olmayacak .
yine bolu cıvarında yapılması dusunuluyor.

Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Bolu yerine Sapanca'da yapılması planlanıyor; bu hafta keşif yapılıp, önümüzdeki hafta İSOFF üyelerine ve kamuoyuna duyurmayı düşünüyorlar.

Ancak bunun gerekçeleri hakkında herhangi bir fikrim yok. Ama gerekçe yukarıda belirtildiği gibi binek arabayla gelinmesini engelleme yönünde bir yer seçimi ise, bence yanlış bir gerekçe olur. Onun dışındaki gerekçeler de zaten nerede yaparsanız yapın karşınıza çıkacak sorunlardır, bunu Bolu'da engelleyemiyorsanız, başka bir yer de seçseniz engelleyemezsiniz.

Hem binek arabayla gelinmesinden rahatsız olunacak, başka zaman da "yarışları izlemeye kimse gelmiyor" diye yakınacaksınız. Bence her aracın gelebileceği bir kamp alanı seçilmeli. Aksi taktirde körler sağırlar birbirini ağırlar ;-)

Bence daha önceki senelerde yapıldığı kamp alanı, ağaçlarıyla, çadır kurmaya uygun düz alanının çokluğuyla, coğrafyası bakımından, gerek görsellik, gerekse ulaşım kolaylığı sağlaması nedeniyle çok uygun bir yerdi. Çünkü bu etkinliğe sadece İstanbul'dan katılım olmuyor.

mycamper' Alıntı:
Hem binek arabayla gelinmesinden rahatsız olunacak, başka zaman da "yarışları izlemeye kimse gelmiyor" diye yakınacaksınız. Bence her aracın gelebileceği bir kamp alanı seçilmeli. Aksi taktirde körler sağırlar birbirini ağırlar ;-)

Bu adamlar F1 yarışlarını izlemeye neyle gidiyorlar merak ettim?

Karizma çiziliyor hocam... ;D
Adamın devasa lastikli 4x4 üyle geldiği mekana, milletin şahinlerle doğanlarla doluştuğunu görünce, tüm keyfi kaçıyor... ;D :D ;)
Gerçi geçen sene araçların debelendiği balçık parkurunu, kenarda sandalyesine oturup ellerinde dantel örgü yaparken izleyen teyzeler cidden çok hoştu... ;D
Açıkçası ben sorunun İsoff la Bolu offroad kulübü arasındaki problemden kaynaklandığını düşünüyorum...
Bu sene oyunlar Sapanca da bile olsa büyük ihtimalle her aracın gelebileceği mekanı ayarlamak zorunda kalacaklar...
Çünkü sonuçta sponsorların borusu öter...
Onlar da kalabalık kitleleri istiyorlar elbette...
Kendi adıma da ne kadar geniş bir kitle olursa, o kadar güzel olur diye düşünüyorum...

Haldun abi ben o teyzelerin oraya gelirken offroad yarışlarından haberleri olduğunu bile sanmıyorum :smiley: Haftasonunu temiz havada geçirmek isteyen bölge insanının rutin keyiflerinden biri diye düşünüyorum. Kimse onlara gelme diyemez, keza dediğin gibi sponsor da kalabalık olmayan bir etkinliğe bir sonraki sene aynı heyecanla katılmayacaktır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler